Regisztráció Elfelejtett jelszó

RÁBA fórum

Eljött az igazság pillan…

#665027 Krumenaker

Eljött az igazság pillanata, beárazódik a papír. Gyalázatosan elkésve, de mégis a helyére kerül.

most már értem, hogy mié…

#664918 Koffein

most már értem, hogy miért ugrott ekkorát a kicsike... tetszetős a dolog... látszik, hogy dolgoznak és nem a lopáson jár a buksijuk, hanem az értékteremtésen...

Hű, ez de megindult! K…

#664880 walex

Hű, ez de megindult!

Kedvenc trióm (Rába, GSPARK, ÁNY) kezd jó irányba mozdulni. Még a SHOP-nak kéne egy nagy lökés.

Re: nincs cím

#664863 rbbj11 Előzmény: #664860

na végre... talán jövőre eléri az 1200-at is. Egis helyett kárpótolhatna, mert jórészt egist cseréltem le erre....

Alábecsültem a papírt,ne…

#664856 Atesz11

Alábecsültem a papírt,nem gondoltam,hogy a múltkori 1000 alá menetel után

ekkora erővel megy át rajt.Stop kiütött nem szálltam vissza. :S

#662616 xmann Előzmény: #662388

én azon gondolkodtam hogy az állam azért lehet hogy örülne legalább valami kis névleges osztaléknak hogy meg tudja motatni jó vétel volt ez. mint a molnál is

#662388 tigus Előzmény: #662383

fejlesztés,fejlesztés,fejlesztés

(főleg, ha a Volvo vonal tényleg felpörög)

aztán majd egyszer osztalék:)

#662383 xmann Előzmény: #662357

Pontosan. a nagy kérdés viszont az, hogy ha-amikor elérik a hitelcsökkentés végét, akkor mit csinálnak a szabad pénzárammal, fejlesztenek, vagy osztalékozni fognak, esetleg rv visszavásárlás?

#662357 tigus Előzmény: #662342

adósság szempontjából már év végére elérnek egy biztonságos (szinte konzervatív) szintet (kb. 9,5 mrd)

ráadásul a kamatszint tekintetében igen előkelő pozicióban vannak a magyarországi viszonyokhoz képest (2-3%)

ilyen kamatszint mellett szinte "kötelező" hitellel működni:)

de nem okozna a problémát nekem se, ha tovább csökkentenék a hitelállományt.

lesz még (hitel)válság, akkor jól jöhet az erős pozicíó.