Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#668377 banyaiz Előzmény: #668340

Forog a sírjában szegény. Azért azt sem akarom elhinni ennél többre nem vagyunk képesek. Román meccs is katasztrófa volt, de ez.

Matgab: Látod milyen szégyeneket szenvedünk el aztán mégis nézzük. :) Hiába foci az foci, bár még a végén megutáltatják velünk ha sok ilyen lesz.

Herceg: Annyi gólhelyzetük volt, hogy indokolt a 8 sőt még hízelgő ránk nézve, de legalább a fele tálcán volt nekik felkínálva, itt a labda rúgd be, nem abból adódott, hogy olyan nagy játékot mutattak be. Ilyen játékkal még Andorra ellen is bajban lehetünk.

#668375 Kissherceg Előzmény: #668374

azért az pozitívum, hogy az összes góltípusból kaptunk. Sikerült a teljes palettát bemutatni a meccsen. Bazsi lőtt egy béna 11-est is, tehát az igényeket kiszolgálta a két csapat

#668374 banyaiz Előzmény: #668339

Attól tartok nincs olyan dopping ami ezen segítene.

Megnézve a gólokat újra, elsőben benne volt a kapus is , de Persie teljesen szabadon fejel közelében nincs senki. 2. gólnál védő kigurítja oldalra, nem kirúgja. Aztán az a hátrahúzás a védőnktől 3. gólnál.

De a legnagyobb kedvencem mikor Robben nem tudom hányadik gólnál a maga kb 160 centijével és baromi erős testalkatával lefejeli a 185 centis belső védőnket.

Szerintem Robben még életében nem fejelt le belső védőt semmilyen meccsen, nem is szoktam látni, hogy egy Bayern meccsen fejjel a labdába érne. :)

Siralom.

#668369 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #668363

"Sajnálom Egervári kapitány lemondását, sokat köszönhetek neki, rengeteg játéklehetőséget kaptam tőle"

Koman az egyik "kedvencem",,, szóval igen nagy probléma, hogy ennyi játéklehetőséget kapott, de ha már így alakult... hááát nem tudott élni a bizalommal , tehát menjen fonni.

#668364 TrendMan Előzmény: #668359

Meg kell mondjam, ennek a kérdésnek a boncolgatása már politizálásba csapna át:

Nem lehetne elkerülni pl. egy olyan értékrend vizsgálatnak az elemzését, mely szerint a volt KGST országok közül nálunk értékeli az átlagember a legtöbbre a pénzt minden vélt, vagy valós 'erőforrás' közül (barátok, család, tudás, szeretet, haza etc...)

- ezt pl. érdekes összevetni az erős nemzeti retorikával, ami nap, mint nap körülvesz bennünket -

És azt sem lehetne kikerültni, hogy az átlagember - és főleg a fiatalok - kerülik a politikát, mint a tüzet, egyetlen közérdeklődésre számot tartó kérdésben sem foglalnak állást.

Igy a politika azt csinál, amit akar.

#668363 TrendMan Előzmény: #668360

:-)

"Koman Vladimir a Fourfourtwo-nak értékelt. "Soha életemben nem volt még ilyen rossz élményben részem. Szinte belebetegedtem, hogy abszolút nem tudtuk felvenni velük a versenyt. Az volt a taktikánk, hogy viszonylag feljebb játszunk, hogy ne tudják olyan könnyen felhozni a hollandok a labdát. Szünetben a kapitány azt mondta, hogy ez a meccs már elment, de próbáljunk meg tisztességesen helyt állni. Sajnálom Egervári kapitány lemondását, sokat köszönhetek neki, rengeteg játéklehetőséget kaptam tőle, de erre a vereségre nincsenek szavak, a kapitány végső elkeseredettségében döntött így."

Na igen, szép elgondolás, amely a labdabiztosságnál kedződik és ott folytatódik, hogy a játékosok ismerik egymás gondolatait is, tudják a másik merre indul, mit tesz.

(Ez egyébként az előző 5:3-as holland meccsen Dzsudzsák és Gera között müködött.)

