Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#667775 Rozsdáskilincs Előzmény: #667740

ki-be lépési pontok nélkül információt nem ad a neheze a vonalak berajzolása után következik

véleményem szerint két Isteni szabály létezik hol lépsz be, hol lépsz ki. Azt hogy ezt mi alapján teszed az kevésbé fontos. Ezért lehet sokféleképpen kereskedni. A Te rajzaidon nagy általánosságok szerepelnek ahogy mondani szokták az ördög a részletekben bújik. De sejtem ezt a TA hiányosságot már Te is látod. Az a tény hogy jön a busz még kevés ahhoz hogy sikeresen utazzunk is rajta:)

Várod a nagy háromszögből való kilépést a belépéshez, évek óta. Sehol nincs kőbevésve hogy kilépéskor nefordulna vissza onnan. És hogy cifrázzam akár többször is vissza fordulhat. Ami jól mutatja elméletek sokasága küzd egymással.

#667772 Hathor Előzmény: #667770

Értem..

de akkor csak van fogás előre benne.

lehet találni, csak meg kell keresni!

#667770 Margaretta Előzmény: #667765

Nem téged kritizáltalak.

Jónak tartom az elemzéseidet, azt meg még jobbnak, hogy közzéteszed:)

#667768 Hathor Előzmény: #667765

Nem kell letörni.

Pontosan konszolidál a piac egy nagy elmozdulás előtt, ami már több éves konszolidáció!

Nincs sok hátra, ki kell várni a kitörést.

Mint írtam reggel, néhány kicsi elindult már fel, meg Richter is.

Meglátjuk a bluekat mikor veszik meg.

#667765 Hathor Előzmény: #667761

"A technikai elemzés is egyre inkább az utólag behuzogatott vonalakká kezd silányulni."

Én előre próbáltam itt mutatni minden nap a TAval.

lehet nem jött le eddig. Minden nap mutattam mit hova várok. Nem azt, hogy ott mi volt múlt héten.

#667761 Margaretta Előzmény: #667749

Szinte minden napra jut valamilyen hír, ami miatt épp fel- vagy lefele megy.

De ezt sem teszik az rv-k egyöntetűen, mert mindig akad ami pont szembemegy a többivel.

Emiatt a bux egy össze-vissza rángatott valami, ami kis forgalommal jön létre.

Nehéz eligazodni, egyre inkább nem a befektetők, hanem a szerencsés, vagy szerencsétlen spekulánsok színterévé válik.

A technikai elemzés is egyre inkább az utólag behuzogatott vonalakká kezd silányulni.

Milyen véleményre számítasz? :)

Én továbbra is inkább longpárti vagyok.

#667741 Hathor Előzmény: #667740

Valami bizsergés van longban!

Richter kitört fel.

Kicsikben TVK-RÁBA, Graphi, Nyomda elindult.

Én a többiben is aljakat látok.

OTP is jó most.

Mtelcsi aljat játszhat.

MOL kacsa nekem, az is mehetne fel.

Ki hogyan látja?

Ma lehet utalok be pénzt hatira

#667688 Hathor Előzmény: #667685

Talpra állhat Európa

2013. október 10. 08:30

Az amerikai tőzsdék eltérően teljesítettek szerdán annak hatására, hogy a befektetők továbbra is egyre nagyobb aggodalommal figyelik az adósságplafon megemelése körüli politikai csatározásokat. Ugyanakkor a Fed leendő elnökének kinevezésekor a piaci preferenciák érvényesültek, vagyis Barack Obama Janet Yellent jelölte a Fed élére, ez pedig jótékonyan hatott az irányadó tengerentúli tőzsdék teljesítményére. Ázsiában sem volt egységes irány, a japán tőzsdéket a jen gyengülése segítette, míg a kínai börzék a vártnál kedvezőtlenebb makroadat okozott csalódást. A fentiek hatására a vezető nyugat-európai határidős indexek erősödést vetítenek előre, ami jótékonyan hathat a magyar tőzsde szereplésére is.

#667685 Hathor Előzmény: #667682

Én még mindig bízom abban, hogy elérjük 18600at.

30percesen is sáv van, annak alján vagyunk.

http://postimg.org/image/4uetaahqb/full/

USAban talán lesz valami megegyezés:

Ideiglenes megoldás készülődik az USA-ban

2013. október 9. 23:00

Ideiglenesen növelnék az USA adósságplafonját - értesült a Bloomberg. Több republikánus és demokrata vezető is találkozott a mai nap folyamán egymással és tárgyalásokba bocsátkoztak a lehetséges megoldásokról. Még nem tudjuk, hogy a republikánusok kívánnak-e feltételeket kötni a lépéshez.

#667678 Hathor Előzmény: #667675

Mi ez a hirtelen hangulatváltozás? ,-)

Szerintem még mindig nem történt semmi változás.

Picit fel, picit le, de ugyanott vagyunk.

#667581 Aptiti Előzmény: #667570

Néha úgy érzem magam a magyar piacon, mint Jesse Livermore hajdanán az 1900 évek elején az USA-ban. :)

Nem a tetején kell eladni, hanem amikor felszívja a pozidat a piac... és fordítva

#667570 Fornit Előzmény: #667567

Én is jobban teljesítek határidő ügyileg a 1212-ben és a 1312-ben mint előtte :)