Ezt az alázást...
sajnos csak kicsapkodjak a labdat a magyarok, ha egyaltalan labukhoz er. Nimcs egy tamadasunk sem
maris 3-0
Jók vagyunk....beadásoknál különösen király a csapat!!! 5 minimum benne van a csapatban!
Elkapcsolják hamar :-) Szerintem most....
Ááá........megette a fene,megjött a nagyobbik fiam és azt mondta,hogy ő a holland-magyar meccset nézi,így én hiába a svéd-osztrákot,ha majd ők a magyar góloknál nagyokat üvöltöznek!!:)
Ha sajnálod az idődet, nézd meg ezt, 3 percben, egy az egyben ezt fogod látni este.
Hollandia-Románia 4-1
"a legtehetségesebb akadémistákból összerakott fiatal csapat, hát akkor baj van, vagy a képzéssel...,"
Ha nálunk valahol a foci edzőt kicserélnék néhány hónapra egy kosárlabda edzőre, ugrás szerű javulás következne be, ott ilyen NINCS!
Csak egy példát mondok, de ez általános miden foci mérkőzést vesztő csapatra a világon, ilyet kosárlabdában még sohasem láttál:
kb. 5 mp (ez az 5 mp-es szabály) üresjárat, nézelődés, pihegés a pályán, miután kiment a labda játékon kívülre, amikor újra játékba kerül a labda, akkor kezdenek a játékosok figyelni és helyezkedni, csak hát addigra kaptak egy gólt. (1-0)
Nézd meg a román - holland mérkőzést, ott a 9. percben Lens 18 ról fejel egy gólt, amit a kapustól kapott, miközben a védő előtte ÁLL vagy 4 méterre és úgy tesz, mintha a lelátón ülne, nézi a szöglet beadást, még szerencse, hogy közben nem mejszol egy hamburgert...
http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/hollandia-konnyeden-vette-be-bukarestet-is-2183125
A második gól?
A fizika törvénye: aki már mozgásban, lendületben van, gyorsabb lesz annál, aki egy helyben ÁLL és csak most próbál elindulni
szabadrúgás beívelése az 5-ösre, 3 román védő ÁLL, miközben 4 holland 2 lépésre mögülük beszalad az ötösre és persze megelőzik az egy helyben álló románokat, csak bele kell érni a labdába, hogy gól legyen (2-0)
Marica egyedül úgy rúg gólt, ahogy Böde rúgott legutóbb (2-1)
A harmadik gól:
A védő nem a labdát, hanem a játékost támadja, tipikus hibás technikai védelmi hiba: 11-es (3-1)a magyar védők is így védekeznek, vagy még így se
A negyedik gól:
románok feladták, már nem is védekeznek (4-1)
Látom én is, hogy a Puskás akadémia csapatába mindenféle "sztár" focistát kell igazolni, hogy ki ne essen.
Ez kínos, mert ha ez az nb1 egy spanyol, vagy olasz, vagy angol bajnokság lenne azt mondom rendben, de ehhez a sörmeccs jellegű bal****kodáshoz kevés a legtehetségesebb akadémistákból összerakott fiatal csapat, hát akkor baj van, vagy a képzéssel, vagy a válogatással vagy mindkettővel.
Varga Józsi:„Ha én lennék az edző, én biztosan három csatárral állnék fel erre a meccsre: csak ebben az esetben van esély gólokat rúgni, (egy előretolt ékkel aligha.)
A zárójel helyére tegyük be, miután kaptunk vagy ötöt!
Itt a nagy baj, fogalmuk sincs a taktikáról. (Lovas roham a túlerőbe?)
Mellesleg a hunok mindig megfutamodtak, és így győztek.
A túlerővel szemben NINCS esély, csak a gerilla háborúval lehet valami nyereség.
A felállás csak 4-5-1 lehet, a középpálya totális megszállásával, ahol nem lehet egyetlen egy fedezetlen támadó sem!
Kizárólag csak ez lehet a taktika!
