Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#661672 xmann Előzmény: #661616

nyilván mindenki úgy kereskedik ahogy akar, én inkább kiszámolok dolgokat, ebben a rajzolgatásban nem hiszek, de virágozzék száz virág. szerintem többet nem ér mint ahol most van a jelenlegi tudásunk alapján

#661619 Előzmény: #661616

A kérdés az, hogy lesz-e ott akkora vételi erő, hogy a teljes pakkal ki tudj szállni.

#661616 Hathor Előzmény: #661614

Már pedig nálam megy tovább fel..

én nem számolgatok.

Chart és kész.

8x-9x-től nagy baj már nem érheti az embert..

#661614 xmann Előzmény: #661560

Nem. Nincs értelme. mennyi is volt a cég profitja? ha jól néztem 1,6 millió euró fél év alatt. mondjuk elhisszük, bár itt még sok kavarás lesz, de legyen. az egy évre uszkve 3 millió euró. ez oszlik széjjel 50 millió részvényre. na ez mennyi? 6 cent részvényenként, azaz 18 forint. HA minden jól megy, HA összejön a csődeljárás, és HA tényleg fenntartható a profit. A sok ha miatt 5-6-os P/E-nél többet nem érdemel, azaz 100-150 forintos sáv a realitás. És ne hidd hogy a kötvényesek ne adnák már 200 felett is óriás örömmel. Úgyhogy ez a 200 az estarnak már sztratoszféra, nem tud tartósan itt maradni. 100 alatt lehetett spekulatív venni, de aki ott megvette és még itt is tartja az szerintem buta

Szépen tartod magad kisc…

#661495 Hathor

Szépen tartod magad kiscsillag! ragyogj tovább!

#661439 exmnbs1 Előzmény: #603693

"Dicsák: :)

Egyébként lehet egy érdekes kimenetel ennél az 50m db-os emelésnél.

A kicsik "ész nélkül" elkezdik majd szórni piacin, hogy meneküljenek, persze ez azt jelenti majd, hogy napokig, hetekig alsó limitre tapad az árfolyam.

Szépen lezakózik majd 10-20Ft-ig, és ezen a szinten, vagy közben is lesz egy "Teréz anyu" aki szép csendben vásárol :) (Pl. aki már amúgy is sok új rv-t kapott, illetve kitalálta, hogy sok új rv legyen)

A kiskötvényes szaré-hugyé eladta a részvényeit, a befektetését huszadolta, aztán hoppá, hirtelen jönnek jó hírek, lesz új hitel, lesz új projekt, lesz árfolyam emelkedés.

A kiskötvényes vakarja a fejét, hogy wát dá fák!? Belevenni nem mer, majd csak amikor már nagyon megy (öccázé), mikor 3 napra megjön a hír BÉT-en, hogy nagybüffencs részesedése 51-ről 10% alá csökkent :)"

#661434 exmnbs1 Előzmény: #603707

"Dicsák: Azt a veszélyt nem látják a mostani kiskötvényesek, hogy a nagy kötvényes "társaik" ezzel az 50m db-os emeléssel épp a szakadék felé irányít(hat)ják Őket.

Sajnos ez most nagyon benne van, hogy régi befektetőnek hívhatjuk majd ezeket a kötvényesből új részvényessé vált kicsiket, akik kárukra kitáraznak majd. A betárazó nagyok meg jól járnak.."

#661427 exmnbs1 Előzmény: #603580

'Dicsák: Úgy néz ki, hogy amit kértek megkapják. Zsugáznak majd, ahogy tudnak... Van egy tippem ki fog nyerni a végén.'

#661405 Hathor Előzmény: #661392

Nem jól olvasol itt akkor a topikban ,-)

Nem én szomorkodom itt. Én vagyok csak optimista, meg Dicsák.

Annyi lém meg nincs, hogy évi kis papír duplával elérjem Csányit.

#661392 rbbj11 Előzmény: #661391

akkor sem értem, miért nem a boldogság és elégedettség hallatszódik ki a hsz-eidböl? Hisz duplázol újra meg újra. Még néhány ilyen év, és Csányit beéred.

#661391 Hathor Előzmény: #661382

Én nem duzzogok itt..

Ti duzzogtok.

én tök jól elvagyok..

Van másban is pénzem, így belefér ha más topikba írok, akkor ide is.

De szerintem nagyon visszafogott vagyok a napi 2-3db. E-star topikos hozzászólásommal. Portfolio E-star topikba meg nem is írok :D

ExMNBs minek lehet itt papír nélkül napi 30hozzászólással, az még nem merült fel kérdéskörödben? :D