Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#667567 Aptiti Előzmény: #667561

Egyébként bármilyen hihetetlenül hangzik, sokszor jótékony hatással van rám, hogy eltűnt a forró tőke a magyar piacról és árnyéka önmagának.

Mert így a volatilitás is eltűnt a BUX-ról.-magyarul érdektelenség van.

Gyakorlatilag befektetői szemlélettel kell megközelíteni a piacot és hosszan elnyújtva kell kiépíteni a pozidat.

Így kisebb eséllyel futsz bele nagyobb 'salerekbe'. Szvsz

#667561 Ibiza Előzmény: #667554

igen..még azt akartam írni..hatalmas forgalomnál a gyors információáramlásnál..jó a chart..én is használom..de csak a grafikont és vízszintes vonalakkal..

itt van aki 1-2 milliós forgalmú papírra is rajzol chartot..na az már durva..

#667555 Ibiza Előzmény: #667543

a chart a múlt..ahogy viselkedtek akkor abban az időben..az eseményeket mozgató információk nélkül..ez olyan mintha a történelmi eseményeknél csak a tényeket írnák le..okt 23.-án kimentek az emberek az utcára..oszt minek..mi előzte meg?

http://www.investing.com/indices/germany-30

szerinted itt miért rajzolják rá az eseményeket?..azért mert fontosak a chart szempontjából..mire hogy reagált a piac..

#667554 Aptiti Előzmény: #667543

"A piac nem a híreket követi, a chart a piacot mutatja , a vevők mit működnek."- mintha egy spekulánsoknak irt leányregényben olvastam volna :)

Félre ne értsd. Nem kötekedni akarok, csak a BUX egy 'feketeöves pálya' ahol sokszor megszívatták már a jó népet. Tapasztalatból mondom.

Olvasom én is a TA elemzéseket, de ha valami számít akkor az a SP chart.

#667552 Konvektor Előzmény: #667551

én ezek alapján kereskedek, ebben hiszek.

nem vagyunk egyformák. kinek a pap, kinek a papné

#667551 Ibiza Előzmény: #667545

akár untipikus is lehet :) vagy funtipikus..

ha egzakt tudomány lenne a chartizmus..akkor mindenki egyforma chartot rajzolna..egyforma alakzatot látna és egyforma előrejelzést adna..(és persze mindig keresnének vele) de ez közel sincs így..láttam már itt expresszionista kubista absztrakt chartokat.

#667550 Szika Előzmény: #667545

:) én meg 70-nél megnyitottam az első longot. Nem chart, éhes voltam. Közelít a vacsoraidő. :)

#667544 Ibiza Előzmény: #667536

a rosszabb amikor a chart alapján szopatnak..tudják ma már minden ksimókus chartokat rajzol..

#667536 Aptiti Előzmény: #667530

...ez az amikor valaki nem megérzésből vagy piaci momentumból nyomja, hanem vakon a chartból.

Ha jól gondolom.

Csak sajnos a chart sokszor megtréfál és fals jeleket ad.

Cáfolj meg Konvektor, ha rosszul gondolom.

#667535 Konvektor Előzmény: #667530

reggel lezártam , mert amerika csúnyát alakított tegnap.tegnap délután longos volt 30 percesen, de elmúlt a varázs mikor MA26 alá zárt

Most 18400 fontos szint a bux 30 percesen