Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#667040 Kiss Zoltán Előzmény: #667026

Ha a hollandok stoplis klumpában játszanak ellenünk akkor is 3-0 lesz oda,de a média nagy úr,a hülyítés azonban megint megindult ahogyan te is írod!

#667035 Turkoglu Előzmény: #667026

Nekünk már az is siker ha csak kettővel kapunk ki, a szoros vereség idegenbe már siker...

#666934 Kiss Zoltán Előzmény: #666924

Mi magyarok ennyit érünk a FIFA szemében,bezzeg ha a............. érte volna atrocitás Bukarestet sóval beszántották volna!!!

#666924 Kissherceg Előzmény: #666577

Pénzbírsággal sújtotta a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) fegyelmi bizottsága a Román Labdarúgó Szövetséget (FRF) a szeptember 6-án Magyarország ellen, illetve szeptember 10-én Törökország ellen Bukarestben lejátszott világbajnoki selejtezőkkel kapcsolatban - közölte hétfőn a FRF.

A közlemény alapján a román-magyar mérkőzés kapcsán a FIFA 90 ezer svájci frankos bírságot szabott ki az etikai kódex 65. cikkelyének megsértése miatt. Az idézett cikkely a Mediafax hírügynökség szerint előírja, hogy a szervező szövetségnek fel kell mérnie a mérkőzéssel járó biztonsági kockázatokat és - a rendvédelmi hatóságokkal együttműködve - minden szükséges intézkedést meg kell hoznia a találkozó biztonságos lebonyolítása érdekében, gondoskodnia kell a törvényesség betartásáról a stadionban és annak környékén.

A hírforrás felidézte: a román-magyar meccs előtt a magyar szurkolók egy csoportja Bukarest történelmi belvárosában összecsapott a csendőrökkel, majd később a bukaresti Északi pályaudvaron a szurkolói különvonaton érkezett drukkerek is dulakodtak a rendfenntartókkal. A mérkőzés előtt verekedés tört ki a bukaresti Nemzeti Aréna lelátóin is. A rohamrendőrök gumibotokkal, valamint könnygáz bevetésével szorították vissza a randalírozókat.

A román-török meccsel kapcsolatban a hazai szurkolók viselkedése miatt 15 ezer svájci frankos bírsággal sújtotta a FIFA a román szövetséget. A fegyelmi bizottság mindkét mérkőzésnél súlyosabb intézkedéseket helyezett kilátásba a vétségek megismétlődése esetén.

A ziare.com román hírportál korábbi értesülései szerint Mike Foster, a 3-0-s hazai sikerrel zárult román-magyar találkozó angol megfigyelője jelentésében azt írta, a román szurkolók "idegengyűlölő" rigmusokat skandáltak a meccs alatt, továbbá kitért arra is, hogy a drukkerek között incidensek voltak.

A román-magyar meccsen a hazai közönség többször skandálta, hogy "kifelé a magyarokkal az országból". A magyarellenes szurkolói megnyilvánulások miatt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) által létrehozott háromszéki Mikó Imre Jogvédő Szolgálat is panaszt tett a FIFA-nál.

Victor Piturca együttese pénteken Andorra vendégeként lép pályára, négy nappal később pedig az észteket fogadja világbajnoki selejtezőn: a jelenleg negyedik helyezett gárda versenyben van a pótselejtezőt érő második helyért a magyarokkal és a törökökkel.

Nem ez az első alkalom, hogy a szurkolók viselkedése miatt a FIFA megbüntette Romániát a jövő évi, brazíliai vb selejtezősorozatában: márciusban, a Hollandia elleni, amszterdami találkozón magyarellenes feliratot függesztettek ki a drukkerek, s ezért 20 ezer svájci frankos bírságot kapott a román szövetség.

#666577 Kissherceg Előzmény: #665943

Befejeződött a jegyárusítás az október 11-i amszterdami Hollandia–Magyarország világbajnoki selejtezőre.

