Regisztráció Elfelejtett jelszó

Budapest

Re: nincs cím

#670827 Kissherceg Előzmény: #668203

Vaddisznó sebesített meg egy nőt Újpesten szerda délután - közölték a kerület Facebook-oldalán.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese az MTI-nek azt mondta: a vaddisznó előbb a IV. kerületi Pozsonyi-lakótelepen tűnt fel. Az állat Újpest-Központban felborított egy kerékpáros nőt, majd továbbszaladt.

Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a helyszínről egy nőt az Uzsoki kórházba vittek.

#665510 Pyxis Előzmény: #665492

Megkezdték az 1-es villamos vonalának felújítását, engem ez jobban aggaszt.

Re: Amit nem oldott meg a Critical Mass

#664387 Grizzly Géza Előzmény: #664384

"Egy másik vitákra okot adható intézkedés, hogy a trolibuszon nem szállítható egyszerre babakocsi és kerékpár. Amennyiben ez a helyzet adódik, a sofőrnek meg kell állnia, és leszállítania a kerékpárost akkor is, ha előbb szállt föl és érvényesítette pótjegyét. Míg a biciklis le nem száll, a jármű nem mehet tovább."

Most ide írnék valamit,de nem akarok anyázni ;)

#663494 Ibiza Előzmény: #663449

szinesen szép a világ..a társadalomnak van egy tűrőképessége a sz@rháziakkal szemben..utána az erő egy ellenerőt szül..akkor már nyávogás van.

A rendes embereknek van egy erkölcsi gátjuk amit nem szeretnének átlépni..mert nem a konformzónájuk..és nem tartják helyesnek..a rossz emberek, anarchisták ezt használják ki..nekik nincs ilyen gondjuk..

Nagyon pofátlanok a bringások egy része..már láttam rongált, megcsonkított kikötött bicigliket..innen egy ugrás egy ragaszd be a zárját szórj apró szögeket mozgalom.

Ha pofátlan a bringás én lerendezem..nem húzodik le amikor tehetné..direkt lassan teker..akkor hirtelen ablakot kell mosnom amikor mellette megyek..vagy 30cm-re megyek mögötte...ha megálla kocsisor akkor úgy állok ne férjen el.

Amúgy motorost bringást elengedek ha látom normális..

a járdán amelyik száguldozik centizgetni akar akkor elötte felkapom a kezem nem tudja meg akarom e ütni..néha meg sem áll a padig..fáig..Andrássyn általában elé állok nem tud kikerülni..mondom kotródj le a pénzemen 2x megépített bicigliutadra...:) szóval zajlik az élet..sok a frusztrált ember valahol pengék és valakik akarnak lenni...