Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: jó lenne tudni amit ők

#662382 Ibiza Előzmény: #662370

Engem is zavar. iszonyat gyűlölet és negatív energia van benned..meg vagy győződve orbán tehet mindenről és nem te vagy a sorsod kovácsa..mented magad. Végül is ezért füzessük..beletartozik a munkakörébe.

#662376 Csusza Előzmény: #662370

Nem személyeskedem, de erre itt senki sem kíváncsi. Ez tény.

Ha ez nem tetszik, akkor ugord át ezt a topikot.

#662375 Csusza Előzmény: #662344

Megőrültél? Még csak most fogják megtépni!

:-D

Én tényleg tartom még, sőt reggel 1/3-ot még rá is bővítettem (nem röhögni!), bízom benne, hogy ma 500-on rendesen áttépik. A forgalom kimagasló eddig (remélem nem csak tömés :-) ), tépik az egész világot, meg is lehetne.

És persze gratula neked, szokásosan szép, precíz skalpolás volt! ;-)

#662321 Csusza Előzmény: #662231

Off

Tényleg úgy érzed, hogy erre a színvonalra vagyunk kíváncsiak?

Lehet véleményed, sőt legyen, lehetsz frusztrált, életunt, impotens, bármi, de kímélj meg minket ettől, kérlek!

Köszönjük.

On

Igen komoly forgalommal kezdtünk, nem lepődnék meg, ha ma masszívan kitépnék ~4500-as ellenállás fölé. (Talán vannak ott shortos stoppok.)

#662300 Tapasz Előzmény: #662264

Ez a " többször is volt korlátlan hatalom" egy kicsit erős, nem?

#662295 Racional Előzmény: #662275

hiba minősítve lenézni a tömeget és az ellenfeleket, mert relatív mindkét oldal, mint a hazafi vagy terrorista

#662275 Euroman Előzmény: #662264

a szavazóközönség átlag intelligenciáját (békamenet, koppány csoport stb.) nézve nem is csoda

#662264 Racional Előzmény: #662231

"alapjában véve sunyi, tapló, gonosz, primitív phaszok a fityesz vezetői"

bocsi, de ezt nagyon rosszul látod

a liberál utódbolsi kezében többször is ott volt a korlátlan hatalom, meg is tollasodott belőle és ez a "primitiv fityesz" elragadta tőlük?

sőt már be is betonozta magát a felszalámizott ellenzék jóvoltából, majdnem profi módon

#662263 Euroman Előzmény: #662261

csak mondjuk ez normális országokban nem fityisz önjelöltektől és koppány aktivistáktól függene....

#662261 Racional Előzmény: #662202

aki nem tud olvasni, elég ha hallgatja a rádiót, vagy nézi a híradót (fontos:nem elég az ATV) az pontosan ugyan olyan jól informált mint Csányi

M.o-on a bankok jó ideig reggel még kinyithatnak......

#662231 Euroman Előzmény: #662209

dehogynem érthető...alapjában véve sunyi, tapló, gonosz, primitív phaszok a fityesz vezetői

#662216 banyaiz Előzmény: #662209

kb én is így gondolom. Azért egy trafik ügy vagy a bankrendszer szétbarmolás más kaliber.

Mivel a döntés most elég messze van még, inkább az a kérdés rövid távon hol fogjuk várni a döntést? :) Berni bátyó nem fékez egyelőre ez csak meglátszik majd ezen a nyomorúságos béten is.

Most jelenleg éppen úgy néz ki, hogy mikor legközelebb Fed elméletileg léphet qe ügyben kb akkora lesz meg nálunk a dev hiteles csomag bejelentés.

#662209 Spade Előzmény: #662193

minden logikus következtetés alaqpján nem lesz bank nyúzás csak a legutóbbi h pl. akkor ki fogja szétosztani a gazdaság élénkítő 2000 milliárdot ? De a fidesz szokott nagy f@aszágokat húzni pl. trafik ügy vagy most legutóbb a Pethő intézet nem támogatása, nem is értem....szal meglátjuk

#662202 banyaiz Előzmény: #662198

Zavaró ez a sok vezetői eladás. Főleg Csányié. Ez nincs vsz sokkal kevésbé parázna a piac ettől a mentéstől. Legalábbis feljebb várnánk .

Kattoghat a fejekben hátha Cs papa jól értesült stb. Bezavar azért ez. Pl vsz 4 k-ig sem estünk volna erre a hírre ha Cs nem lép akcióba. :)

Ráadásul most nem is várható ennek a gyors rendezése év vége kb, ez visszafogja a papírt. Ez van.

#662198 akpo7 Előzmény: #662193

Amit itthon elvesznek adoban, azt lehet vissza tudjak adni piaci reszesedes formajaban. Tovabba azt is el tudom kepzelni, hogy politikai megegyezesek is szulethetnek pl. ujabb leany megvasarlasarol egy-ket uj barati orszaggal.

Mivel a konvertalhato kotvenyekbol nem ontott meg senki, nem kene sztem temetni itt semmit. Szamomra az lenne rossz jel, ha abbol is kiszallna mondjuk a Csanyi csalad vagy egyeb nagytulaj.