Regisztráció Elfelejtett jelszó

ELADÓ Ingatlanok

Re: weboldalak?

#662794 exmnbs1 Előzmény: #662788

húha, mobil és aranygyűrű csak drága ingatlanban van????

láttál-e lomtalanítást jobb környéken???

mert igen meg fogsz lepődni mket is tartottak eddig a környezetükben egyesek

viszont mi a garancia hogy a tisztelt ingatlanos nem él vissza az egyébként a munkájához nem szükséges adatokkal?????

#662789 Grizzly Géza Előzmény: #662785

"Amennyiben az adott érdeklődő valóban megtekintette az ingatlant, és nem akarja kikerülni a közvetítőt, miért akarná más módon megvásárolni az ingatlant?" Az eladó meg fizet,azt tudjuk,mert lusta.

Innen gondoltam,de nekem mindegy,én eddig mindegyiket magam adtam el,sokkal jobb vagyok,mint egy ingatlanos ;)

#662788 Hathor Előzmény: #662787

például bemutatod az ingatlant egyedül. Jön három személy: mindenki másfele megy. hopp egy mobil telefon a zsebben, hopp egy arany gyűrű a nappaliból.

Csókolom.

Az írás idézet volt az ingatlan.netről.

Miért kell még minden egyes szót magyarázni, belekötni?

Nekem tényleg nincs időm korlátolt személyekkel beszélgetni.

#662787 exmnbs1 Előzmény: #662777

"Esetenként több személy az ingatlan különféle helyiségeiben pillanatokon belül hatalmas anyagi károkat okozhat, mint ahogy erre számos példa volt már. "

mesélj, ez igen érdekes

ilyen alapon egy bevásárlóközpont miért nem azonosítja előre azokat akik oda bemennek??

az akivel nem jön létre a deal az is vevő, ügyfél, NAV alany???????

#662785 Hathor Előzmény: #662784

Nem értem miről beszélsz.

Milyen vevőt, eladót?

Milyen lehúzás?

Kicsit beteg ez a fórum..

ilyen az egész társadalom.

Ez ellen nem tudunk mit tenni.

Ráadásul fél 10kor már ingatlant mutatok, nem is tudok órákig a hüleségekről beszélni.

UI: nem tudom honnan jött hogy a közvetítő mindkét féltől pénzt kér.

Majd megválaszolod.

Most mennem kell, de szívesen válaszolok majd.

#662784 Grizzly Géza Előzmény: #662777

Nem mondod,hogy a vevőt és az eladót is lehúzzátok 4%+áfával ;) Szakmát tévesztettem ezek szerint

#662783 exmnbs1 Előzmény: #662777

hát hogyne, mi sem temészetesebb hogy lóvé kitudakoló kérdésekkel adatbázist állít fel egy ingatlanos cég

no persze, mindezt előre, és telefonon

az adatgyűjtés célhoz kötöttségéről hallottál-e már????

pár m-s ingatlanon sem örülnek a terepszemlésnek

#662777 Hathor Előzmény: #662756

"A megtekintési nyilatkozat több célt is szolgál: mutatja az ingatlan tulajdonosának, hány érdeklődő jelentkezett az ingatlanára, rögzíti az ingatlanosnak, hogy mit keres az érdeklődő. Tehát ha az ingatlanszakember egy érdeklődőnek bemutatja az adott ingatlant, annak rögzítése a személyes adatokkal szakmai szempontok miatt kötelező. Bár egyetlen szakmai ok is elég lenne, de több is van:

- Valószínűleg nem örülne egyetlen ingatlantulajdonos sem, ha azonosítatlan, teljesen ismeretlen emberek terepszemlének használnák a megtekintésben szereplő ingatlant. Esetenként több személy az ingatlan különféle helyiségeiben pillanatokon belül hatalmas anyagi károkat okozhat, mint ahogy erre számos példa volt már. Ilyen esetben a szakmailag korrekt eljárás miatt könnyen azonosítható az elkövető.

- A másik ok: ezzel igazolja a közvetítő, hogy az ügyfél ott járt, valóban együtt voltak és a későbbiek folyamán ezek alapján tudja a jutalékot realizálni. Amennyiben az adott érdeklődő valóban megtekintette az ingatlant, és nem akarja kikerülni a közvetítőt, miért akarná más módon megvásárolni az ingatlant? Ezért vette igénybe a közvetítő munkáját.

- A harmadik ok, és ez nem megkerülhető: a NAV (korábban VPOP/APEH) keretén belül működő hatóság számonkéri az ügyfelek azonosítását."

Kicsit gondolkodni kell! Amikor feljön a Nyugati aluljáróból a klosár nézelődni a 200milliós villára.

Több tíz milliós ingatlan esetében én örülnék, mint eladó, ha lakásomat, értékeimet megtekintő turistákat beazonosítanák.

Tulajdonos ugye csak nem kéri el a megtekintő adatait szeélyi igazolvány számmal.

VPOP megkövetelte.

