Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Euroman

Re: nincs cím

#667637 Euroman Előzmény: #667589

jól beszélsz, minden szavad igazság....amúgy miska most is beszélt alapszámláról, amit az általa vezetett szakminisztérium dolgozott ki...lópikulát ért, frakció mást mondott, frakciónak meg lézer janival, vagy rokkant tónival üzente meg az orsós cigány...ma londonban páváskodott....ez a gáz, hogy még valahová meghívják...makogott már idén madridban, mert estorilban is....én brüsszelben még a kézfogást is elkerülném vele....egyszer volt itt a konyvét dedikálni még 2003-2004 környékén...akkori barátnőm nagy fityesz rajongó volt, ezért lementünk a főtérre...mondom addig megfogom a bringáját a térre vezető egyik utcában, mert én ennek az okádéknak a közelébe nem megyek....azóta 2005 végén exbarátnőm lelépett londonba, kint újabb diplomát szerzett a két hazai mellé, és megtakarításaiból már lakást vett...azt mondta, a büdös életben nem jön vissza mo-ra

#667605 walex Előzmény: #667522

Ez durva lenne, de mivel nem teljesülnek a számok bevételi oldalon, a kiadásin pedig nem győznek most osztogatni a választások miatt, így az első nemmegszorító Varga csomag (ha netán nyernek jövőre), szerintem már május, június környékén el is készülhet. De lehet, hogy kivárnak vele, hogy a talpnyalók vigyék a polgármesteri székeket is ősszel.

#667589 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #667522

Ingatlanadó?(az már van... itt, ott, amott, csak nem nevezik nevén a gyermeket). Bankbetétadó?(az is van már, csak szintén nem nevezik nevén a gyermeket).

Autókon van elég adó? Van... de vannak még lehetőségek benne, majd járunk lovon(bár ez a probléma engem már nem érint ugye, de senkit nem engedek a hátamra ülni, meg amúgy sem vagyok még betörve).

Luxusadó? ékszerre, meg drága autókra... majd megveszik külföldön. Aki még nem vitte ki a pénzét külföldre (amennyiben van neki) majd kiviszi, oszt jó napot. Reggel hallottam a makogását ennek a csontvázkeresőnek amikor az egykulacsos adóról kérdezték(mivel azt mondta a minap , hogy "hagyni kell még neki egy kis időt"), ecsetelte, hogy milyen jól bevált, meg aki 10x annyit dolgozik...stb sablon dumák, szóval milyen ****@ meg minden. Lefordítva ez azt jelenti, hogy már nem sokáig lesz(illetve papíron lesz csak), persze igazán már most sincs. Mellesleg, hogy mit hisz ez a Miska gyerek az senkit sem érdekel( a szotyist a legkevésbé), majd jól megtudja a fönőkétől, hogy mi is az ő "saját" véleménye. Ezt az egészet már jól elb@szták...spirálban vagyunk, spirálban vazzeg :-)

#667582 Fornit Előzmény: #667580

Én talán 6,5-ön kötöttem le a rafiban akkor. A sok egyéb feltételeket nem teljesítem tehát marad a szimpla akciós.

#667573 Fornit Előzmény: #667524

Igen, emlékszem 2006 aug-ban kötöttem le évi netto 8%-ért 4m-t 320k-t kaptam rá, még nem volt kamatadó. Most a 3% az netto 2,34%-os éves kamat kb 93600 ft ugyanakkora tőkére. Évi 220.000 ft-al kevesebb.

#667531 Euroman Előzmény: #667527

nekem már egy fillérem sincs bankbetétben...nyáron a tavaly lekötöttek kifutottak, ennyi kamatért már phasztolcsy trillázzon a vérvörös szerszámomon...

#667527 Ricsi Előzmény: #667523

Hát, ha ez a 3 lehetőség van, én kizárásos alapon a bankira saccolok...

#667524 exmnbs1 Előzmény: #667522

bankbetét:

kamata fele, harmada kb mint 1 éve

hozzájött az EHO az adójához, így 22% lejön belőle

ha mozgatnád magasabb kamatért akkor ott a tranzakciós sarc még

#667522 Ricsi Előzmény: #667520

Találtam még egy gyöngyszemet:

http://index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2013/10/09/varga_nem_hiszem_hogy_kellene_bankbetet-ado/

Arra a kérdésre, hogy a kormány ingatlanra, autóra, vagy bankbetétre vetné ki a luxusadót, Varga Mihály nem adott konkrét választ, csak annyit mondott: „nem hiszem, hogy a bankbetétre külön luxusadót kellene kivetni”.

Megválasztása után azt mondta, nem nyúlnak a tranzi adóhoz, eltelt 1-2 hét, és máris megduplázták. Akkor most jön a bankbetétadó? Mert ugye, az ingatlanadó szent tehén, az autókon meg már van dögivel adó, új autót meg alig adunk el.