Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#66825 Hathor Előzmény: #63954

"Ez a gond rászoktatják kicsi korban a gyerekeket a gyors kajákra!A falusi hús smafu!"

már aki.. ;-)

mi egyszer mentünk be Mcdonaldsba a gyerekekkel, mert Székesfehérvárra mentünk városlátogatásra (ja.. Bory vára iszonyat király hely ott, oda feltétlen menjetek el!!)

és mivel ott parkoltunk a Meki közelében így beugrottunk kajálni, kíváncsiak voltunk, hogy mit szólnak a gyerekek (meg akartuk Őket lepni egy kis játékkal is a Happy Meal menüből).. szerencsére nem jött be nekik, így első és utolsó alkalom volt, hogy ott voltunk, az Ő kajájukat is mi ettük meg. Én éves szinten kétszer eszem gyorskajáldában, de csak ha nagyon sietek és már más megoldás nincs.. inkább eszek egy gyros tálat ;-)... mert ahol gyorskaja van, ott Gyros is van..

Re: gyönyörű

#66822 Hathor Előzmény: #66821

ja.. és a fotovilag oldalán a képfórumon kell keresgélni a szebbnél szebb képeket..

#66820 Hathor Előzmény: #65883

én sem szeretem.. Erdélyben vannak rokonai a páromnak. Az egyik rokon Hargitán vadőr..

Ő mesélte, hogyan lőtték a ceausescu-ék az állatokat.. szíve szakadt meg, mert olyanokat is lőttek, amit nem lehetett volna.. nem kis tételben játszottak

Nehezen fogom fel, hogy mi a jó abban, ha kilesi az ember az állatot és megöli, lelövi..

annyira nem látom jó szórakozásnak, de nem vagyunk egyformák.

#66819 Atesz11 Előzmény: #66818

Micsoda képek!!!

Ide visszajáró leszek azt hiszem!:)

Elmentve a könyvjelzők közé!:)

#66818 Hathor Előzmény: #66350

nekem ez a kép egy kicsit mesterkélt, nem tetszett, remélem ezért nem haragszol meg..

Ha igazán szépeket szeretnétek látni, akkor www.fotovilag.hu na ott vannak iszonyat képek.. ha megnyitom, akkor órákig bogárászgatom, így inkább meg sem nyitom, mert nincs időm semmire..

Re: telefon

#66767 Ozzy_ Előzmény: #66523

Nekem jöhet az ingyen repcsi jegy, lehet jövő héten megyek Gran Canariara. Ha fizetik az utam jöhet a bankkártya =)

Re: telefon

#66523 Rogi Előzmény: #66460

Ingyen repülőjegy, ha kiváltassz náluk hitelkártyát, engem már 2szer hívtak, és nem értik h nem akarooom

telefon

#66460 Mercurius

A CitiBanktól hívott valami ismeretlen nőci... így kezdte:

-Heló!

-Heló!

-Heló!

-Jónapot kívánok a Citibanktól....

>Mit helózz ez, azt hittem valami ismerős csajszi... nem tudom mit akart, mert mondtam nem érek rá.

#65937 Waszeitung Előzmény: #65875

Ez a hsz mehetett volna 0912 topikba is,ott elég shortos a lelkület :D

Én is azon a véleményen vagyok hogy a gazdaságban nem javult semmi,csak romlik továbbra is,ez a "bika"nem egy új bull kezdete hanem a 30e ről 10e alá eső piacunk természetes korrekciója ami 17,3e ig egészen biztos elmegy hogy tovább mennyire szalad azt csak tippelni lehet,után viszont ismét jön a shortosok paradicsoma új mélyponttal talán.

Botorság lenne azt gondolni hogy ennyivel megúszunk egy olyan gazdasági válságot amilyet még nem látott a világ,olyan cégek mennek tönkre mint a GM,ami a világ egyik legnagyobb konszernje volt.

Szval a felfelé út most olyan heves mint a lefelé volt,örüljenek most a longosok,de ne felejtsenek időben átállni a sötét oldalra :D

#65883 raymundka Előzmény: #63965

utálom ha kacsát rókát lelövik, fókabébit agyonverik.

eszem ugyan húst, de rossz lelkiismerettel

Alig találtam meg a topi…

#65875 Ricsi

Alig találtam meg a topic-ot:)

Szóval, gondolom már észrevettétek, eléggé shortos beállítottságú vagyok. Nem vagyok ideges, minden pozim OK gondolom (ilyenkor könnyű, majd reggelre elválik :)). Szóval érdekelne, ki mikorra vár korrekciót? Vagy egyáltalán lesz-e korrekció? Mármint arra gondolok, ez az egész bullish egy nagy korrekció. (szerintem az, semmi nem jött rendbe). Vagy azért marad-e el, mert minden szuper lett?

Szóval várom a véleményeket, szívesen beszélgetnék róla.