Regisztráció Elfelejtett jelszó

Blackberry - BBRY

Re: 9 dolláros szándéknyilatkozat

#664781 Janicroft Előzmény: #664710

Nem. 9 dollár az ajánlat amennyiért elvinné a Fairfax group. Ezt a Fairfax group ajánlotta érte. De tegnap esett a részvény 9 dollárról nyolcra, mert bizonytalan ez az ajánlat meg hogy összejön-e, plusz a T-mobile bejelentette hogy nem fog Blackberry telefonokat tartani az üzleteiben:

http://www.reuters.com/article/2013/09/25/us-blackberry-offer-fairfax-idUSBRE98M0YI20130925

#664710 rbbj11 Előzmény: #664573

a 9re vonatkozott az "ennyiért". Az árulom magam, az nem olyan, mint a Dellnél pl. az ajánlat, aminél sokkal többet akartak a tulajok, és kb. 30%-kal magasabban árulták volna. Szinte sose kap annyit az eladó, amennyit akar, semmilyen üzletben, nem?

#664573 Janicroft Előzmény: #664565

9 dollárért árulja magát, nem nyolcér, vagy valamiről lemaradtam? Mindenesetre az komoly visszatartó erő önmagában is hogy felhúzták kilencre és onnan visszaverik nyolcra. Köszi az egyéb részvényeket, Lufthansa-m van is, azt egyébként is illene hígítanom mert nem állok jól vele .

#664565 rbbj11 Előzmény: #664561

de ennyiért árulja magát!! Nem ér ennyit, ez nem Dell...

Sztem akkor már sokkal jobb bolt megvárnod pl. LCC kitörést, mert ha kitör, biztosabban lesz meg a 10% vagy annál sokkal több.

És megannyi lehetőség van még most, szolár szektorból vki, vagy akár skul is. Vedd fontolóra az alternatívákat, mielőtt döntesz.

Gazprom, Lufthansa is jó beszállót kínálnak most.

#664561 Janicroft Előzmény: #664035

Hmm, 8 dollárnál jár, ha megveszik kilencért akkor ez már így is több mint 10% nyerő, kezdek gondolkodóba esni.

#664035 rbbj11 Előzmény: #663885

én még nem adtam fel reményt, talán lemegy 6-ig, és utána jöhet még sztori is :)

#663885 Janicroft Előzmény: #663860

Sajnálom hogy így alakult, arra vártam hogy lesz egy nagy felvásárlós sztori ebből, de elnézve az utolsó hónapok kínszenvedését ez a cég annak is örülhet hogy ennyit megadnak érte :(

#663860 rbbj11 Előzmény: #663748

ponosan. Sőt, sztem ez inkább el nem érhető felső korlát....

#663748 Janicroft Előzmény: #663735

Igen, ez csak egy Letter of intention, ami szándéknyilatkozatot jelent, tehát még csak nem is ajánlat, pláne nem kötelező érvényű ajánlat, de a cég eladja magát ennyiért, plusz fenntartja magának a jogot hogy az ajánlat előtt még másoktól is kapjon ajánlatot. Egy darabot nem érdemes már venni ezen az áron, ha a cég adja magát ennyiért akkor nem fogják túllicitálni ezt :(

#663735 rbbj11 Előzmény: #663729

ja jó, ez olyan feltételes mód, mint Dell-nél? Hát, azért Dell-lel ellentétben itt nem állnék be 10%-ért a kockázatok mellett...

de kösz az infót!

#663729 Janicroft Előzmény: #663725

Azért fordult pluszba mert 9 dollárért megveszik (megvehetik) a részvényeket, ez a mai mélyponttól +8,5%, be is álltam venni mikor felfüggesztették de már nem kaptam. De hogy 9 dollár fölött ki vett belőle ma azt igazán nem értem :)

#663725 rbbj11 Előzmény: #663716

most meg miért fordult plusszba?? bexarás ez a papír :D

9 dolláros szándéknyilatkozat

#663716 Janicroft

SAN FRANCISCO (MarketWatch) -- BlackBerry Ltd. BBRY -5.67% said Monday afternoon that it has signed a letter of intent with a consortium led by Fairfax Financial Holdings Limited to take the smartphone maker private in a deal worth $9 per share. The deal would total about $4.7 billion in value, as the consortium would acquire all the BlackBerry shares that Fairfax does not own for $9 per share. Fairfax currently owns about 10% of the company's shares. In a statement, BlackBerry said the consortium has six weeks to conduct due diligence, during which BlackBerry can continue to shop for other deals. The consortium is seeking financing for the deal from BofA Merrill Lynch and BMO Capital Markets. BlackBerry shares were down more than 5% to $8.23 before the stock was halted on Monday, following a large-scale pre-announcement by the company on Friday.

Re: nincs cím

#663383 Kissherceg Előzmény: #663369

Mike Lazaridis, a BlackBerry társalapítója még 2012-ben mondott le a cég vezetéséről. Most azonban befektetési cégeket keresett meg, mert licitálna a társaságra.

Két céget, a Blackstone Groupot és a Carlyle Groupot bízta meg. Az ügyet ismerők szerint Lazaridis tárgyalásai még csak nagyon kezdeti szinten vannak, még az is elképzelhető, hogy nem vezet licitáláshoz a folyamat.

Pénteken az is felmerült, hogy kiviszik a tőzsdéről a céget és magánbefektetők veszik át a vezetést. Akkor merült fel ez a lehetőség, amikor a cég bemutatta negyedéves jelentését és az nem találkozott a befektetői igényekkel. A cég részvényei 17,1 százalékkal este.

A híreket sem Lazaridis, sem a két befektetői cég nem kommentálta. Lazaridis a mai napig az egyik legnagyobb részvényese a vállalatnak, ez segíthet neki magánkézbe venni a BlackBerryt.

#663369 rbbj11 Előzmény: #663313

hát, viszont nem fog a felvásárló akkor azonnal előállni ajánlattal, megvárja inkább, amíg kiesi magát a részvény, innen sima ügy lehet akár 6-ig csorgás is. Ha majd már pár hete nem esik tovább az ára, akkor lesz csak várható egy ajánlat szerintem

#663319 Janicroft Előzmény: #663315

Jujj, ez nagyon szánalmas. Ekkora cégekkel nem tudom ez hogy történhet meg, az ember azt gondolná milyen komoly minőségbiztosítás van a szoftvereik és hardvereik mögött, de ez nem így van, és a Samsung, HTC, apple sem kivétel....

Ettől függetlenül ha a Lenovo komolyan gondolja a piacra lépést, szerintem le fog csapni a szabadalmi portfólióra, én lassan kiagyalom hol szálljak be a blackberrybe.