a hiteles témáig nem lesz itt semmi se
az november elején várható
a hiteles témáig nem lesz itt semmi se
az november elején várható
forgalom az MSCI-nek szól. Itthon már nincs kit szívatni, ezért csak a külföldi jöhet szóba... :)
banyaiz tudom hogy nagy otp fan vagy. Lehet érdemes ezt a rajongást átértékelni. Az elmúlt és jövőbeni események könnyen arra az eredményezhetik hogy a bét főpapírjából átváltanak a kerekedők a ricsire. Legalábbis a forgalom ezt mutatja a tizedelés ezt segíti. még emlékszem pár éve a felmerült a otp tizedelési példa említése akkor azt nyilatkozták a cégnél: nem szeretnék ha a cég papírjai spekulációs célkerestzbe kerülne. Érdekes szemlélet váltás a cégnél gondolom kérték tőlük hogy tegyék meg különben vége a bétnek. A richter az egyetlen nagy cég ami még az állambácsi keze nem kotorászik könyékig.
és araaaaaaaaaany!
gondolom a szép fejesnek is köszönhető.
Pörög ez a topik…
mire leírtam kedvencünk máris nemesebb fémre vetette magát…
És ezzel felléphet a dobogó harmadik fokára, lassan meghajol és várja,
hogy a bronz érem a nyakába kerüljön.
Az ovációt, viharos vastaps és sűrű konfettizápor övezi…
sztm felvásárlás indult :D sírok...
Ma viszont szépen kezdtünk, 5000 darab az első 5 percben. :-D
2 napig egy hsz sem volt otp-ben. Ez elég szomorú.
Az a nagy sztori a magyar piacon , hogy Richter visszakerülhet az msci indexbe. Beszarás. Ez a nagy fejlemény. :) Mindent elmond a helyzetről.
Otp kapcsán nézve a híreket ismét egy "jó " hír ez a kp felvét tranzakciós 150 k-ig nem áthárítható sztori. Így mennek a dolgok a bankok legfőbb tevékenysége az lesz, hogy milyen ötletekkel hárítsák át a különböző sarcokat. Egy külön főosztályt kell erre létrehozni. :) Ez a duma hozzá, hogy majd az mnb megakadályozza az áthárítást , katasztrofális.
Azt már meg sem kísérlem átgondolni mindez, hogy van összhangban azzal, hogy elvileg maga a tranzakciós nem volt eddig sem áthárítható , legalábbis a duma szintjén. :)
Ennél jobban megkutyulni nehéz lenne.
Miért? Zárásra akár még az egy milliárd is meg lehet.
ez a forgalom nagyon gáz.
De itt talán még nem tartunk azért. :)
mi az, hogy még. még mindig!
Megfelelően kontraszelektált bíróságon bármit be lehet bizonyítani, és az ellenkezőjét is.
De itt talán még nem tartunk azért. :)
még jó... képzeld el, mi lett volna, ha bebizonyítják a bíróságon, hogy lázárnak igaza van??? :))
akkor lett volna igazán csak hahahaha :)))
Vsz érdemes lett volna a büntetőjogi felelősséget abból a szempontból vizsgálni, hogy mindezt milyen pozícióban mondta Lézer elvtárs, és milyen indulatok vannak a témában, azokra hogyan hat egy ilyen kijelentés. Mindez az állam egyik vezetőjétől.
Nekem kellene dönteni azonnali főbelövés.
Polgári per viszont biztos bukta vsz, mármint Lézernek. Csak az még eltart 1-2 évig.
Látom Oti jót dagonyázik a már jól bevált sávjában.
Két ütemben csücs közeli pápá,
ezennel full fedezetbe vonultam,
következő kanyarig hintaszék…
Az aktívaknak jókat!