A nagy5-B vonalat, ha a B alján húzzuk, akkor egy igencsak lassan emelkedő háromszög lesz, aminek megérni kivárni a végét:)
A célára 24k felett van.
A nagy5-B vonalat, ha a B alján húzzuk, akkor egy igencsak lassan emelkedő háromszög lesz, aminek megérni kivárni a végét:)
A célára 24k felett van.
Shortban lesem a grafikont.
mOST ELVILEG LONGOS 30 PERCESEN, DE NEM ZÁROK . nAPOS SHORTOSNAK TŰNIK , FÖLEG, HA 18400 KÖRÜL ZÁRNA
Vagy 30perces, és hetes után a hetesben még egy ugyanilyen alakzat piros kiemelésben?
Rendben, legyen Neked igazad.
Én nem magyarázkodom.
Akkor nem jó, ha szerinted nem jó. Akit érdekel Bux nézi. Én ugrok már ezeken a megjegyzéseken át.
Avagy hetes chartban van-e hasonlóság diagonálban, mint azt várom, vagy mondtam pár hszszel lejjebb?
"én mindig BUXról beszélek."
akkor a rajzaid nem jók a hatira..mert ez a határidős
Ugyanezen kép átrajzolva Rozsdáskilincs barátomnak..
http://postimg.org/image/k3at4vw0r/full/
Ismered hetes képet a diagonállal!
Ez 30perces.. ismétli önmagát a történelem?
Reggeli kép, és a mostani kép egymás mellett:
http://postimg.org/image/jpf685ib9/full/
Sávból kiment, majd tickre visszatesztelte, innen mehetne fel tovább nekem, még ha ma már sokat is mentünk értékileg.
Örülnék ha sáv váltás teteje meglenne 18700
én mindig BUXról beszélek. Az továbbra is 585ös csúcs, ami 600alatt megakadt.
Sáv kitörés visszateszt is megvolt gyengén.
No, a Határidő meg úgylátszik sávozásra állt be...
felül a 18.651 a sáv teteje - ellenállás , de te hogy látod ?
igazából se lefele - se felfele nem akar kitörni már hetek óta...
most éppen 637
nem mehet 700 -ra mert, nyomban elkezdenek realizálni
már múltkor írtam, hiába határidős, itt többen DT-znek
Halihó! Szép Longos napra ébredtünk...még a kinti ronda idő sem veheti el a mai jókedvet.
Remélem :)
Tegnap éreztem az alját. Nagyképűen hangzik, de ezt hívják intuíciónak.
-ami nagyon fontos a tőzsdén.
Nem egy egzakt dolog, hanem sok évnyi tapasztalat eredménye.
Közhely, de igaz: Sajnos senki sem úszhatja meg a tanulópénzt.
A piac alázatra nevel, mert sok év után is képes a sarokba állítani és kukoricára térdepeltetni.
BUX beszúrt a reggeli célzónámba, a várt 600as érték közelébe 585ön
Sávot váltva 18700ig mehetne rövid charton felőlem, de cálár 600körül volt.
DAX a 4órás csökkenő ékből tör fel tovább, SPmeg elérte kettős alj 161.8as fiboját óráson
"Azt még előre nem tudhatom mi alapján törhet ki.
Azt várom."
a hátra levő 80 napon elképzelhető a mol és az otp csökkenése (ina és deviza hitel) a többi blu meg stagnálhat, valószínűbb a további oldalazás, szvsz.
Hathor téleg utólsó az okát is tudod remélem:) Kérdés csak annyi ami felmerül hogy túléli e index esést a delikvens. Egy folyton emelkedő indexen is ellehet bukni a kedves tréder alsóneműjét is. Sőt az ár úgy is tud emelkedni hogy folyamatosan adják. Furi nem, de ez van. A piac egy mágnes vonzza a trédert a pénzével eggyütt:)
Egy uccsó persze hogy nő a forgalom mikor mindenki a kitörésre játszik, meg ott vannak a shortos stoppok. De néz magad utána. Én szeretem a statisztikát, papír ceruza meg egy chart kell meg egy kis matek. Mikor teljesül az elméleted és hogyan. Pénzre ment mindig mindenhol így sosem volt egyértelmű hogy ugyanaz fog történni mint korábban, csak hasonlóan. Az meg még nem a megoldás csak a kapu.
DJIA azon a 100éves charton 100éve emelkedik mai napig.
Háború, 1929-1932es krach, járvány, csőd, terror támadás, földrengés mellett is.
BÉT 20éves!
Egy emelkedő hulláma volt eddig, majd a beszűkülés.
Hiszek a következő emelkedő hullámban a grand super cycle alapján.
A technikai elemzés is egyre inkább az utólag behuzogatott vonalakká kezd silányulni.""
Ha visszanézed DJI 100 évre akkor is ugyanez a hiszti mutatkozott a charton. Hol jó hol nem. Akkor lehet nem ez a fontos:)
Azért valami csak csatlakozik hozzá
Mégpedig a kereslet, és forgalom.
Feltételezhetően ez a nagy hetes háromszög egy diagonal, ami lecsökkenti a forgalmat értelemszerűen. A háromszög kitöréshez meg kell jelennie a keresletnek is. Azaz a bluekra érdeklődésnek kell lennie a könyvben.
Diagonálnál az a kérdés, hogy egy indiító diagonal-e?!
Ha indító, akkor nekem egy fals letörés fér bele kettes pontra de az egy rövid terminus, majd észnélküli visszavétel és kitörés.
Ezt észreveszem várhatóan.
Igazából ennek örülnék, ha így lenne.
De ha elindul simán a kitörés fel forgalommal, az is jó nekem.
Azt még előre nem tudhatom mi alapján törhet ki.
Azt várom.
Ahogy beszéltük felminősítés, vagy Xetrába megtalának hogy vannak itt szétvert papírok is,
Jönnek a választások. Nem gondolnám, hogy kellemetlen helyzetbe hozná kormányunk magukat előtte.