Regisztráció Elfelejtett jelszó

SHOP

Re: nincs cím

#670704 Zotya32 Előzmény: #668842

Megqrták a Librit 15 milkára. Erről már döntött a gvh. Az egybesülésről még nem. De lehet végre napokon belül fog arról is?

#658773 Zotya32 Előzmény: #654476

"(#1938) Re: jelentés

Értékelés: 0

előzmény (#1937: akibaci) | válasz erre | Ma, 11:37

Gyönyörűen viselkedik a papír...

Jelentés óta 192 darabos forgalom, vevő sehol, a múltkor az 5-ös könyvben az utolsó sor 1 forintos volt.

eladó eddig 700-on volt 8000 darab, de most már feltöltődtek a lentebbi szintek is, van már vagy 10.000 db eladó 700-ig.

Mindezt úgy, hogy szerintem a napokban meglesz a gvh határozat (pár napja kapta meg az engedélyt a Shopline előtt benyújtó cég az engedélyt, kb. 3 hónap lehet az átfutás).

A shopline szinte tutira megy, legalábbis az átvevőhelyek listája már kibővült a Libri boltokkal.

Ha a devihaziteles mentőcsomag összejön (ismerve a kormányt, össze fog jönni), akkor a kisker forgalom megnő, akár már karácsonyra, és az a Shopline-nak jó lenne.

Közben megnyitott egy bolt az Oktogonon, nem volt nagy hírverése (pedig sztem egy ilyet simán fel lehetne tenni a bét-re is, a befektetők körében is lehet vásárlókat szerezni), Starcz Á. pedig beszélt 1-2 prémium kiszolgálást nyújtó bolt megnyitásáról, hogy ez már annak a része-e, az nem derült ki.

Lehet, hogy a gvh hivatalos határozat után böffentenek valamit, bár ez az árfolyam szempontjából édeskevés.

akibaci"

Bizony.. 6.4-én adták be, 9.4-én megjött a döntés..

a Shop 6.10-én adta be.. tehát napokon belül (héten) lehet hír???

elvileg ma megszületik a gvh döntés....???

http://gvh.hu/gvh/alpha?do=2&st=1&pg=11&m5_doc=8364

#654476 Zotya32 Előzmény: #654475

azt sem tudja mi ez a cég... nyomtatott média, hahaha :)))

maga szerint a könyvnek is vége van??

amúgy re: nyomtatott média

" Az ekönyv forgalom az előző évhez képest óriásit változott, 12-14 szeresére növekedett, amiben jelentős szerepe volt a választékbővülésnek és a napi újdonságok, sikerkönyvek elektronikus formában történő megjelentetésének."

#654475 macika Előzmény: #654474

a nyomtatott média rég meghalt

én halott ágazatba nem fektettetek

nincs fejődés nincs semmi, csak felvásárolják egymást mert egyébként pápára mennének erre izgulnak maguk csak

itt lihegnek ezzel

#654470 Zotya32 Előzmény: #654394

most még vehet mackóka 700 alatt, aztán ha kijön a gvh engedély, elindul a fel, a helyére...

3x ekkora lesz a cég, mint most és önmagában is tudott nyereséget termelni... jó lesz ez, csak ki kell várni még néhány hetet, hónapot.

#647042 Zotya32 Előzmény: #645764

https://www.kbcequitas.hu/news/l/aIMjrk6dlMwJ6z6MQ8fKn46Gvik0T0PT/111249536/

"Engedélyezte az MVM és az E.ON gázüzletágának fúzióját a GVH"

http://www.gvh.hu/gvh/alpha?do=2&st=1&pg=337&m5_doc=7975&m81_act=5

"MVM Magyar Villamos Művek Zrt.; E.ON Földgáz Trade Zrt. ; E.ON Földgáz Storage Zrt. benyújtás ideje: 2013.04.03. "

ehhez kellett 4 hónap, akkor a Shop is kb szeptember vége, október elejére lesz meg.

#645764 Akibaci Előzmény: #645739

Ez a példa egy több külföldi szereplős (szlovák, horvát, magyar) összeolvadásról szól, gondolom külföldön is ki kell bogozni a tulajdonosi szálakat és utána kimondani az áment.

A Libri-Shopline fúzió sokkal egyszerűbbnek tűnik, két magyar, többségi tulajdonú cég összeolvadásáról szól. Szerintem 1-2 hónap elég rá. Persze nyár van, biztos éppen az aktuális szintű aláíró van szabin, úgyhogy nyúlik mint a rétestészta.