szerintem is sok lehet
de akik nem foglalkoznak vele azok szvsz nem mobilizálhatók
szerintem is sok lehet
de akik nem foglalkoznak vele azok szvsz nem mobilizálhatók
kb 1400-zal jött be és előbb volt 2000 mint 26
honnan tudnám Kácsornak mennyi van ha te sem tudod????
ha neki lenne több azt emel trónra akit akar
Oké,de a lényegen nem változtat,mármint nagyon sok tulaj lehet benne.
Ex az időrendiségre utalt. 2000-->26-ra és nem fordítva.
Bocs,26-2000-ig,legyünk pontosak.
A közgyűlés teljesen szabályos volt,de ha lenne egy rendkívüli megismételt közgyűlés,Kácsor a nagy darabszámával leszavazna minket és akár visszaállíthatná a régi vezetést,vagy az Ő emberét.Vagy tévedek?
"A mammutos csapat és a többi kicsi választotta meg a mostani vezetést,de Kácsor még megfúrhatja"?
miért konkrétan?
nem volt formailag szabályos a kgy???
" Kácsorban sem bízunk teljesen" kicsit sem kellene
nyugtával dícsérd a napot
még ha nem is szimpatikus de nem kispályás
egyelőre nincs a cégközlönyben megjelentetve a kgy
Részben jól csinálta,hogy átvette a Rafi hitelt (vszínű jó áron és konkrét céllal),részben elcseszte,mert ahogy Steier úr írta,legalább 2.000 000 darab részvényt kellett volna vennie,hogy bebetonozza magát és az elképzeléseit.Nem számított rá,hogy Pimpert leszavazzák a kicsik (akiből mellesleg elég volt már),de Lőrincz Benedeket meg pláne.
Még nincs lefutva minden.Benne lehet a pakliban még egy mindent eldöntő közgyűlés ebben az évben.A mammutos csapat és a többi kicsi választotta meg a mostani vezetést,de Kácsor még megfúrhatja.A mammutos csapat tovább gyűjtögeti a papírokat,mert Kácsorban sem bízunk teljesen.Igazából mi is szeretnénk bebetonozni a pozinkat (a kisrészvényesek jogaiért).
Mi is szeretnénk egy tulajdonosi megfeleltetést,mert sok papírról nem tudjuk,hogy hol landolt.
Ráadásul az árfolyam is bejárta a 26-1950 ft ársávot,így sok kisbefektetőnél is lehetnek a papírok,akiket már nem is érdekel a cég.
Nem harapom ezt a Kácsor ügyet. Ilyen szinten nem vagdalkoznak!? Ha valami nem tetszik neki, akkor lépnie kell, nem dumálni! Ha pedig nem tud lépni, akkor ezt nagyon elrontotta. Azt viszont akkor meg is érdemelné!
Ha viszont elrontotta, akkor még hülyét is csinál magából, ha dumál össze-vissza.
Ez nekem sehogy sem gömbölyű. Majd kiderül.
Mivel ott voltam...
A q3-tól én sem várok csodát,ezt már elkönyveltem.Esetleg a q4 jobb lehet a tél miatt,meglátjuk.
Kapirgálás szerintem sem lesz,pedig megérne egy misét.A mostani vezetőségnek sem ideje,sem energiája nem lesz.Esetleg Steier úr tudná felgöngyölíteni az ügyeket,de ugye tudjuk,aki szelet vet,vihart arat...
Kácsornak valóban volt egy elszólása,hogy 5%-ot bemutat az ügyvédnőnek és rendkívüli közgyűlést fog kieszközölni.Ehhez vennie a kéne a piacon (ebben reménykednek sokan) és ez felpörgetné az árfolyamot,persze Otc-n is vehet...
Azért kéne Steier akár tanácsadónak,mert profi (valjuk be).
Drukkolok a mostani vezetőségnek,mert lelkesek,tiszták a szándékaik és azon vannak,hogy növekedési pályára állítsák a keget.
q3 sz.r lesz
útvakaró-blogos nem lesz rezsije is júl.-tól él
kb 6 hét múlvára ígérte Steier a stratégiát és jönnie kell a 3. negyedévesnek is
meglátjuk addig csend lesz-e illetve Kácsor ölbe tett kézzel várja-e
az auditor sem lát mindent máshol pl
másrészt vezető váltáskor csúcsra járnak az iratmegsemmisítők
de lehet hogy pont ezeknél nem))))))