a dolog úgy kezdődik hogy bemutatkozik azaz közli a szakmai életrajzát
attól még hogy Steier pozitív figura ezek nem azok
a dolog úgy kezdődik hogy bemutatkozik azaz közli a szakmai életrajzát
attól még hogy Steier pozitív figura ezek nem azok
Ritkán szoktunk egyetérteni. Ezt hasonlóan látjuk. Nagyon nehezen tudom azt elképzelni, hogy egy ekkora cég meghatározó tulajok nélkül melózzon. Ez a kör persze változásokon mehet keresztül, de mindig kézben kell lennie a karmesteri pálcának. Különben a felső vezetés látja a bizonytalanságot és azonnal saját szla-ra kezd dolgozni. Egy év múlva pedig egy csavar nem marad a cégben.
Itt ebben a helyzetben 2 irányban lehet nagyot tévedni. Ha valaki nagyon negatívan, ill. ha vki nagyon pozitívan fogadja a változásokat.
Én enyhén pozitívnak ítélem meg. Az nagyon tetszik, hogy Pimper lapát. Szeretném, hogy jó legyen az új vezetés, de ezt majd csak az eredmények bizonyíthatják. Türelmes vagyok.
Szoktam tévedni! :)
Szvsz itt aki á-t mond, annak b-t is kell mondani. De eleve érthetetlen az igény. Üzleti életben azzal nem illik hencegni, hogy pl. a Raffit hogy húzta le valaki. Attól kezdve a bankoktól ki van lőve. Itt csak egy kölcsönösen előnyös üzlet született. Ameddig a részletek fedve vannak, ez így is van. :)
Neked magyarázzam!? :)
csak a rosszat. ez a mottója, sajnos. a pozitívumot nem látja semmiben. nem tudhatjuk meg miért ilyen, el kell fogadni. már csak emiatt is remélem, hogy talpra áll a keg és itt lesz ellenpéldának, hogy van visszaút a tolvaj-kategóriából!!!
Teljesen komolyan mondom, hogy csak a véleményemet fogalmaztam meg. Nem mennék ölre az új vezetés miatt. Csak kivárom mi lesz. Nincs semmiféle prekoncepcióm.
Viszont megalapozatlan és nem túl elegáns így fogadni egy esetlegesen tisztességes és esetlegesen tehetséges stábot, ahogy egyesektől azt olvasom. SJ-t sztároltad, ameddig nem tesz pozitív lépéseket. Most nagyon ki fog kerülni nálad a pixisből, ha dolgozni fog KEG-ért, ezt már látom. :)
tévedsz
a keges lába ránk tartozik
pl azt is közölte E-star hogy az engedményezett Decorumnak a lánycége mennyit fizetett
Kácsor majd a suba alatt kiviszi a fél céget és azt könyvelni sem kell?????
Nekem meggyőződésem, hogy ilyen engedményezéshez hozzátartozik egy komoly diszkréció. Végül is itt mindenki a piacon marad. Lehet hogy nagyon kényelmetlen lenne akár a Raffinak is, ha itt a részletek kiderülnének.
De neked a nagy exbankosnak magyarázzam?!
Nyugodj bele lehet, hogy úgy fogsz meghalni, hogy ezt nem fogod átlátni. :)
Ezt a bábozást nem tartom elegánsnak első naptól kezdve, minden bizonyíték nélkül.
Ha így érzed jól magad, hát....
„viszont ha a keg törleszteni tud Kácsor felé akkor Raffit miért nem fizette???? „
Nagyon tetszik a kérdés! Erre majd az élet fogja megadni az igazi válaszokat. Nekem csak feltételezéseim vannak. Az biztos, hogy az engedményezés az olcsóbb, mint ha Raffit rendezték volna. A kérdés, hogy Kácsor mire hajt? Ha neki az az ingatlan kellett volna, akkor azt Raffin keresztül megkaphatta volna. Vagy akár egyenesben is. Nem ér az annyit, mint a pénz. Majd meglátjuk.
te mi lenne ha elolvasnád a jelentéseket
több lejárt Raffi forgóhitel van
az egyik Visonka rv-nyel a másik pedig ingatlan csendes jelzálogjoggal fedezve
francokat ,egy világtalan került a cég élére nagyon úgy néz ki
lásd hathor haverod imája SJ-hez:"Önnek segítenie kell a jelenlegi vezetőséget, nekik szükségük van Önre."
arra Lőrinc volt ott amit írsz
Ezt most tényleg nem értem. Amikor DJ írta, hogy ezt a jelzálogot Pimperrel együtt kineveti, akkor tapsoltál. Helyette elővetted Visonkát. (Majd azt viszi) Most visszakanyarodtál megint a jelzálogra. Kissé ellentmondásos az érvelés.
Kifejtettem már többször is a véleményem, ezekkel az ellentmondásokkal úgy sem tudok mit kezdeni.
Az f.a. szvsz most nagyon nem aktuális. Gondolj bele! Ha erre haladna a cég, akkor a strómannak az lenne a dolga, hogy „felkészítse“ a céget erre az aktusra. Kisimogassa a ráncokat, elvarrja a szálakat. Ehelyett közelebb engedik SJ-t, aki nem ehhez a legjobb partner.
Persze azt már tudom, hogy nem vagy nagyon érzékeny az ellentmondásokra. :)
sztem min 8m van a csókosoknál
sonka 30% otc eladásról nem is beszélve
Szerintem nincsenek, elmenekültek már rég. Kisböfik tömkelege van, azért is jutott ide.
Ha Steier kézbeveszi és felpofozza, szerencséjük is lehet. Nem lesz egyszerű és nem kis idő.
De azt továbbra sem értem, miért nem Őt ültették akkor az IT-be.
Valami még sántít azért.
:-)
tipikus életfelfogás. Csak a rosszat keresed. :-)
de ha jó hír jön, akkor majd örülj velünk bátran.
Bumix már 1120ponton!
Mutattam azt is folyamatosan..
Egis beadta a jelet a piacnak.