Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hathor TA setupok, Alakzatok stb.

Re: nincs cím

#668987 Rozsdáskilincs Előzmény: #668979

Most osztoznom kell a monitoron a lányommal:) Az hogy egy kitörés fals e azt a kitöréskor még nem tudjuk. Ezért szerettem volna ezeket a kérdéseket átbeszélni hogy megszabaduljunk ezek bizonytalansági tényezőktől. Sok sok ilyen van

#668978 Rozsdáskilincs Előzmény: #668975

Nem árt kicsit jobban odafigyelni mit ír másik. Naposon munkálkodunk még ez is nagyon lassú. De ez a periódus biztositja hogy legyen ideje hozzászólni mindenkinek. Meddig nézzünk vissza az időben naposon pl 1év? Azért fontos ez mert ugye ennek megfelelően változhat az ott látott ell támasz vonalak

#668977 rbbj11 Előzmény: #668963

ezért írtam , hogy nem fals. Fals kitörésekkel úgyse érdemes foglalkozni, tehát lekereskedni sem lehetséges. Ha 1 ponttal is felette van, és vki így tradel, garantáltan gyakran pórul jár, mert fals mozgásba ül bele.

azt viszont nem értem, miért nem volt jó rozsdaskilincs topik, miért kellett ezzel a topikkal azonnal rákontrázni hathor?

#668970 Hathor Előzmény: #668965

Ha érdekel a TA nyugodtan írhatsz addig, amíg hozzászólásod azzal foglalkozik.

#668965 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #668946

Legszentebb tehenem... lenne az. Engem tényleg érdekelne ez a ta. , ha még valami haszna is lenne, maga lenne a mámor:-) Előre is köszönöm a törlést, bár igérem többet nem szemetelek ide :-)

#668963 Rozsdáskilincs Előzmény: #668946

Rendben nekem itt is jó legalább nem neekm kell megítélnem mi fér még bele mások megnyilválusásában.

Rbbj hát lehet nem így írod.

Nálam a kitörés egyetlen fölérázás akár 1 ponttal az is fölötte van Számomra ez ugyis csak egy esemény. Az hogy ezután mi történik az is sok részre osztható. Ezért kellene megegyezni alap elvekben mivel a kereskedés rendkívüli szabadságot ad a megítélésnek az általánosságokon belül.

#668929 Hathor Előzmény: #668927

Rozsdáskilincs barátom..

itt beszélhetünk a TAkról, ezzel nem zavarjuk a topikokat.

Kizárólag Technikai elemzéssel kapcsolatos hozzászólásokat fogadok itt el.

Nem fikázunk, nem röhögcsélünk, nem viccelődünk, nem trollkodunk, mert törlünk.

Rozsdáskilincs barátom f…

#668927 Hathor

Rozsdáskilincs barátom felvetésére és a többiek felvetésére TAzunk itt.

Kizárólag TA.. Alakzatok, trendek, setupok, belépési pont, kilépési pont, csatornák, fibok, mozgóátlagok.. stb.

← Újabb hozzászólások 121 - 133 / 133