A holland és a magyar szövetség között kötött megállapodásnak megfelelően a szerdán lezáruló értékesítés alapján összesen 770 belépő kelt el a magyar szektorba. A mérkőzés 20.30 órakor kezdődik az Amsterdam Arenában.

#665907 nemtoom Előzmény: #665877

Mint már jó néhány éve. A válogatott meccsek előtt mindig jön egy kisebb sérülés, ami a következő bajnokira általában elmúlik. Természetesen annak köszönhetően, hogy pihenteti.

Egyszóval ami nem megy, nem kell erőltetni. Volt néhány jó éve de annak már végérvényesen vége.

Jól alakul. Még néhánya…

#665878 TrendMan

Jól alakul.

Még néhányan lemondják majd, mint a román meccs előtt is menekültek a süllyedő hajóról.

#665653 Turkoglu Előzmény: #665620

Jön a hűvös, sz@rt nézni még fotelból is mazohizmus nem még kinn a szélben...

Képzeld mennyien lettek volna, ha még az eső is esett volna...

#665636 TrendMan Előzmény: #665622

Szabicsra szerintem a válogatottban szükség lenne még.

Alig játszott mostanában végig egy-egy meccset, utoljára talán a svédek elleni hazai EB selejtezőt.

És ott ő lőtte a vezető gólt.

#665622 Sumér harcos Előzmény: #665535

Szabics: "Nyáron amúgy is abbahagytam volna"

Ausztriában azért olyan vélemények is akadnak, amelyek nem értenek egyet a magyarral. A korábbi sokszoros válogatott, jelenleg már tévés szakértőként tevékenykedő Heribert Weber így értékelte a történteket:

– Soha életemben nem láttam még ilyen rejtélyes történetet a futballban. Érthetetlen számomra, hogy az életkor alapján határozzák meg egy ember képességeit – mondta.

http://www.csakfoci.hu/node/149319

#665535 matgab Előzmény: #665531

32 évesen visszavonulni, ezen csodálkozom.

Akkor még azért van 1-2 év az emberben. Persze, ha most kínálták fel neki a pozit...

Mindenesetre Brazíliában ezek szerint már nem hisz a válogatott.

#665531 Kissherceg Előzmény: #665475

válogatottba még jó lesz...

Az osztrák Sturm Graz szombati bajnoki mérkőzése előtt elbúcsúztatta visszavonuló magyar labdarúgóját, Szabics Imrét.

Az egyesület honlapjának tájékoztatása szerint a Wacker Innsbruck ellen 1-0-ra megnyert találkozót megelőzően a klubvezetés egy 216-os számú mezzel köszönt el a pályán a 32 éves légióstól - arra utalva, hogy 1999 és 2003, illetve 2010 és 2013 között összesen ennyi tétmeccsen lépett pályára grazi színekben. Az Ausztriában 42 gólig jutó Szabics korábban a Ferencváros mellett a német Stuttgartban, Kölnben, Mainzban és Augsburgban is megfordult.

A 35-szörös válogatott játékos a továbbiakban a Sturm tehetségkutató stábjában kap szerepet.

#665475 Ricsi Előzmény: #665471

Jah, és az egyik utazótársam ízig-vérig újpesti, de ő sem jár már hazai meccsekre azonos megfontolások miatt. Ha ide üres stadionok kellenek, ám legyen...

#665474 Ricsi Előzmény: #665471

Már nem szívügyem, utoljára 2 éve az mtk-fradi 4-2 voltam. Akkor sem sírtam, mert kitették a lelküket.

Hazai meccsekre nem megyek, mert nem vagyok hajlandó kiváltani semmiféle kártyát. 7 éves koromtól járok meccsre, nem vagyok bűnöző meg kopasz verekedős, engem ne rabosítsanak.

Sok-sok stadionban voltam már európaszerte, mindenhová beengedtek mindenféle kártya nélkül, még egy AS ROMA-LAZIO meccsre is, ami pedig kicsit nagyobb biztonsági kockázat, mint mondjuk a fradi-mezőkövesd.