Dzsudzsák ívelgethet, Bödének meg van 5% esélye, ha nem hagyják lesen - ennyi a továbbjutás esélye.
(Persze Varga hallott valamit: Mondhatják persze, hogy a modern labdarúgás más, öt középpályás, kettő a széleken meg totális foci, ugyan... )
Hát kb... Szerintem Egervári mester is feltesz a tippmixen egy kisebb vagyont a Hollandokra, hogy valami sikere is legyen este...
51 év élettapasztalata miatt én inkább a svéd-osztrák meccset fogom nézni!Mi vagy 3 góllal ki fogunk kapni,DE ha valami csoda történik,és a 90-ik percben vezetünk,akkor tuti biztos,hogy a hosszabbításban a 93-ik és a 94-ik percben kapott gólokkal kapnánk ki!Mert mi ilyenek vagyunk
Mohács óta,ahol már második Lajosnak sem jött be a "csele"!!!
"A stadionépités meg azért kell, hogy valami törpe GDP növekedést ebből a plusz épitőipari teljesitményből azért ki lehessen mutatni."
Ez Ok, de ha már elb@sszuk a lóvét, akkor építhetnénk mást is, hasznosabbat, monumentálisabbat... például piramist! :-)
Amúgy szotyis az a fajta, akinek ha mondják, hogy ne tedd, hülyeséget csinálsz ember! akkor ő még nagyobb erővel folytatja a baromságait... mert csak azért is! (nehogy már gyengének mutatkozzon)
Engem pl kifejezetten zavar, hogy Puskás nevét lejáratják. Lehet tőlem Puskás akadémia, ez szép dolog, de az NB1-ben ne ilyen névvel induljanak, mert az utolsó hely lejáratja Puskás nevét, de még a 2. hely is lejáratná.
Emellett szerintem elég szégyenteljes, hogy ez az akadémia még a mai NB1 színvonaltalanságát elérő játékosokat sem tud kinevelni. Így nincs Messi, CR, vagy Rooney, akik 18 évesen már világklasszisok voltak.
erről beszéltem
el sem tudjuk képzelni, hogy Egervári óránként hány telefont kap, hogy ki és hol mit játsszon
"elvárásoknak" kell megfelelnie
nyílván másokat is beválogatna a keretbe
Milyen alapon írogatják a médiában a kezdő összeállítást
a 4-2-3-1 felállás 5 percen belül egy gól (nekünk)
a 4-5-1 talán egy 0:0 az első félidőben
szvsz
"Elszántak a játékosok, közel vagyunk ahhoz, hogy az álmainkat valóra váltsuk......Most szervezettséggel és fegyelemmel szeretnénk közelebb kerülni a holland csapathoz - mondta Egervári....A sikeres szerepléshez elengedhetetlen a jó védelem, amelyet Korcsmár Zsolt irányít majd."
A magyar válogatott várható kezdőcsapata (az MTI szerint):
Bogdán Ádám - Vanczák Vilmos, Mészáros Norbert, Korcsmár Zsolt, Kádár Tamás - Varga József, Elek Ákos - Koman Vladimir, Hajnal Tamás, Dzsudzsák Balázs - Németh Krisztián
4-2-3-1 hát ez NEM AZ! Böde nem is játszik? Na ez az elvárás az edző felé, aminek ugyebár meg kell felelni. (luk a középpályán? katasztrófa) Német Krisztián futó edzést fog tartani az ellenfél térfelén?
Nem, nem.
Pont forditva van: A Puskás Akadémia fiataljait kell kiegésziteni felnőtt játékosokkal azért, hogy birják a lépést tartani az NB1-nek nevezett társasággal.
Épp volt egy beszélgetés M1-en az egyik ilyen felnőtt Puskák játékossal a Fradi elleni siker után.
A részleteket már elfelejtettem szerencsére.
A stadionépités meg azért kell, hogy valami törpe GDP növekedést ebből a plusz épitőipari teljesitményből azért ki lehessen mutatni.
Nem a foci miatt...