#662774 exmnbs1 Előzmény: #662710

egy telefont megér, hívd fel az Építési osztályt az önkormányzatokon, hátha tudnak segíteni

#662764 exmnbs1 Előzmény: #662762

nem figyelem

de ha figyelem és nem látok azt sem jelent semmit

ha pl az önkormányzatoknál nincs engedélyeztetés az többet mond a helyzetről

Nu, megint belementünk a…

Nu, megint belementünk az OFF-ba, én elmondtam, amit el szerettem volna, hátha segít attiatinak, több ötletem az ügyben nincs, mert az összes többi ingatlan, ami megfelel a keresésének, meg amiket én nézegettem, az úgy 90 milliónál kezdődik - és ennek okán arra jutottam, hogy ha annyiért akarnék ingatlant venni, akkor nem tetőtéri, vagy ""penthouse""-ban gondolkodnék, hanem vagy vennék egy kúriát Budán, vagy építenék egy tök új épületet.

#662762 Előzmény: #662759

Egy ideje már nem építenek ilyeneket, annak a piaca is megszűnt. Én egy ilyen projectről tudok, ami nemrégiben készült el, de ott meg már az átadás előtt az összes ingatlan el volt adva, mert jó volt a project.

Mennyi helyen látsz Budapesten tetőtér átalakítást?

#662760 Előzmény: #662756

Wazz exmnbs1, nem lehetsz ennyire keményfejű!

AZ IRODÁBAN, vagy a neten nézzed meg a MONITORON, vagy a KATALÓGUSBAN a képeket, hogy egyáltalán van-e hasonló ingatlanuk az adatbázisban, amit ennyire konkrétan körül tudsz írni, utána pedig elküldöd a haverodat, hogy az nézze meg a lakást, ahogy ezt errefelé már százszor kibeszéltük.

Egyébként, jut eszemben Csanády utcában is hirdettek régebben (talán még mindig) egy ~160nm-es tetőtéri ingatlant, pár szobával, pici, de tényleges erkéllyel, ha jól emlékszem nagyjából 67 millió volt az irányára.

Akinek ennyi zsetona van, az nehogy már ne találja meg a legolcsóbb ingatlanost, vagy a tulajdonost...

#662758 Előzmény: #662756

Nézd, ez engem már nem igazán érdekel, mert mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja. Aki elvből nem nézi meg a közvetítők weboldalait, az nem nézi meg, nekem édesmindegy.

Maradjunk abban, hogy én mondtam attiatinak két weboldalt, és egy konkrét címet, valamint a tapasztalatomat a tetőtéri (felső szint) lakások keresésével kapcsolatban - ha Ibiza erre jár alkalmadtán megerősítheti, hogy pár éve még vele is beszélgettem erről, hogy kíváncsiságból hasonló érdekelne engem is, jóval kevesebb szűkítőfeltétellel.

#662755 exmnbs1 Előzmény: #662751

némelyik ingatlanosnál úgy kezdődik a műsor hogy ez egy különösen nagy értékű ingatlan( 30m))))))) )

ezért előre kérik az adataid telefonban sőt azt is mennyi pénzed is van miből is fizetnéd((((((

4% +ÁFA esetén már simán több 20m-nál is

#662753 exmnbs1 Előzmény: #662748

ja adott egy ingatlan pl Corvin negyedben

még keresik az első tulaját tehát új

a szomszéd pedig már árulja a sajátját

#662752 Előzmény: #662750

Nekem mindegy Hathor, felőlem legyen így.

Azért közvéleménykutatást ne indíts arról, hogy egy ilyen definíciót hányan tudnak felmondani ;)

#662751 Előzmény: #662747

És ez most mire volt válasz?

Azt írtam, hogy az az ingatlan, ami több éve nincs eladva úgy, hogy fenn van az ingatlan.com-on és pillanatok alatt tudható, hogy melyik ház az pusztán egy térképre ránézéssel - annál valami gáz van, mert különben már régen eladták volna.

Nem kell egyebekben ingatlanossal lakást kerestetni, de önmagában azért bemenni, hogy egyáltalán van-e hasonló ajánlatuk, azért meg hülyeség nem bemenni, hiszen az még ingyen van, hogy megmutatják az alaprajzot, elhelyezkedést.

Node meg lehet nézni a kirakataikat, weboldalaikat is, minden ingatlanuk fenn van - ha ott sincs fenn megfelelő ingatlan, akkor az valószínűleg nincs is, mert ha se ingatlanosnál nincs fenn, se az ingatlan.com-on, akkor se közvetítőn keresztül, se közvetítővel nem árul senki hasonló ingatlant sem.

Arról meg már nem is beszélve, hogy az 1m-es jutalék alsó hangon 30-50 milliós lakások esetében van utolsó emlékeim szerint.

Ettől még hülyék - tudom -, de ez nem válasz arra, hogy érdeklődni miért ne lehetne náluk is. Legfeljebb nem te mész el megnézni az ingatlant, hanem a haverod, ha "gyanús", hogy azzal valami nem stimmel.