Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#668846 Racional Előzmény: #668841

Bognár minden szavával egyetértek, végre a sok buta megszólalás után egy értelmes és szakszerű megnyilatkozás.

#668845 Zotya32 Előzmény: #668841

mondja ezt egy szerencsejáték függő... még jó, hogy Szalai arról beszélt, hogy a sok szakértő, okoskodó elhúzhatna a vérbe...

#668834 TrendMan Előzmény: #668832

Nos, a vihar ledönti, aztán mindig van egy kiskapu, ott kihúzzák.

Az igazi kérdés nem az, a daru hogy megy ki hanem, hogy a néző hogy megy be?

#668827 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #668818

Azt még elfelejtettem hozzátenni (és tényleg csak a jó szándék beszél belőlem), hogy a térfél cserével is feltétlenül kalkulálnia kell ám, mert az bezony könnyen összezavarhatja az embert (bár a hollandok ellen ez sem lehetett zavaró körülmény számára...hogy arról már ne is beszéljünk, hogy ahány stadion, annyi féle kapu....szóval van gond dögivel).

#668818 walex Előzmény: #668817

"Egy-két(talán 8) év, és lesz már annyi rutinja, hogy felismeri a kapunkat...."

Ez kész! :DDD

#668817 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #668772

"Nem játszottam rosszul a hollandok ellen"

Mondjuk, jól sem..... Az is biztos, hogy nem ő volt a leggyengébb a csapatban. A gólja szép volt, ez vitathatatlan! Egy-két(talán 8) év, és lesz már annyi rutinja, hogy felismeri a kapunkat....

#668816 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #668786

Egyébként, a U19 -es válogatott tényleg nem rossz! Most is vezettünk, aztán a 24.percben kiállítottak egy játékosunkat (szabadrúgásból rögtön egyenlítettek a spanyolok), 70. perc környékén megint megfogyatkozott a csapat...:-) Ezek a srácok, az elmúlt évben azért igen komoly csapatokat is megvertek, perzse volt már nekünk sikeres korosztályunk (Németh, Koman, stb ) nem is oly rég, és mire vitték? Az esti U21-es meccs lesz kemény....

#668811 walex Előzmény: #668772

Mi lett volna, ha rosszul játszik? Mind a 8 gólt ő lövi a magyar kapuba? :D

#668789 TrendMan Előzmény: #668785

A legérdekesebb az, hogy Sanyi bá azóta sem osztotta meg a véleményét, de a kis húszéves már odanyilatkozik ???

Közben Mor - Spa (U19) 1…

#668786 TrendMan

Közben Mor - Spa (U19) 1:4

(Shreck és Dévaványa nélkül is!)

#668785 TrendMan Előzmény: #668772

Fejeltem egy szép gólt, aszongya,

Védhetetlenül vágódott a hálóba aszongya,

Sanyi bá meg Béla bá is elégedett volt aszongya,

Mindjár elszegődöm a lichtensteini ötöd osztályba aszongya...

Re: védelem, mi az?

#668742 Kissherceg Előzmény: #668738

most láttam, hogy azt nyilatkozták a stadionépítés nem csak fociról szól. Szóval nyugalom, vannak még tartalékok...

Re: védelem, mi az?

#668738 Turkoglu Előzmény: #668736

ja és még azt se mondhatjuk, hogy ott nagyobb a merítés mert kb akkora ország mint a miénk hasonló lélekszámmal...

De engem az se érdekel, ha maradunk ezen a szinten, csak ne költsünk ennyit erre az egészre...