Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#667748 Rozsdáskilincs Előzmény: #667735

Exmnbs pont ez a sokszínű nézet tartja életben a piacot ez maga a PIAC. Te ezt pontosan tudod, mint azt is hogy a kevés tapasztalattal rendelkezőket senki nem tudja elrettenteni a porondra lépéstől. Még Te se. Ha egy igazság létezne nem lehetne kereskedni. Itt ez a papír csőddel meg minden földi jóval fűszerezve. 12 000- 100FT Mégis mi történik egyszer csak elkezd az ár korrigálni a rossz hírek ellenére több 10% képes emelkedni. Jé micsoda csoda aki erre játszott igaza lett de annak is aki azt gondolja ez csak egy korrekció, mindaddig míg az elmélete igazolódik. A árak cikkcakk mozgásába sok elmélet megfér. Nem kell keresni okokat ez a piac természetes tánca. Még hírek se kellenek van mikor semmi esemény nincs mégis mozog, mozgatják, van hogy hír van és megse moccan. A legszemetebb mikor pozitív hír van és ennek ellenére lefele mozgatják.

#667735 Rozsdáskilincs Előzmény: #667730

melyikőnk nem az aki reggeltől estig itt mereszti a seggét?:) Azt ne mond hogy Te nem vagy!:) Én mondom aki itt írogat napestig hónapokon keresztül az jó módban élő hobbista. Vagy munkakör mellet függő vagy mozgássérült függő, a közös bennük a függőség. Egy család vagyunk kár vitatkozni a részleteken. Skubizzuk az árat várjuk a különböző technikánk szerinti be-ki lépést. persze mindannyiunk hibája hogy azt hisszük csak a mi saját agymenésünk a helyes. A ló****t millióféleként létezik az igazság a piacon.

#667732 Hathor Előzmény: #667730

Életem része, akárcsak a Tieteké..

lásd topikban elkezdett tradek nálad..

Itt vagyok, itt vagyunk.. persze hogy függők vagyunk, csak én mellette dolgozom is, de gondolom Te is.

A csődösök meg nem dolgoznak.

#667729 Hathor Előzmény: #667726

Már felfedted, meg amúgy is tudtam..

Meg az ismerős is tudja.

Na mikor talizunk? ,-)

ON!

#667726 Rozsdáskilincs Előzmény: #667722

Na igen.. de ugye nem kívánom felfedni magam így arra már nemfog sorkerülni:) Talán egyszer nem tudni mit hoz a holnap.

#667722 Hathor Előzmény: #667718

Nem lepett meg.

Megbeszéltük már, egymás mellett laktunk Zuglóban. ,-)

Viszont érdekesebb lett az elmaradt találkozónk kérdése...

#667720 exmnbs1 Előzmény: #667718

a TA-ban nem szerepel sem kgy, sem ismerős, sem csődtagadás, sem pedig bírósági ítélet nyilvánosságra hozás előtt

meg fundás ügyek sem

#667719 exmnbs1 Előzmény: #667716

Mo-n jogrend van

és bizony fizetésképtelenséget jelentett a céged és csődeljárásba menekült, azaz csőd volt

nem nekem szólt hanem a hitelezőiknek elsősorban

#667718 Rozsdáskilincs Előzmény: #667709

Nem kéne de elárulom ezzel ugy sem fedem fel magam. Hathort személyesen nem ismerem, DE ismerek egykét hozzá közelálló embert akitől tudok róla ezt azt. Hathor úgy beültető mint én a Pápa. Egy izgága szófosó aki TA fan ennyi van mögötte! Amúgy meg úgy tudom rendes ember rosszat nem mondtak róla. Kivéve hogy tőzsde függő lett amit nem néznek túl jó szemmel.

Na Hathor gondolom ez téged is meglep de tudod közel lakunk kis falu Budapest:) Csak azért írom hogy hátha segít másként látni egymást. Ezzel kímélve az idegrendszereket( magamét is)

#667716 Hathor Előzmény: #667715

Az neked szólt.

Tőzsdepszciho.

Működött minden tovább.

Átmeneti fizetési nehézségbe esett, a nemfizető Önkormányzatok miatt.

Most sincs cs.a.d.

csőd nincs, nem is volt.

Névérték 10x-én forgott a papír a legnagyobb nehézségben is, most 19x-én.

Ugranék már a témáról.

#667715 exmnbs1 Előzmény: #667714

szóval az E-Star nem ment csődbe 2012 decemberében?)))))))

véletlen volt E-Star cs.a. a neve szeptember elejéig?(((((((((((

#667714 Hathor Előzmény: #667711

Nem írkálok olyan topikban.

Amit én vettem, az még nem ment csődbe, csak szeretnéd..

Továbbra is tud mindenki kereskedni vele, van árbevétele, működik a cég.

#667709 exmnbs1 Előzmény: #667708

olvasd el a beírásait és majd rájössz

sokan látják másképp mégsem az a legtöbb

#667707 Hathor Előzmény: #667704

Így van.

Kis papírokat is megveszem az alján, mert nem hiszek a csődökben.

Te nagy Tőzsdepszcihos vagy. Már tudod a folyamatokat.

TA-t is ismered.

tudod miről van szó.

Nem értem minek lebeszélni azt, aki hisz valamiben, és ha vevő rá,

ez bennfentes neki, meg beültető..

Én pénzem, azt csinálok vele amit akarok.

Na lelépek.. éljenek együtt boldogságban a csődjükkel.

Foglalkozzunk a papírjainkkal.

#667706 Rozsdáskilincs Előzmény: #667704

off nem engem basztattok de szerintem már azt is kiborítja akinek semmi köze az egész agymenésnek... Rosszabbak vagytok mint egy frusztrált feleség:)

#667704 Rozsdáskilincs Előzmény: #667701

Hathort innen többen személyesen is ismerik nem beépített ember, ezt már többen elmondták.

Egy optimista figura ennyi nem több nem kevesebb. Mi ebben a felfoghatatlan?! Alaptalanul vádolni valakit nap mint nap....