alcoa mikor jelent?
USAban nem bánnám ha észhez térnének már!
61.8as fibon fityegünk pont, ott most 4óráson dupla alj, egy doji erősíti, és pozitív divergencia az indikátorokban. Háttérben napos zászló
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_10_8_o32xi25x1c.png
Emelkedjünk hát!
http://www.stocklandyard.hu/blog/show/3009
Kína aggódik
Lövések a Capitoliumnál
Véget ért az az incidens, amelynek során több lövést hallottak csütörtökön a washingtoni kongresszus egyik hivatali épületének közelében.
A CNN szerint egy autós üldözés során rálőttek egy személyre, aki a Capitolium közelében szállt ki autójából.
Az ABC News úgy értesült, hogy akire rálőttek, egy nő volt, és meghalt.
A titkosszolgálat megerősítette, hogy egy kocsi a Fehér Ház egy kapujába rohant, ahonnan a Capitolium felé vette az irányt. A közlés szerint nem terrorcselekmény történt.
Hivatalos közlése szerint a törvényhozás biztonságáért felelős capitoliumi rendőrség egyik tagja megsebesült.
A rendőrség ideiglenesen lezárta a szenátusnak és a képviselőháznak otthont adó Capitoliumot és környékét. A zárlatot állítólag nem sokkal később feloldották.
A Fox News hírcsatorna értesülése szerint a lövöldözésre helyi idő szerint délután 2 óra körül került so
Kiráznák a spekulánsokat?
Kilenc százalékkal emelte meg tegnap este a CME (Chicagói értéktőzsde) az S&P 500-ra vonatkozó határidős E-Mini kontraktus letéti követelményét. Nem mindig ugyan, de az arany, vagy olaj esetében volt már arra példa, hogy a tőzsde lépése akasztotta meg az árfolyamok emelkedését.
Szeretne részvényekkel kereskedni?
A letéti követelmény emelése jellemzően az alaptermék volatilisebb mozgásával, vagy az árfolyam jelentősebb emelkedésével, esésével van összefüggésben. A tőzsde a tőkeáttétel mértékét így tudja korlátok között tartani, ez egyfajta automatizmusnak is telkinthető.
A tegnapi lépés miatt pont ezért nem kell megijedni, bár azért arról sem szabad megfeledkezni, hogy korábban az arany, vagy olaj piacán előfordult már, hogy a letéti követelmények emelése miatt kezdték lefele kalapálni az árfolyamokat.
Figyelj rá, hogy időben elad, ha esik.
Mai alj alatt kuka. Stopot mindenképpen használj szerintem.
jól van, ügyes.
jónak tűnik mondtam.
Forgalom is jön ebbe az órás gyertyába
Szokatlan aktivitásra figyeltem fel. Aztán megkerestem az okot (spo) és megnéztem a chartot, hozam-kockázat jónak tűnt.
Hogy veszed észre ezt a papírt? nézed mi esik legnagyobbat?
261.8as fibora esett pont. jónak tűnik elsőre
Jaaajjj hogy micsoda rendesek ezek a srácok..nem bántják a kezet amely eteti őket :D
minket bezzeg éppen akkor bántottak mikor bajban voltunk :D
235nél én is dobtam it szektorra de bika erős nasdaq 100ra shortot de nem jött be eddig,napi minuszom lett a nyerőmből,jelem ellenére tettem:(
A Ku-Klux-Klan (KKK) rasszista szervezet, amelynek tevékenysége nem egyszer érintette az USA-t, engedélyt kapott, hogy megtartsa tüntetését október 5-én.
A résztvevők Barack Obama, valamint az illegális bevándorlók ellen fognak tüntetni.
„Obamának sohasem sikerült bebizonyítania, hogy az USA-ban született és amerikai állampolgár, aki országunk elnöke lehet. Az USA nem játszhatja továbbra is a „világ rendőrének” a szerepét, amikor még a saját háza táján sem tud rendet tartani” –mondta a KKK képviselője.