Regisztráció Elfelejtett jelszó

Csináljunk pénzt alakzatokkal.

Re: nincs cím

#669025 rbbj11 Előzmény: #669019

nem veled van gondom, ne érts félre, csak nem értem, miért nem lehet független a topik? Föleg annak tükrében nem értem a "hathor setupokat", hogy rozsdaskilincs egy közös TA-s topikot akart éltre hívni, ahogy értelmeztem. Mi egyáltalán a cél: a te setupjaidat és a te elemzéseidet megbeszélni vagy ált. TA dumcsi? Ezt kéne legelöször eldönteni

#669016 rbbj11 Előzmény: #668865

én jobban örülnék ennek a topiknak, mert nincs benne a topik nevében, hogy hathor...

#668865 rbbj11 Előzmény: #668830

nekem akkor van kitörés (nem fals), ha min. 2-3 gyertya megerősíti egy alakzatból való kimozdulást.

#668830 Rozsdáskilincs Előzmény: #668795

Hát Hathor ahogy Csányi papának tűrnie kell az élces megjegyzéseket, úgy nekünk is el kell fogadnunk hogy vannak akik esetleg kinevetnek viccelődnek. Ez a fórum velejárója. Bízom benne az anyukája mindenkinek megtanította mit illik, meddig tenni. Ha netán mégsem akkor kénytelen leszek felügyelni a rendet. Bár jobb lenne ha nem kerülne erre sor. Meg szerintem nem is fog itt olyan rendkívüli dolog történni amivel fel lehetne korbácsolni a kedélyeket a TA általános alkalmazása valamilyen keretrendszerben túl sok variációt nem eredményezhet.

Dolgozz csak nyugodtan ezért javasoltam a napi grafikont, nem sietünk sehova:)

Margaretta ha van kedved rakhatsz be képeket az alakzatokról, én arra gondoltam szinte mindenki ismeri ezeket ill a neten nagyonkönnyen elérhető.

Na akkor kezdhetjük is ki mit lát miben tudunk megegyezni? Ja igen jó ha az index lesz a delikvens?

Akkor sok eldönteni valónk van.

Tehát akkor a tisztázandók sora

Mit értünk ki le törésnek

Hol lépünk be

mi alapján

Hol menekülünk

hol lépünk ki (célár nem tudom egyáltalán kell e de az alakzatok hordoznak erre vonatkozó adatot)

Mekkora kockázatot vállalunk

Milyen esetben teszünk be ajánlatot( a nemlétező indexkönyvbe):)

Futtathatunk egy óvatosabb és egy kapzsibb spekit eccere. majd külön könyveljük

Hirtelen ennyi jut eszembe. Majd adja magát ha már látunk valamit.

#668795 Hathor Előzmény: #668792

jó lenne a komolytalan leskelődőket törölnöd, akik vihogni járnak topikokba.

Úgy fogunk csak tudni érdemben beszélgetni.

Vagy privátban.

Vagy Zuglóban ,-)

Teljesen felesleges olyantól vihogást hallgatni, aki nem ismeri TAt

#668792 Rozsdáskilincs Előzmény: #668784

Felhasználhatjuk a TA kínálta teljes tárházat épp mit mutat a grafikon. Lenne is egy javaslatom legyen ez az indexünk így nem kell vállalatot választanunk, így nem lesz benne hír gyj, nincs könyv stb segit lecsupaszitani kicsit. Így is lesz bonyodalom elég. Ja és legyen napos grafikon nem kell kapkodni.

jelen pillanatban amit én látok az egy minitrend szeptemberi aljal ahova be lehet rajzolni egy csatornát ebben kell most boldogulnunk. Kezd hetjük is az első szabály megalkotását mit nevezünk le ill kitörés alatt pontosan kell definiálni hogy ne legyünk határozatlanok eseménykor.

Na akkor itt meg is való…

#668770 Rozsdáskilincs

Na akkor itt meg is valósulhat a népszerű elméletek ellenőrzése. Biztatok mindenkit ha van kedve hozzátenni bátran tegye. Javaslom vissza ne menjünk az időbe a charton mert az további bonyodalmakat okozna.