Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#66361 Lovax Előzmény: #66325

Lehet igazad lesz. Ha sokat tökimökizünk itt esés nélkül, akkor szépen eloldalazunk az emelkedő csati aljáig, onnan meg lehet, hogy megint pattan.

Nem mellesleg csatornán belül kb ugyanolyan magasan van mint OTP. Én tartom a kicsi shortot de ha napközben nem is vág ki a stop, nap végén mindenképpen zárom.

#66345 BudFox Előzmény: #66328

egyik longot lezártam....mér több a shortom mint a long...úgyhogy most már eshetünk...

nagy a KT még mindig...580 körül.

#66325 BudFox Előzmény: #66323

USA ma is megveheti megint ezt a mai napot..és akkor hétfőn réssel fel....már bármi megtörténhet megint.

mai napról is ki hitte volna hogy esünk ?

Re: G

#66291 BudFox Előzmény: #66288

te voltál az ?.......:-))) napszemüvegben, meg Boss öltönyben,mobiltelefonnal ?,és baromira sietett..

#66282 BudFox Előzmény: #66235

na hellótok..csak most tudok irni. :D egész idáig csajoztam itten a boltban....az meg mégiscsak előbbrevalóbb mint a tőzsde :DD

na ahogy látom tegnapi usa rally után ma emelkedés után a shortom beérik :-))

#66196 Waszeitung Előzmény: #66176

Jah bakker és együtt adták azokkal miszerint 1% nál többet nem szabad esni naponta...

Bux rés betöltve mostmár kizárt hogy tovább menjünk lefelé!

#65878 Waszeitung Előzmény: #65839

Értettem főnök,szval holnaptól irány bux 10e,széklábat is beshortolom :D (idézve egy klasszikust),

Ámbátor,nemdebár sztem törjük a kék csökkenő trendvonalat,usákok is 9,3e felé tartanak akkor viszont nálunk is lesz hejderutyutyú!