Re: nincs cím
Nyeretlen_Keteves Előzmény: #667522Ingatlanadó?(az már van... itt, ott, amott, csak nem nevezik nevén a gyermeket). Bankbetétadó?(az is van már, csak szintén nem nevezik nevén a gyermeket).
Autókon van elég adó? Van... de vannak még lehetőségek benne, majd járunk lovon(bár ez a probléma engem már nem érint ugye, de senkit nem engedek a hátamra ülni, meg amúgy sem vagyok még betörve).
Luxusadó? ékszerre, meg drága autókra... majd megveszik külföldön. Aki még nem vitte ki a pénzét külföldre (amennyiben van neki) majd kiviszi, oszt jó napot. Reggel hallottam a makogását ennek a csontvázkeresőnek amikor az egykulacsos adóról kérdezték(mivel azt mondta a minap , hogy "hagyni kell még neki egy kis időt"), ecsetelte, hogy milyen jól bevált, meg aki 10x annyit dolgozik...stb sablon dumák, szóval milyen ****@ meg minden. Lefordítva ez azt jelenti, hogy már nem sokáig lesz(illetve papíron lesz csak), persze igazán már most sincs. Mellesleg, hogy mit hisz ez a Miska gyerek az senkit sem érdekel( a szotyist a legkevésbé), majd jól megtudja a fönőkétől, hogy mi is az ő "saját" véleménye. Ezt az egészet már jól elb@szták...spirálban vagyunk, spirálban vazzeg :-)