Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: jó lenne tudni amit ők

#662193 banyaiz Előzmény: #662026

Lenne egy olyan extrém forgatókönyv , hogy kőkemény pekidzs abból kiindulva, hogy hadd hulljon a férgese. Elméletileg ez is elképzelhető.

Gyakorlatilag ezer sebből vérzik. Beláthatatlan , kontrollálhatatlan folyamat lenne. Csányi is emlegette már ezt, hogy néha úgy van vele menjünk el ebbe az irányba mert Otp ezáltal piacot nyerhetne, plusz gondolom már őt is fárasztja ez a szájkarate. De ezt bevállalni hajmeresztő lenne szerintem.

Ez meghaladja a képzelőerőmet. Még ilyen Viktor féle politikai hazárdjátékosoktól is :)

#662178 banyaiz Előzmény: #662026

Spade számokat megnézve mit tudnak összerakni ami megcsapja Otp-t? Amit Wolf ma nyilatkozott megnézed amit Otp megérez az sok banknak a halál kb. Ezt mondjuk a nyilatkozata nélkül is tudtuk.

Ezt nem fogják felvállalni hiába ultimátumoznak itt, és szóban kemények mint Chuck Norris. Szerintem.

Ezért nem is értem ezeket a vezetői eladásokat, ez zavar. Ideg gyengeség utolérte őket itt a nagy forradalomban? Vagy blöffkirály Viktor már őket is beetette? Vagy én látom teljesen rosszul a várható eseményeket. (ez mondjuk könnyen megeshet) :)

Mindenesetre , hogy messzebb ne nézzünk holnap a 200 napost illene legalább megnézegetnünk, nem lenne baj átmennénk rajta.

Re: nincs cím

#662096 Ibiza Előzmény: #662093

kis forgalom van a béten..ezt akár egy broki is befolyásolhatja..nincsenek trendek..mindent a politikai és külföldi gazdasági hírek mozgatnak..

válságban sok pénzt kivonnak a bizonytalan papírokból..a részvény bizony az...mert olyan dolgok mozgatják ami a te hatáskörödön kívül esik..magyarul játszanak veled mint macska az egérrel..ez nem üzlet..max mákod lehet.

Tény amikor alacsony a betéti vagy kötvénykamat akkor a gyors pénzek bemennek a részvénypiacra..de ezek ideges emberek..azonnal eladnak ha pukkan egy lufi..

#662093 Margaretta Előzmény: #662087

Úgy érzem, hogy ezeknek az üzeneteknek az értéke is ugyanúgy félrevezető lehet mostanában, mint a technikai elemzés a béten.

Ami régebben sem működött úgy, mint pl. a devizáknál, vagy USA, Németország részvényeivel kapcsolatban.

Most meg talán ki is lehet dobni ezen tudományunkat a szemétbe:(

#662087 Ibiza Előzmény: #662085

régebben valódi jelek voltak..ilyen számsorok után beadták vagy épp venni kezdték..mostanában sokszor csak szórakoznak brokik..de kisebb pakkokkal 3 számjeggyel..stockysok is ügyeskednek sztem.

#662085 Margaretta Előzmény: #662083

Sokszor voltak ilyen mágikus számok a vételi/eladási oldalon, de számomra nem küldött kockázatos üzeneteket, még utólag sem megfejtendőket:)

Üdv.: Hályogkovács:)

#662026 Spade Előzmény: #661535

az alap h 1 év távlatában eléri a sajáttőkét, ennél többet a konkrét devizahitelmentés birtokában lehet mondani sztem

#661949 banyaiz Előzmény: #661754

Ami még szerintem fontos ennek kapcsán, ha megfigyeled ugyanazok az emberek viszik a pol vonalat, és a gazdasági részét a sztorinak.

Ezért k. nagy gáz a véleményem szerint amit pl egy Tolcsy művelt, vagy most egy Varga gazd miniszterként, vagy egy Viktor me-ként.

Mert ebből az adódik amit mondasz, hogy egyik mondatával ellentmond a másiknak hetente, naponta ugyanaz az ember, nem is akármilyen pozícióban. Keveredik a pol üzenet a gazd üzenettel ugyanattól az embertől.

