szvsz ha 500 alatt zár akkor mehet 100-ig
szvsz ha 500 alatt zár akkor mehet 100-ig
Nekem ki van töltve az űrlap a short lezáráshoz - most már tényleg lezárnám ha megindulna fölfele...
de mi egyelőre 18.450 -es támasz alá estünk és megyünk lefele.
USA -n múlik minden.
ja amik könnyen fordulhatnak a jelenlegi szintek környékén
500 fölött béke van:)
attól tartok elszállnak a piacok ha usa megegyezik magával..
:) nem?de!
igen kétharmada elreppent..
a botrány az..közepes pakkal nyomtam beraktam erre támasz lettem..:) illikvid a piac..már szétszedtem 10db-ra--erre fölém mentek 1db-okkal..utána már 5re szedtem
ittál?
akkor veszek ha aktuális..azért shortoltam mert 880 kicsit magasnak tűnt.. a Dax ATH-n usa is ment fel miközben ott a technikai csőd a nyakukon..nekem összefüggnek a piacok..
de bizony az a napi egy két konti lassan megdagad mint a gombóc aztán már nem mindegy.
Akkor bizony már helyzet van.
Azt montad, hogy eladtad egy részét. Tehát profit a zsebbe. Innen bármerre is mehet jól döntöttél.
Nem,de?
Még mindig nem jöttetek rá, hogy semmi nincs..
de a kényszer kereskedést nem tudjátok leküzdeni, így egy két kontival eljátszogattok.. de mire?
mi lenne..880ról van shortom ezért 450alá nem megy..ha eladom akkor halad lefelé..
Szépen beárazódik a következő 20 bázispontos csökkentés. Még a végén olyan szintre megy, amit én se hittem elképzelhetőnek. Azt gondoltam év elején, hogy 3.5-4% alá nem mehet, de év végére akár meglehet a 3% is. Mondjuk ez Ft árfolyamra már rányomná szerintem a bélyegét, egyelőre nagyon szépen játszanak a Ft árfolyammal nagyvonalakban 290-305 között.
Lassan jöhetne egy felminősítés, hogy BUX is kitörjön végre felfelé. ;)
Budykám.
Ismerlek benneteket, mint a rossz pénzt, de abból is a jobb fajtát ,-)
Ott a pont :D
az esetek 99 % ában shortban vagyok :-))
még aludni is shortban alszom :-)))
Egon lefele várja úgy nagyjából....heti szinten az OTP -t és a MOL is nagyon lefelé várja.
500 magasságában csaptam bele...