hüje gyökér..az a pofátlan fajta..ezek mindent kitalálnak csak dolgozni ne kelljen.
hüje gyökér..az a pofátlan fajta..ezek mindent kitalálnak csak dolgozni ne kelljen.
Ez nagyon off,de lazításnak nem lesz rossz ;)
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EQlVfKZaBoM
Komcsi az, mivel a hozzáértés egy régi kommunista trükk!
Szerencsétlen biztos érti a szakmáját és nem ilyen kontár bar@m mint a vezetésünk... vagy tényleg libsi-komcsi mást nem tudok róla elképzelni... de lehet Ibiza jobban tudja a megoldást... :-)
Nem semmi ahogy kifakadt az ürge... biztos komcsi :-)
ha privátban írsz, küldhetsz mail címet, akár 1x használatosat is, aztán átküldöm a cv-met
rendben...majd privátban írd meg, merre is vagy...előre is köszönöm.
én csak kis osztrák bankfiókokra gondoltam. Lehet, én kéne átnézzem az önéletrajzodat...+adnék pár tippet, hogy keress munkát, mert ez nem állapot...ugorj be sztem egyszer soproni irodámba
sopronba 2 bankba igazgató mellé asszisztensnek is jelentkeztem, de mindkét helyről elutasító válasz jött, indoklás nélkül...
osztrákba egyet raiffeisenhez, sopronban mindhez....osztrák nem is válaszolt, soproni mind elutasított, mert nincs banki gyakorlatom, értékpapír vizsgám stb.....volt amelyiket felhívtam, és azt mondták, volt más bankból átjelentkező, inkább azt választották...
elöírás? Talán törvény? Tényleg nincsenek százával titkári állások? Ráadásul közgazdászként bankba is bármikor felvesznek a nagy számú magyar ügyfél miatt. Nincs olyan burgenlandi fiók lassan, ahol ne lenne magyar munkatárs, de asszisztensnek is elmehetnél bankba. Engem még közgáz diploma nélkül is felvettek volna privát bankba Bécsben. Hány banki állásra küldtél önéletrajzot?
nem nagyon....nehézipari mérnöki és közgazdász...csak mindkettő több mint 20 éves...ügyvédi irodába, gyógyszer céghez n pl. nem is jelntkeztem, mert speciális tudást igényel, általános ügyvitelre pedig a legtöbb helyen előírás ilyen jellegű osztrák szakközépiskolai végzettség (HTL stb.)...
kukás állást nem is kapsz, azt venni kell...
nem tudom elképzelni, hogy Bécsben nincs egy irodai munka havi nettó 1200-ért, amit ne kapnál meg...
én se értem...bárki környezetemben, aki megpróbálta, kapott is állást, képzettségi szinttöl függetlenül. Feleségemmel legutóbb egy ápolónöt készítettünk fel állásinterjúra és ö is megkapta. Ennyire nem piacképes a diplomád?
azok szakmával rendelkező szakmunkások, akikből hiány van, illetve az osztrák nem vállalja azt a munkát...vagy keresett diplomával rendelkezik (orvos, diplomás ápolónő stb.)...én irodai munkára jelentkeztem, adminisztrációs munkára....nyilván szakképzetlen pl. kukás állásra még nem jelentkeztem...meg tiszta jutalékos ügynöknek sem...
Ezt mondjuk nem értem. Kismillió magyar ingázik a szomszédodba, nem hiszem el, h ne lehetne neked is egy melóhelyed ott.
szégyen, hogy ez a "phasz" ebből a városból származik, és már ő is ilyen buta lózungokat hajtogat...
ha a gyerek anyja munkanélküli, az is borotválkozzon meg??? hol, a lába közt? menjenek a qrva anyjukba!