nekem elég 287is:)
nekem elég 287is:)
én örülnék, ha sokat erösödne, mert nagyon sok huf-om lesz eurora váltandóan hamarosan, 285-tel már elégedett lennék...
én örülnék, ha sokat erösödne, mert nagyon sok huf-om lesz eurora váltandóan hamarosan, 285-tel már elégedett lennék...
"Hirtelen másfél hetes csúcsra ugrott a forint 2013.09.30 11:27
Az utóbbi percekben hirtelen határozott forinterõsödés alakult ki, amelynek nyomán az euró jegyzései egészen 297,5-ig estek. Ez másfél hete a legerõsebb forintot jelenti. Egyelõre enm tudunk arról, hogy a mozgást konkrét hír/bejelentés váltotta volna ki. A régiós devizáknál sem láttunk most érdemi változást az utóbbi percekben."
Biztos Hathor effekt van.. :D
ha teljesülne az alakzat az érdekes mértékű erősödést hozna.
ahogyan a számolt célárat nézegetem belőle.
zsidai..lopkod kapkod össze-vissza..
vettem a fáradságot és elolvastam a mato best off-ot..ide is beraktam..
Azért egy 350-400-as euróba könnyen belebukhatnak, ha az emberek hirtelen azzal szembesülnek, hogy a megtakarításuk 20-30%-kal kevesebbet ér...
Szinte biztos, hogy Ft gyengítés lesz a cél a következő ciklusban, ahogy Zsiday is leírta már nem egyszer.
ezen dolgoznak..Ft-ra konvertálnak utána a drága devizát átváltva kifizethető a hitel..
350-400-hoz előtte minden devizahitelt ki kell füstölni.
sztem itt a vége..ez 0,3%/hó ez teljesen elfogadható..
szerk: betéti kamat itt 4,5% lehetne a hitel meg max 8% ezzel már lehet dolgozni.
sztem minimálbér emelés választások előtt majd forint gyengítés ha folyt köv.. 350-400-ig
sztem ez piacbefolyásolás!!! És nem is javította 1 percen belül sem, sztem ennek PSZÁF lesz a vége!
igen!
de már előre írtam a köv szintet
re újságos bódés nem tudja még )))