utalni Steiernek pedig 1 perc alatt lehetett volna, persze csak ha lett volna fedezet
utalni Steiernek pedig 1 perc alatt lehetett volna, persze csak ha lett volna fedezet
ezek felvett pontok...
A KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 2545 Dunaalmás, 0704/35., cégjegyzékszám: Cg. 11-10-001604; a továbbiakban „Társaság”), értesíti tisztelt Részvényeseit, hogy 2013. szeptember 9-én 1000 órai kezdettel
rendkívüli közgyűlést tart.
A közgyűlés helye: 2931 Almásfüzitő, Fő u. 20. (Teleház)
A közgyűlés napirendje:
1. Igazgatótanácsi tagok visszahívása, új igazgatótanácsi tagok megválasztása a Közgyűlés előterjesztése alapján
2. Audit bizottsági tagok visszahívása, új audit bizottsági tagok megválasztása a Közgyűlés előterjesztése alapján
3. Döntés a Társaság Alapszabályának módosításáról a Preambulum, a IV. fejezet (Az Igazgatótanács) valamint
az V. fejezet (Az Audit Bizottság) vonatkozásában
4. Egyebek
A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 0704/35.) tájékoztatja a tisztelt
Részvényeseket, hogy a 2013. szeptember 9. napjára összehívott rendkívüli Közgyűlés – mint ahogy azt a részvényesi regisztrációk alapján 2013. szeptember 6-án meghirdettük – határozatképtelen volt.
A határozatképtelenség miatt megismételt Közgyűlésre 2013. szeptember 23-án 10 órától, a 2013. július 18-án közzétett meghívóban szereplő eredeti helyszínen (2931 Almásfüzitő, Fő u. 20.) kerül sor, mely az eredeti napirenden szereplő ügyekben a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.
Tájékoztatjuk továbbá a tisztelt Részvényeseket, hogy a 2013. szeptember 23-i megismételt Közgyűlésen a 2013. szeptember 9-i Közgyűlésre szabályszerűen regisztrált részvényesek gyakorolhatják részvényesi jogaikat.
előterjesztést, meg a közgyűlésen is megtehetik...
lásd phylaxia névváltozás...
ott sem volt leírva a cégnév, a részvényesek ott hallották a javaslatot és fogadták el, vmint az informatikus is 2 perc alatt csinálta meg és jegyeztette be az opimus.com webcímet... :))
az ki?????
az jó, mióta lehet a kgy-re fel nem vett pontokban szavazni?????
igen, mert a közgyűlést összehívó, a közgyűlés napján fogja megtenni az előterjesztéseit, javaslatait...
lehet , hogy nem akarták, azt, hogy idő előtt kiderüljenek a nevek...
vagy a 2. eset, ami neked 100%, hogy tetszeni fog és rá s vágod, hogy ez a vszínűbb, hogy nem lesz előterjesztés, és kamu volt az egész.
:)
csak az a gyanús, hogy a sonkában is ugyanez történt...
Én azt nem értem mi a bajuk?
Azt mondták Pimpert és csapatát le kell váltani.
ott a közgyűlési határozat, hogy fb.-it.-audit tag cserék jönnek.
Ők kérték maguk meg a többi írogató, hogy cseréljék már le a vezetőséget.
Most ez sem jó? Vagy mi?
apport volt az is
vagyis 12m papír csak apport az eredeti 2.5m-ból
az erős funda )))))
ebből 50 tározót lehetett volna építeni
elvégre ezért hozta be tp a tőzsdére és szórta persze közben kecsegtetett ))
arra még futja?
vagy a mammutcsapat szponzorálja majd a rendezvényt??
esetleg a maradékot tálalják nem rég volt az előző)))))
még szerencse h a sonka 30%-t pápázták (persze otc-n kit tudja menyiért és kinek) mert akkor ennyi pénz se volna
jöhet akár a többi is
izgul mindenki, hogy mi lesz hétfőn... :))
én nem, pedig nekem van ebből a t-papírból...
minek idegeskedni, f.a. nem vszínű, ha egy ekaki túlélte 10 milliárdos lenyúlás után, akkor holmi 20 millió ft nem fogja egy cég végét jelenteni... lesz rá megoldás.. majd meglátjuk milyen...
SJ is megmondta 10 millió EUR-t érhet a cég ha rendbe teszik.. vkik elkezdték.. re: németvölgy
a mackóka meg a régi trükköket ismeri csak fel... :)
Esik az eső..
depresszió előjött megint náluk..
ugorjuk a témát.. hadd mondják, ha jól esik nekik..
Valami öröm nekik is kell az életben, ha más nem jut.
a tolvajok egy sémát követnek )
apport apport apport 3 grácia ))))))))))))
maga nem érti a legújabb story-t az opimusban.. azt kár idekeverni, teljesen más mint az eddigiek...