Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#667837 Lebleuf Előzmény: #667824

akkor ez most Csuszának jó (Grat Csusza!),

rá emlékszem, hogy 150 körül vett, én visszacsorgatáskor eladtam, ki tudta!?.

fene egye ezt a bux mesterkedést, ha ezt is ezért húzzák, ezt sem látom át még.

puffogok :-))

250 felett jó lenni..inn…

#667824 Ibiza

250 felett jó lenni..innen elmehet egy darabig..

#667335 banyaiz Előzmény: #667333

Novemberben msci döntés, richter visszakerül szinte biztos.

Otp dev hiteles ügyben is talán év végéig döntés lesz.

Richtert akartam venni, de az őszi para a világban érdeklődés hiányában elmaradt.

Ellenben a bux esését ezzel kompenzálták. Most már mindegy, bár lehet nem lenne még késő főleg ha a dev hiteles döntés egy fos lesz. Akkor otp esést jó eséllyel Richter meghúzással díjazzák.

Amúgy fundásan egy otp-ben többet látok potenciálisan. Kivéve ha a forradalom szétbarmolja, vagy Ricsi felfedezi a rák ellenszerét, aids ellenszerét, kopaszság ellenszerét vagy hasonló átütő dolgot.

#667333 Hathor Előzmény: #667329

Az a baj ebben az árban érdekesebb a Richter most OTPnél.

Minek OTPt venni, ha ennyiért jobb fundával Ricsi is van és még emelkedik is.

#667329 banyaiz Előzmény: #667325

Amit én látok az kb annyi, hogy 200 napos Cs papa parában elesett. Azóta kb egyszer fél órára fölé szenvedte magát. Még az Usa új ATH-k is csak a közelébe tudták vinni.

Ez úgy kb mindent elmond. Várja a piac ezt a dev hiteles döntést. Forgalom 0. Teng leng itt.

Ha minden jól alakulna év végére felnézhetnénk 5 k-ra. De hát ahhoz kellene egy normális dev hiteles döntés, és jó év végi hangulat a világban.

#667327 Hathor Előzmény: #667325

16.55kor a daytrade zárások mit repítettek a papíron :D

4250ig vitte a sok shortos..

nem semmi

#667325 Hathor Előzmény: #667315

Ha már szintek.

Raktam fel egy két hónapja chartot OTPről.

Az egy éves emelkedő trendjét letörte, már akkor amikor mutattam, majd visszatesztelte azt pontosan, onnan kioldalazott abban a sávban, amit mondtál kb. 4100-4550között.

http://postimg.org/image/piw16fgl7/

#667315 banyaiz Előzmény: #667267

Ez a 4 piros gyertya a bírósági ítélet miatt lett volna? Kicsit erőltetett magyarázat vsz. Inkább azt mondanám, hogy mióta kijött ez a dev hiteles végső megoldás téma Cs papa eladással együtt azóta nem tud a 200 napos fölé menni .

Beállt egy szűkebb 4250-4500, vagy bővebben 4100-4500 közötti mozgásra.

Ezt ebben a pár hónapban ami az állítólag 2 hét múlva döntés, majd novemberig ultimátum stb mókában kb 4-5 alkalommal előadta. Egyik héten le másikon fel.

Külföld nagy elmozdulása , vagy a dev hiteles végső megoldás ebből kimozgatja vmerre majd vsz.

#667267 Hathor Előzmény: #667182

Kecsegtetés van Faragótól OTPben.

Esésben kell venni tárggyal..

Piros gyertyákkal lehet vonzó az OTP

Amikor mindenki adja az OTP-t, már nem érdemes beállni a sorba. Jobb tipp lehet vétellel próbálkozni a legközelebbi támasz szint környékén.

Napok óta gyengén muzsikál az OTP, amire még rátett egy lapáttal, hogy a Pécsi Ítélőtábla tegnap egy devizahitelesnek adott igazat egy perben. Nagy kérdés ilyenkor, hogy vajon beadjuk az OTP-t?

Nincs precedens jog

Nálunk nincs precedens jog, tehát egy egyedi pernyerésből nem feltétlen következik, hogy a bíróságok tömegesen módosítanának a devizahitel szerződéseken – vélekedett Gyurcsik Attila, a Concorde vezető elemzője. Hozzátéve: ebből következően ebből a hírből most nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni az OTP Bank működési kilátásait illetően. Mint mondta, eddig is úgy vélték, hogy a devizahitelesek helyzetén a kamatteher mérséklésével lehetne könnyíteni. A mostani bírósági ítélet fényében ugyanakkor a szabályozási környezet elébe mehetne a tömeges pereskedéseknek.

Az OTP várhatóan a Kúriánál fellebbez az ügyben, a mostani ítélet viszont muníciót szolgáltathat más devizahitelesek perében is, ebből fakadóan továbbra is szövevényes jogi esetekre számítunk – mondta Kuti Ákos, az Equilor vezető elemzője. Szerinte az OTP árfolyamát ez rövid távon nem érinti, a befektetők amúgy is a devizahiteles mentőcsomagra figyelnek, amelyből vagy a bankszövetség valamelyik verziója, vagy novemberben a hazai kabinet elképzelése valósulhat meg.

Most adjuk vagy vegyük?

Az OTP grafikonjára pillantva négy piros gyertyát látunk, vagyis már az ítélet előtt is rendesen szórták a papírt a befektetők. De a ma délelőtt is esést hozott, nagy forgalommal. Ilyenkor mondják, hogy ha már szinte mindenki ugyanazon a peronon toporog, akkor indul másik vágányról a tőzsdevonat. Mielőtt, vigyázatlanul beadnánk a papírt, érdemes a technikai indikátorokat is figyelembe venni.

Ahogy csorog lefelé az OTP kurzusa, egyre inkább a 4100 forintos támasz lesz a mérvadó a kereskedésben – hívta fel a figyelmet Kuti Ákos, mondván, ezen a szinten már megvennék a papírt. Igaz, az RSI (relatív erősség indikátor) 37-es értéke még nem jelez extrém túladottságot, s a mozgó átlagokból számolt MACD indikátor alapján is van még egy kis tér lefelé. Mégis meg lehet próbálkozni a támasz környékén vétellel. A profit célt az árfolyamban a 4300 jelenti, míg a stopot 3990 körül ajánlott elhelyezni.

http://www.tozsdeforum.hu/tozsde/piros-gyertyakkal-lehet-vonzo-az-otp/

154-en óvatos vétel, a 2…

#667171 Csusza

154-en óvatos vétel, a 290-en eladottak felét vettem vissza/meg.

Az eladói tételeket csak könyvtakarásnak látom. (Sok egyforma, meg túl kerek tételek egyetlen eladótól.)

#667055 Lebleuf Előzmény: #666996

hozzácsaptam még annyit lentebb,

erre a hétre ez a megérzésem.

max, +marad befektetésnek mint a nyári pakk volt.