Mert az, hogy egy **** Rogán mit ugat kit érdekel? :) De hogyha ilyen kuszaság jön egy gazd minisztertől, vagy egy me-től? Világ vicce.

Tolcsy mióta jegybankelnök próbál szakmai vonalat vinni. Ne kiabáljam el eddig korábbi önmagához képest egészen szakmai (kisebb kilengésektől eltekintve:) Attól féltem, hogy jegybankelnökként is hozza a kuszaságait. Hát az aztán mindennek a legalja lett volna.

#661907 banyaiz Előzmény: #661754

Gondolom a bennfentes eladásoknál szerepe lehet annak, hogy úgy ítélik meg, hogy a gazd vonalon folyó játszmában elég sok a kockázat.

Pl megnézel egy Pongráczot eladott 200 k részvényt ez kb 1 mrd Ft. Ezt gondolm fialtatja vmi másban majd bizonyos hozam mellett. Ez nem egy rossz lé akármi is lesz.

Ha a jövő nem fényes akkor jó döntés volt. Ha pozitív a jövő akkor mi történt vele, zsebben 1 mrd + hozamok, és kapja a banki fényes teljesítmény után a részvényopciókat stb (feltéve ha majd még ott dolgozik, 200 k részvény mondjuk 5 év alatt megkap opcióban jó évek esetén)

Szóval olyan hű de rosszul nem tud kijönni a sztoriból bármi is lesz a jövője a banknak.

#661900 banyaiz Előzmény: #661754

Két pókerjátszma van. Egyik a politikai vonal ott ilyen Rogán , Selmeczi stb vezérszónokok, de beszállnak gazd miniszter is (ami több mint kínos), vagy Viktor is. Itt a játszma lényege annyi, hogy gonosz bankok, megvédjük az embereket. Felismerve azt, hogy már az emberek egy részének (nem is kicsinek) a töke tele van ezzel a műsorral kiegészítették azzal, hogy időnként megemlítik, hogy a ft hitelesek sem járhatnak rosszabbul. Ez egy igen silány szinten folyó parasztvakítás kb.

Aztán van gazdasági vonalon játszma. Ez már egy kissé bonyolultabb sztori. Válság, vergődő gazdaság, magas államadósság, dev hiteles szorításban polgárok (ami kihat az egész gazdaságra) banki extra terhek (amik rövid távra készültek, de a kényszer miatt hosszú táv lett belőle) stb stb. Ebből a kulimászból kellene vhogy kimászni.

Nagyon nem mindegy otp árfolyam szemponjából hogyan is lesz ez gazd vonalon. Pol vonal sem mindegy mert túl nagy a szerepe már ebben az ügyben.

#661868 Spade Előzmény: #661754

Na itt van amiért sztem valójában el lett halasztva a deviza mentés:

"Engedélyt kértünk az amerikai hatóságoktól, hogy ötmilliárd dollár értékben bocsáthassunk ki dollárkötvényt."

#661863 Spade Előzmény: #661846

Biztos h kap érte valamit ha mást nem akkor azt h leszállnak róla a tegnapi otp megerősítés szöveg erre utalhat. Cs kb azon kevesek egyike aki Mo-n el is tud intézni valamit. A magyar politikai és közélet amúgy tele van f@sszal. Az MLSZ-t is sztem megbízásból csinálja ami abból sejthető h Orbán olyasmit mondott a nyáron h Cs nem az a típus aki (az MLSZ ügyekben) meghátrál, És rendet is rakott illetve rak a bundaügyek elég széles körű felgöngyölítése a nézőtéri raszizmus elleni kemény fellépés (ami azért fontos mert különben a FIFA bezáratja az összes magyar stadiont) és sztem a horvátokkal is meg fog egyezni különösen h van a kezében cukros zacskó is a horvát bank esetleges megvétele.

#661858 Ibiza Előzmény: #661846

de akkor nem a tábornok megy oda 2 géppuskával hanem küld egy szakaszt nehéztüzérséggel.