hathor a mérgezett gyalog))))))
http://bet.hu/newkibdata/110241450/Nyrt_Igazgat_s_gi_jelent_s_2011_hun_FINAL.pdf
itt 2011-re még 3M eurós adózás előtti eredményt tettek közzé :)
mennyi lett végül? 10M eurós veszteség?
A vonat hamarosan indul, vinnyogók húzódjanak távolabb, a szél el ne sodorja őket :))
Egy speciális sakk készlettel ontopic lehetne, ahol az egyik oldalon Cs. nagyúr a király, a bástyák két sárkány lenne talárban, a ló maradhatna is (nyeretlen ), a két futó megy egy-egy former és kénes dénes figura. A gyalogok meg libák. A királynő még kérdéses :)
"Az E-Star 2013 első félévében nyereséges volt, adózás utáni eredménye 1,6 millió eurót tett ki."
so what?
gondolod a tőzsdefelügyeleti tevékenységet is örökre felfüggesztik?????
volt már az mnb-nél a bankok felügyelete azelőtt is hogy megalakították a Bankfelügyeletet
Üzenetet küldtek nagyságának:
Döntöttek! Megszűnik a PSZÁF
2013.09.16 20:20
Nem végeztél jó munkát.
az egész oldal off...
értéket nem tudnak a témához tenni.
Ha-ha-ha,ez szép volt ;)
"fatális vonzerőt" bent hagytad... :)
nem néztem végig az elmúlt időszakot, csak az utolsó oldalt...
Az off topikot nagyjából kigyomláltam, pedig egy másik topikban szívesen olvastam volna, mert érdekes volt!
Elnézést!
Kösz, most sajna nem alkalmas, de valamelyik nap összehozhatjuk. 1700-ad volt? Az szép! Akkor nem nagyon fogok tudni labdába rúgni... :)
itsyourturn.com-on regeltél már? Annak elég jó a kliense. Korábban sokat játszottam rajta, de aztán elmaradtam róla. Most regeltem új accountot "birkanyiiroo" néven. Regelj te is, aztán majd nyomhatjuk.
számomra a 29-es sötét lépés volt a meccs vége. Egyébként ezt a játszmát végig értettem, előzővel ellentétben...
Nem sakkozol egyet velem most?
Ez az egész játszma kulcslépése, ezért is elemzik mind a mai napig vehemensen, mint pl. ez a youtube videó is:
Ha olyan egyszerű lett volna elfogadni az áldozatot és átlátni hogy miért "inkorrekt", akkor Donald Byrne biztosan elfogadta volna és simán leüti a huszárt, hiszen nemzetközi mester volt (bátyja, Robert nemzetközi nagymester). A felkínált sötét huszár ütésére azonnal az e4 világos gyalogot ütötte volna huszárral sötét, és onnantól világosnak menekülés lett volna az élete (ld. videó)
egy bástyát simán megért volna abban a helyzetben a huszár...
persze, mert nagy sakkozók közt egy paraszt előny is döntő lehet, de én nem látok benne semmi döntő állásromlást....
mondjuk nekem nem is volt még 1700 pontnál többem