Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#662230 Hathor Előzmény: #662226

Ki akart ma realizálni? Ráérünk arra még :D

"mire is durrogtatsz? "

én is ezt kérdezem a KEG papír nélküliektől itt..

nem fura?

Nincs papírjuk, de ha csökken egy pontot a papír, örömtánc van.

E-star topik ma záróban tanulságos volt.

A káröröm mekkora táncát járták a papír nélküliek :DD

yo volt.. tetszett..

Így kell ezt csinálni..

jajj. kisbüfiket mentünk.. ----> szakadjon már be a papír, legyen már csőd..

ĐĐĐ csődösök Turmix módra

#662227 Zotya32 Előzmény: #662225

onnan most kiálltam, reggel vettem leendő twd-t 20-ért, hátha lesz megint 25 a napokban. Azt láttam, hogy ma a nordtelcsiben volt szép mutyis visszakötés.. írtam is oda, mi történt. Nem is értem erre miért tépték meg, de látom záróban lement 19-ig. semmi extra nem volt, visszavették a maradék pakkot.. ezek szerint kb. 1 millió db (régi számon 10k) ment el a split előtti átkötésből. a 18-38-as felhúzásban.

#662226 Sly-- Előzmény: #662222

Aztán tessék mondani, realizáltál-e bármennyit a mai napból?

Na ugye..., mire is durrogtatsz?

#662225 Hathor Előzmény: #662224

16on úgy is akartál venni... ,-)

jajj de elvették a kedvem ettől a FUSOtól egy életre..

ilyen az élet..

A fagyi mindig visszanyal!

#662224 Zotya32 Előzmény: #662222

azt látom 100 darabbal kötötték fel, ma a 18-at is kiöntötték... jövő héten már 15 se lesz... lassan vehető pár ft-ra... 15 leöntése után mindenképp... 15-20-as körre.

#662222 Hathor Előzmény: #662220

EUR/HUF meg 295re robogott

EUR/USD meg 218ra

Még yo, hogy az újságok mást írtak.

Ha a tőzsde kiszámítható lenne mindenki számára, akkor mindenki csak nyerne :D

Fűző? pakolták ma a 19et egész nap.

19 hanyadik alj? nyolcadik?

pezsgő nyílt a mai napra! Nem minden napi!

Új csúcs USAban, DAXban. EUR/USD 1.33-ról 1.35re

Csődösök kivehetnék a megérdemelt szabadságukat!

Induljon a banzáj itthon!

Jövőre kilőhet a magyar gazdaság

"2013. 9. 18. 14:57|Utolsó módosítás: 2013. 9. 18. 18:01|Gazdaság » Makrogazdaság

Már látszik a magyar gazdaság teljesítményén a monetáris enyhítési ciklus élénkítő hatása, a külső kockázati tényezők miatt azonban kérdéses, hogy mennyi mozgástere maradt a Magyar Nemzeti Banknak (MNB) a további kamatcsökkentésekhez - vélekedtek szerdai helyzetértékelésükben londoni pénzügyi elemzők."

#661770 macika Előzmény: #661768

Nem menekülnek ,hanem a "parasztvakitás" új fejezete kezdődött,azzal,hogy a karmester a két legnyálasabb bábját is beáldozza a kisrészvényesek megnyerése (megvezetése) érdekében. Irtam,hogy KF sztem Dórára hajaz,igy nem a munka beinditása ,hanem a nyerészkedés lehet a fő cél.Hamarosan meglátjuk. A 45 nap haladék KF-nek/KEG-nek közel 1 ujabb millájába kerül( a jogászról már nem is beszélek..).Azt meg ,hogy utána mi lesz , mire forditom meglátjuk.DrSJ

sunwo

#661768 Zotya32 Előzmény: #661767

az is biztos, hogy vmit kezdeni fognak a tőzsdén is, mert a 600 milliós nagyságrendű összeget a sonka önmagában nem termeli ki, gondolom nem az a cél, hogy felszámolják és darabokban eladják belőle ami érték. bár, itthon minden elképzelhető... re: cukorgyárak.

#661763 Zotya32 Előzmény: #661759

"Szakértő bevonásával folytatjuk egyeztető tárgyalásainkat fő finanszírozónkkal, a

Raiffeisen Bankkal a Társaság rendelkezésére bocsátott működési források megújítása

érdekében."

és miután az esseni kivásárolta a hitelt, gyanítom, hogy a rafi mindent adott, anélkül nem ment volna bele...

#661759 exmnbs1 Előzmény: #661753

lejárt 2 db hitel volt

sonka csak az egyik biztosítéka, volt ott más is amit begyüjtött szerintem

#661753 Zotya32 Előzmény: #661748

és akkor nem a rafi hitelért kapták meg a sonkát?

de.

amúgy meg gondolom a rafi a sok hitelből, nem csak egyet engedményezett, hanem akkor inkább az összeset...

mi értelme pl 3-ból 1-et kiengedni, és a többi esetében meg várni a csodát??