Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#668121 birkanyiiroo Előzmény: #668088

Ez olyan mint a rossz operákban, ahol a Nagy Manipulátort halálos döfés éri, de aztán még 10 perces nagyáriában panaszolja a fájdalmát. :)

#668105 Trisz Előzmény: #668088

Tudod sosem voltam híve annak, hogy naponta ugyanazt a vitát végigvidd. Most úgy érzem megsértődtél. Szvsz jogosan. Én legalábbis szintén megsértődtem volna. Nem a halál kommandóra, hanem konkrétan Kisshercegre.

Azért nagyon tiszteltelek, ahogy a sértéseket kulturáltan kezelted. Én mindig durvábban kezelem az ilyet és erre nem vagyok büszke.

Végül is kicsináltak. Azt azért látni kell, hogy itt hárman felváltva állandó provokálás alatt tartottak. A te hibád szvsz csak annyi volt, hogy szívesen ugrottál ezekre.

Az alapkérdés persze nem itt a fórumon dől el. Remélem mi ülünk jól a lovon. Ha hosszabb időre visszalépsz a fórumtól, akkor is sok sikert!

Üdv.

#668098 Trisz Előzmény: #668082

Komolyan nem értelek.

Ha valaki úgy gondolja, hogy akár az én pozitív véleményem alapján belenyúl egy papírba, majd bukik vele egy nagyobbacskát és szemrehányást tenne nekem, hát fura lenne. Ha cinikus hangulatban lennék, megmosolyognám.

De ugyanígy, ha valakinek a negatív véleménye alapján egy emelkedésből kimaradt társunk puffogna, az is alaptalan lenne szvsz.

A fórum arra való, hogy véleményeket írjunk, azokból leszűrjünk magunknak morzsákat.

Bárki tévedhet, bárki akár rosszindulatból is firkálhat marhaságokat. Ha valaki megharap egy ilyet, talán még hálás is lehet, ha tanul belőle. Ez nagyon tőzsdés vonatkozás. Kosto szerint a tőzsde egy olyan hely, ahol évek is eltelhetnek őszinte szó nélkül.

De visszatérve saját példámra. Ha holnap úgy látnám, hogy tévedésben vagyok a KEG pozimat illetően, akkor eladnám. Ebben mi a gáz. Leírnám, hogy mit látok másként és esetleg vita alakulna ki. Aki pedig tartaná tovább, lehet hogy jobban csinálta mint én. Vagy fordítva. Ilyen a tőzsde.

#668088 Hathor Előzmény: #668082

Megnyugtatlak nem én adtam el!!

Mást is megnyugtatok.. ezért írom még ezt a sort.

Tegnapi kijelentésem a kis papírok topikjára vonatkozott, hogy itt hagyom..

Valóban felesleges itt írkálnom.

Részvényes vagyok, de hagyom a részvény nélkülieket írkálni inkább..

Azt hogy ki miért adott el, nem tudhatjuk, mire kellett a pénz neki.

nem írok E-starba, ide KEGbe se, hogy ne legyen konfliktus.

További jó KEGezést neked és társaidnak.

Maradok olyan topikba amiben nincs papírom, ott nincs gond, hogy felbeszélem az árfolyamot, meg bennfentes vagyok, meg kamus. Ott az a gond minek írok meg chartolok, ha nincs ott éppen papírom. Itt az a baj, hogy minek írok ha van.

Majd megoldom ,-)

Üdv.

#668082 exmnbs1 Előzmény: #668072

előtte meg kb egy órával itt mutogatta a chartját az emelkedő trendről

neked nem lenne gáz????

#668075 Trisz Előzmény: #667951

Nem tagadom, szkeptikus vagyok. Majd meglátjuk a tapasztalatod értéket. Térjünk rá vissza később.

#668072 Trisz Előzmény: #667942

:)

Múltkor már ugyanígy ment a találgatás, ill. a vádaskodás. Aztán elcsendesült a társaság, miután jött a bejelentés, hogy ki is volt a vevő. Most az eladással megy ugyanez.

Miért ilyen fontos ez?

Nekem van papírom. Belegondoltam, vajon mennyiben változtatna a véleményemen, amennyiben Hathor eladná a csomagját? Semmiben.

Ti akik papír nélkül minden rezdülést túlreagáltok, milyen jelentőséget tulajdonítotok az ilyen szubjektív elemeknek?

#667930 Trisz Előzmény: #667913

Ezek a logikai következtetések csak akkor állják meg a helyüket, ha ennek a papírnak vége. Ha az árfolyam elindulna komolyabban felfelé, akkor viszont öngól és a negatív minősítések téged illetnének. Te eleve abból indulsz ki, hogy ennek a papírnak nincs perspektívája. Tudsz valamit, vagy összekukáztad NBM kihajított gagyi varázsgömbjét?

#667925 Trisz Előzmény: #667880

Ezt most nem értem. Amit írtam, abból következtetted? Nekem logikailag pont az ellenkezője áll össze. Ezért vagyok poziban.

#667913 Kissherceg Előzmény: #667909

mert folyamatosan felbeszélsz 0 fundával rendelkező cégeket és csomó valótlanságot állítasz. Amiről, ha nem direkt csinálod, akkor fogalmatlan vagy és nagy az arcod, ha direkt akkor meg manipulátor.

Szóval ezért csesztetnek...