Re: nincs cím
Előzmény: #663451Tudod Bendegúz, az a """legszebb""" vagy inkább legocsmányabb az egészben az ilyen alják stílusában, hogy igazi takony módjára gennyes jószándéknak álcázzák a mondandójukat, ami igazából az emberek pusztítása.
Így például az alja ezen témában tett hozzászólásaiban rendre nem szerepel a körút és a hasonlóan mesterségesen lebénított mentén és környezetében lakók valamint az ott gyalogosan közlekedők, sőt mi több, PARADOX MÓDON MÉG AZ OTT KÖZLEKEDŐ KERÉKPÁROSOK EGÉSZÉGE(!) sem, pedig hát teljesen nyilvánvaló, hogy nem csekély mennyiségű egészségkárosítással jár az, hogy művi úton pöfögtetik előttük a járműveket ahelyett, hogy azok tudnának rendesen haladni és ezáltal csökkenne a károsanyag kibocsájtás.
Képes az ilyen híg fos két perces gyorsulásról értekezni, amiről a vak is látja, hogy micsoda ordenáré hazug magyargyűlölő propaganda, hiszen a kettő perc átszállásos tömegközlekedésnél egy teljesen érdektelen idő, ráadásul annak a valószínűsége, hogy valaki a két végállomás között éppen a 4-6-ra ül fel, az maximum a hülyeségből fakadhat, hiszen ezen útszakaszon a végállomások rövidebb szakaszon összekötése sokkal gyorsabb.
Ergo ordenáré büdös hazugság az, hogy ezzel megkönnyítik a tömegközlekedéssel utazók életét, hiszen MARGINÁLIS azok száma, akik végállomástól végállomásig utaznak, ám még esetükben is 2 percről beszélhetünk egy ideális esetben is - valóságban több mint - fél órás utazás esetében. A helyzet az, hogy átlagosan egy percet sem lehet ezzel nyerni, tehát értelme egy szál sincs, ezért a kettő percért épeszű ember nem fog átszállni semmiről a villamosra, egyszerűen azért, MERT EZÉRT nem éri meg.
Ráadásul aki TÉNYLEG utazik a 4-6-al, az pontosan tudja, hogy számos esetben állnak a piros lámpáknál, CSAK NEM OTT, AHOL KORÁBBAN és számos szakaszon van az, hogy 20-30-al se cammognak, hogy ""időben"" érkezzenek oda a következő megállóhoz. Aki pedig emlékszik a zöld hullám időszakára, az ezt egyszerűen nem tudja "értékelni" és egyebekben pontosan azért nem, mert valójában ténylegesen sokkal gyorsabban közlekedett a 4-6-os, amikor 50-el tudott végigzúzni egy komolyabb szakaszon, együtt az autokkal.
Szóval az idealista (értsd hazug) 2 perccel szemben valójában ténylegesen lassabb a közlekedés, de különösen akkor, HA TÉNYLEG van felszálló és leszálló, mert ugye, ha csak egyszer, azaz EGYSZER(!) kell a teljes útvonalon egy plusz piros lámpát kivárnia a le és felszállók miatt a villamosnak, akkor máris ugrott a kettő perc előny.
Mivel én sokat használtam és most is használom a 4-6-ot, ugyanakkor nagyon elfogult vagyok, ezért ez a vélemény nyilván nem mérvadó, de ettől még az én szubjektív véleményem marad: LASSABBAN érek el az állomások között most, mint a lámpamanipulálás ELŐTT.
Az általad emlegetett tömegnyomorról meg már régebben értekeztem, ezek a kőrúti kombájnok, ezek a kib@szott internáci marxista terrorista által a városra kényszerített szörnyszülöttek lényegesen rosszabbak mint a korábbi Edék, azok ugyanis - bár nem voltak végig járhatóak, mert két részből álltak, de azok esetében legalább végig tudtál menni középen (és megállónál átlibbentél a két kocsi között), mert NEM VOLT TÖMEGNYOMOR, itt meg nem lehet benne megmozdulni sem, mert az ajtók körül heringnyomor van, a belső részbe meg se be, se ki nem lehet közelkedni, mert két ember nem fér el egymás mellett.
No persze, "papíron" az Ede kevesebb ember elszállítására volt képes, de valójában sokkal több ember tudott "emberibb" körülmények között lenni, mint ezen a méregdrága ótvar sz@ron. Mondjuk hogy mást ne mondjak, leülni a legritkább esetben tudok rajta, mig az Edéken az volt a ritka, hogy nem volt ülőhely.
És erre jön ez a magyargyűlölő nyikhaj és elkezdni magyarázni, hogy még többen szálljanak be és szívják az autogázt, mert azt ő annyira élvezi, hát menjen a jó büdös apja lukába az ilyen gyilkos gondolkodásmódú tróger, de meg se próbáljon errefelé jópofizni, mert az ilyen aljákat én nem hagyom szó nélkül, mert éppen elég nagy baj volt eddig az, hogy a PC-re hivatkozva oda hányhattak be ahová csak akartak, és mindig jött a támogató csűrhe, amely befogatta a magyarok száját azzal, hogy nácik. Elég volt.