Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#665752 Ibiza Előzmény: #665731

hüje gyökér..az a pofátlan fajta..ezek mindent kitalálnak csak dolgozni ne kelljen.

#665646 Turkoglu Előzmény: #665641

Szerencsétlen biztos érti a szakmáját és nem ilyen kontár bar@m mint a vezetésünk... vagy tényleg libsi-komcsi mást nem tudok róla elképzelni... de lehet Ibiza jobban tudja a megoldást... :-)

#665199 Euroman Előzmény: #665193

ha privátban írsz, küldhetsz mail címet, akár 1x használatosat is, aztán átküldöm a cv-met

#665173 rbbj11 Előzmény: #665114

én csak kis osztrák bankfiókokra gondoltam. Lehet, én kéne átnézzem az önéletrajzodat...+adnék pár tippet, hogy keress munkát, mert ez nem állapot...ugorj be sztem egyszer soproni irodámba

#665116 Euroman Előzmény: #665114

sopronba 2 bankba igazgató mellé asszisztensnek is jelentkeztem, de mindkét helyről elutasító válasz jött, indoklás nélkül...

#665114 Euroman Előzmény: #665098

osztrákba egyet raiffeisenhez, sopronban mindhez....osztrák nem is válaszolt, soproni mind elutasított, mert nincs banki gyakorlatom, értékpapír vizsgám stb.....volt amelyiket felhívtam, és azt mondták, volt más bankból átjelentkező, inkább azt választották...

#665098 rbbj11 Előzmény: #665083

elöírás? Talán törvény? Tényleg nincsenek százával titkári állások? Ráadásul közgazdászként bankba is bármikor felvesznek a nagy számú magyar ügyfél miatt. Nincs olyan burgenlandi fiók lassan, ahol ne lenne magyar munkatárs, de asszisztensnek is elmehetnél bankba. Engem még közgáz diploma nélkül is felvettek volna privát bankba Bécsben. Hány banki állásra küldtél önéletrajzot?

#665083 Euroman Előzmény: #665075

nem nagyon....nehézipari mérnöki és közgazdász...csak mindkettő több mint 20 éves...ügyvédi irodába, gyógyszer céghez n pl. nem is jelntkeztem, mert speciális tudást igényel, általános ügyvitelre pedig a legtöbb helyen előírás ilyen jellegű osztrák szakközépiskolai végzettség (HTL stb.)...

#665076 rbbj11 Előzmény: #665043

nem tudom elképzelni, hogy Bécsben nincs egy irodai munka havi nettó 1200-ért, amit ne kapnál meg...

#665075 rbbj11 Előzmény: #665023

én se értem...bárki környezetemben, aki megpróbálta, kapott is állást, képzettségi szinttöl függetlenül. Feleségemmel legutóbb egy ápolónöt készítettünk fel állásinterjúra és ö is megkapta. Ennyire nem piacképes a diplomád?

#665043 Euroman Előzmény: #665040

azok szakmával rendelkező szakmunkások, akikből hiány van, illetve az osztrák nem vállalja azt a munkát...vagy keresett diplomával rendelkezik (orvos, diplomás ápolónő stb.)...én irodai munkára jelentkeztem, adminisztrációs munkára....nyilván szakképzetlen pl. kukás állásra még nem jelentkeztem...meg tiszta jutalékos ügynöknek sem...

#665040 Parmerozpazepan Előzmény: #665023

Ezt mondjuk nem értem. Kismillió magyar ingázik a szomszédodba, nem hiszem el, h ne lehetne neked is egy melóhelyed ott.

#665023 Euroman Előzmény: #665019

igen, de válaszokat sem kapok....gondolom van elég "hazai" jelentkező....9,5 hónap alatt ez volt az egyetlen meghallgatás, amire behívtak...még 2 pályázatom él...