#668361 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #668348

Én is szavaztam... de bármelyikünk lehetne, hiszen ott vagyunk a listán... Eszembe jutott az a rendőr vicc féle, kicsit átírva... szóval, hogyan lehet kiválasztani a 11 legtehetségtelenebb Magyar játékost a válogatottba?? Véletlenszerűen.....

A legközelebbi Haladás meccset tutira megnézem , kíváncsivá tettek ezek a fijjjúk. (micsoda kis műhely működhet ott)

Mellesleg, ha már mindenképpen 100 milliárdokat kell elkölteni labdarúgásra, akkor hozzanak ide szakikat(a hazai szakik meg fonjanak fingból karikás ostort), akik már 6-7 éves kortól foglalkoznak a gyerekekkel, ha már nem lehet "grundosítani" a stadionokat.

#668360 Sigorszky Előzmény: #668359

Nem kellene ezt a nemzetközi szereplést fociban erőltetni. Én se indulok szépségversenyen...

#668359 Sigorszky Előzmény: #668311

Igen, a probléma rendszerszintű.

És, látsz bármi olyan tényezőt, ami ennek a rendszernek akár a felszínét is megkarcolná?

Nagy szart!

Szóval a helyzetünk reménytelen.

Mit tehetünk? Röhöghetünk kínunkban.

Éljen a magyar foci.

Éljen a jég hátán is!

( A Kárpát-medencében talán a legerősebb a globális felmelegedés... )

#668358 walex Előzmény: #668357

"Álljanak már le egy picit, még a bíró sem tud ilyen gyorsan könyvelni."

:)))

Ezt a magyar válogatotta…

#668356 walex

Ezt a magyar válogatottat még gombfocizni se engedném.

101 éve volt utoljára ek…

#668354 Fornit

101 éve volt utoljára ekkora bukta tétmeccsen, 1912-ben Magyarország - Anglia:0-7. Remek teljesítmány kb Andorra, Luxemburg szint.

Vastagbőrön kommentek kö…

#668351 walex

Vastagbőrön kommentek között láttam:

" Orbán Viktor beszédet mond: a 8 idegen gólból 5 államosításra került, így a végeredmény, Magyarország - Hollandia : 6 - 3"

:D

#668350 walex Előzmény: #668349

" talán egy fél évre inkább be kellene tiltani a foci közvetítéseket, hogy ne okozzon szavazat veszteséget"

:DDD

#668349 Grizzly Géza Előzmény: #668348

Teljesen mindegy :) Kocsis Máté Csányi Sanya fejét akarja:

https://www.facebook.com/kocsismate/posts/10151815875903241

Alatta a kommentekben osztják,gondolom éjszaka nincs fent a moderátor :)))

8:1-nél olvastam a másikon egy kétségbeesett hsz-t : "Fújja már le!!!!" :D

Én lemaradtam róla egyébként,most reggel néztem meg a gólokat és olvaslak vissza benneteket,termékeny volt a csapat ;)

#668348 Zotya32 Előzmény: #668329

Ön kit választana a magyar válogatott szövetségi kapitányának?

Teljesen mindegy! (398)

Paulo Sousa (355)

Bölöni László (118)

Más külföldi edző (91)

Nyilasi Tibor (75)

Henk ten Cate (66)

Ricardo Moniz (62)

Détári Lajos (59)

Lothar Matthäus (56)

Horváth Ferenc (47)

Mészöly Géza (46)

Tomiszlav Szivics (45)

László Csaba (43)

Várhidi Péter (32)

Pintér Attila (25)

Mezey György (20)

Más hazai edző (13)

Egy hazai és egy külföldi szakember együtt irányítson (12)

Herczeg András (8)

Kondás Elemér (8)

Róth Antal (6)

Aldo Dolcetti (3)

José Gomes (3)

Marco Rossi (3)

Csábi József (2)

Szalai László (1)

Összes szavazat: 1597

Szavazás kezdete: 2013. 10. 11