Regisztráció Elfelejtett jelszó

Apróhirdetés

Re: nincs cím

#669576 exmnbs1 Előzmény: #669565

nekem egy új mosó-szárítógépem van

ment is szépen aztán kipróbáltam a szárítót hát gőzfürdő lett a vége, a mosószer tartó alatt jött ki

kiderült hogy rossz a program ritkán vett vizet a kondenzáláshoz és azért

át kellett programoztatni ))))))

#669572 exmnbs1 Előzmény: #669565

nekem egy új mosó-szárítógépem van

ment is szépen aztán kipróbáltam a szárítót hát gőzfürdő lett a vége, a mosószer tartó alatt jött ki

kiderült hogy rossz a program ritkán vett vizet a kondenzáláshoz és azért

át kellett prodramoztatni ))))))

#669561 kápé Előzmény: #669556

"....vagy marad parasztosan gyufás..."

hmmm..???

és még olcsóbb is,és garanciában tuti nem romlik el

pl. yo tanács mindenkin…

#669557 Sumér harcos

pl.

yo tanács mindenkinek,NO FROST-os hűtőt évente egyszer kihuzni egy-két napra kötelező...

én ugye ugy tudtam a NO FRost saját magát olvasztja,kihuzni soha nem kell......francot....

volt a hűtő 2éves és a fagyasztó aljában vastag jégréteg képződött,állandoan kiütöttem belőle,de 1-2hetente ez ment....

aztán nyaraláskor 10napig ki volt huzva....ez a gond megszűnt,valószinűleg vmi cső ahol a hátso tartályba folyt volna viz,elfagyott...azóta nincs ilyen probléma...nincs jég sem.

Kezd egy kicsit elegem l…

#669556 Sumér harcos

Kezd egy kicsit elegem lenni.....

megközelitőleg 4éve vásároltunk komplett házra való gépállományt,hűtő,mosogatógép,gáz főzőlap,villanysütő...stb...

3hete bekrepált a mosogatógép,uj ára 115.000ft volt,garancia lejárt...szivattyú probléma lépett fel,az is ugy- ha megütögette az ember elindult,de csak ha kedve volt.....

szaki jött....25.000ft,szivattyú csere,de még jó,hogy lehetett,mert az egybeházasok általában 2évet birnak már csak,és az ujak mind olyanok,cserélni szivattyút szinte alig lehet.....

most a gáz főzőlap elektronikája olyan zárlatot csinált a házban,hogy lecsapkodott mindent...a szikragyujtó egyfolytában kattyog....garancia persze éppen lejárt...bemásztam a konyhabutorba és kihuztam a konektorból,most gyufával gyujtható csak....

4szerelőt hivtam vagy 5-öt,volt olyan majom,aki azt mondta péntek,de ha adok egy 10ezrest ma du itt van-anyád:)

holnap a régi szaki jön...

ez Bosch márkájú,amely állitólag speciális elektronikai alkatrészei miatt nem előny...

ha jól emléxem 50ezer uj ára volt.....kiváncsi leszek,mert 39-ért már ujat kapni....vagy marad parasztosan gyufás...

Re: pucolt dióbél eladó

#667625 ikszf Előzmény: #667621

Például, vagy magában elropogtatni :) Javítja az agyműködösédt :)

Elfelejtettem írni, hogy a nov. 1-i hétvégén tudom felhozni Bp-re.

pucolt dióbél eladó

#667620 ikszf

Pucolt dióbél eladó Bp-en (vagy Vas megyében)

5 kg, saját kertből származik, nagymamám pucolgatja, megbízható minőségű.

2500 ft/kg

Eladó Fenyves Erdő

#666900 Sumér harcos

Eladó 14hektár fenyves erdő egybefüggő terület,Kiskunhalas határában,megközelitőleg 30-35éves(tehát már régen nem karácsonyfának való),3tulaj,(tehermentes-ha földnél szokás egyáltalán ilyen paramétert irni)

3 közeli hozzátartozóm tulajdona,hirdetve még sehol nem volt.

Ismerősömnek lenne egy e…

#656855 hosszhuszár

Ismerősömnek lenne egy eladó canon fényképezőgépre való objektívja.

Tamron - 70-300. számlás pár hónapos..számla német.

új ára 39990 FT - 25-ért adná, ha kellene valakinek.

Köszönöm.

#627750 Ibiza Előzmény: #627728

olyan esküvői ruhaszalon a jellege..vagy partiszervezős.. nem gondolnám ruhanagykernek..

#627749 Ibiza Előzmény: #627728

ÁÁÁ..most dolgozunk ezerrel..pénz szanaszét.. őszre összeporszívózom..oszt kiderül mennyi maradt az almáriumban :)

#627722 hosszhuszár Előzmény: #627721

belevágattam, lesablonoztam az "üvegesnek", de semmi köze nem volt az üvegnek a sablonhoz, nem én hoztam el, hanem a munkatársam, aztán feledésbe merült, azóta így van...