))))))))
"hihető"
nem ezt írtad véletlenül sem
Rosszul idézel. Kiforgatsz mindent fél információkból.
Keresd meg ezt a mondatot.
Én tudom mi van mögötte de te nem.
Az van mögötte (mert tudálékos kiskacsa vagy, mindent tudnod kell), hogy aznap beszéltem egy ismerősömmel, aki kérdezgetett, hogy hogy megy atőzsde..
meséltem neki pont E-starban vagyok.
Azt mondja ez a volt RFVs cég? Mondom igen. Azt mondja Soós a vezetője, aki neki osztálytársa volt, de több éve nem beszéltek, nem tudja mi van vele.
Azt írtam micsoda véletlenek vannak..
Ennyi, nem több.
hihető(((((
miután találtál ismerőst és ide írtad be pont
cédrust győzd meg engem nem fogsz
Mondtam ne hazudj rólam.
Nem ültetek be (elmondom a véleményem, ahogy Te a csődről, felszámolásról, sittről)
Nem kapok fizetést, nem vagyok megbízva senki által.
Ezt is utoljára mondom el.
(nekem meg az az elképzelésem, hogy Ti vagytok megfizetve napi 16órás lebeszélésért a BÉTen, de én nem mondom minden percben..
Ilyen nincs, hogy pénze nincs az embernek abból, hogy napi 16órát kis papírok topikjában családot félre rakva ingyen egyfolytában negatívosokodnak emberek. 8éve minden nap ezt teszitek hétvégét, éjjelt nem kímélve)
Üdvözöllek.
erről a vételről legalább elképzelhető hogy megtörtént
Hun Miningban pl fizetés helyett van "rv vétel"
"Egyszerűen nem értem mi ez a cinikus viselkedés állandóan az emberektől a kis papírokban."
:DD
Ez azért van, mert BÉT-en "kis papír = tolvajpapír" (tisztelet a kivételnek) ... Van kivétel egyáltalán??? :)))
Egyszerűen nem értem mi ez a cinikus viselkedés állandóan az emberektől a kis papírokban.
A piaci aljaknál olyan okos mindenki, hogy ez egy nagyon sz@r cég, de 12.000nél meg olyan jó volt, hogy 15.000et vártak.
A tőzsdepszciho nagy úr!
nekem továbbra sincs semmi bajom vele.
Akinek nem tetszik, keressen magának olyan papírt, ami tetszik neki, és örömmel írjon annak topikjába.
Mit kell mindig keseregni a rosszat feltételezni, kifigurázni a másikat?
Mindegy, ma sem írok többet ide.
Szép napot.
A dátum persze "véletlenül" lemaradt az eredeti bét nyilatkozatról is. Komoly cég, komoly befektetőkkel. :DD
Bennfentes vette az E-Star részvényeit
2013. október 10. 08:11
Az E-Star bejelentette, hogy Csaba Balázs felügyelő és audit bizottsági tag 180 forintos árfolyamon 235 darab E-Star részvényt vásárolt.
szóval 14-én döntés a vezeték használatáról
21-én pedig a szerződésről
húú de bátor!! :))
hitelből? :D
már nem. mi volt?
Sorry, this page isn't available
The link you followed may be broken, or the page may have been removed.
Én nem látom