hitgyüli?
hitgyüli?
Bognár minden szavával egyetértek, végre a sok buta megszólalás után egy értelmes és szakszerű megnyilatkozás.
mondja ezt egy szerencsejáték függő... még jó, hogy Szalai arról beszélt, hogy a sok szakértő, okoskodó elhúzhatna a vérbe...
Nos, a vihar ledönti, aztán mindig van egy kiskapu, ott kihúzzák.
Az igazi kérdés nem az, a daru hogy megy ki hanem, hogy a néző hogy megy be?
a darukat hogyan szedik ki a stadionból? :))
http://index.hu/galeria/sportgeza/foci/2013/10/14/legifotok_a_felcsuti_stadionrol/
Azt még elfelejtettem hozzátenni (és tényleg csak a jó szándék beszél belőlem), hogy a térfél cserével is feltétlenül kalkulálnia kell ám, mert az bezony könnyen összezavarhatja az embert (bár a hollandok ellen ez sem lehetett zavaró körülmény számára...hogy arról már ne is beszéljünk, hogy ahány stadion, annyi féle kapu....szóval van gond dögivel).
"Egy-két(talán 8) év, és lesz már annyi rutinja, hogy felismeri a kapunkat...."
Ez kész! :DDD
"Nem játszottam rosszul a hollandok ellen"
Mondjuk, jól sem..... Az is biztos, hogy nem ő volt a leggyengébb a csapatban. A gólja szép volt, ez vitathatatlan! Egy-két(talán 8) év, és lesz már annyi rutinja, hogy felismeri a kapunkat....
Egyébként, a U19 -es válogatott tényleg nem rossz! Most is vezettünk, aztán a 24.percben kiállítottak egy játékosunkat (szabadrúgásból rögtön egyenlítettek a spanyolok), 70. perc környékén megint megfogyatkozott a csapat...:-) Ezek a srácok, az elmúlt évben azért igen komoly csapatokat is megvertek, perzse volt már nekünk sikeres korosztályunk (Németh, Koman, stb ) nem is oly rég, és mire vitték? Az esti U21-es meccs lesz kemény....
Mi lett volna, ha rosszul játszik? Mind a 8 gólt ő lövi a magyar kapuba? :D
A legérdekesebb az, hogy Sanyi bá azóta sem osztotta meg a véleményét, de a kis húszéves már odanyilatkozik ???
Közben Mor - Spa (U19) 1:4
(Shreck és Dévaványa nélkül is!)
Fejeltem egy szép gólt, aszongya,
Védhetetlenül vágódott a hálóba aszongya,
Sanyi bá meg Béla bá is elégedett volt aszongya,
Mindjár elszegődöm a lichtensteini ötöd osztályba aszongya...
Devecseri: "Nem játszottam rosszul a hollandok ellen"
http://www.csakfoci.hu/node/150176
pfff....erre mit lehet mondani?nem játszott rosszul aszongya...
most láttam, hogy azt nyilatkozták a stadionépítés nem csak fociról szól. Szóval nyugalom, vannak még tartalékok...