Köszi! Egy kicsit még várok. :)
Én egyelőre tartom, ha már kitörni készül és a forgalom is megérkezett hozzá. Plusz ha az MSCI döntés is a longosok oldalára áll és ráadásul egy eleve magasabb árfolyam mellett akkor az nagyon jó lesz. De ennek az ellenkezője is megtörténhet, kockázatok mindig vannak, Richterben elég egy negatív hír az USA-ban való engedélyeztetésről, vagy esetleg az ukránok akik most elég nagy bajban vannak hoznak valami hülye szabályt ami negatívan érintheti a gyógyszergyártókat, stb. Szóval érdemes résen lenni!
Én most azon görcsölök, hogy adjam, vagy ne adjam a ricsit? )
keverik itt a szezont a fazonnal
kis off volt
tényleg az e-szar nem érdekel? nem is értem miért? ))))))
Ki kell várni egy kicsit, mi lesz az E-Star kötvényekkel, mert részvényre lesznek átváltva, aztán venni kell, ha tudjuk a biztosat, de jó lett volna 90 körül beszállni pár hete.
28k az ajánlat, de a kivezetésnek, ha lesz (nagyon úgy fest) akkor annak költsége is vannak
ez kb 4-5%, tehát 28k v felette az nem igen lesz, vagy ha igen ott shortolni érdemes inkább
de! 27k alá se várnám, mert 27500 körül 10e vevő támassza most
valszeg itt fog hullámzani pár hétig 27k-27.5-28k körül
akkor tépd szét a piacot...
A sok kisbüfi elfogadja, az intézményiek lehet h nem fogadják el, ami viszont tény, a vállalat irányítási joga, a menedzsment a Servier kezében van, tehát valószínű h a maradék 49% is a kezükbe kerül.
ha nem fogadják el a felvásárlást, akkor stoppot tegyél rá, mert 25k alatt nyit...
Sztem most az Egist érdemes venni 37500 körül, aztán a Servier fixen megveszi 38-ért.
4K-n lehet, hogy probalkoznek egy kis szunettel, de az en celaram 5K. :)
legyőzte matgabot, irány a csillagos ég :) és MSCI