Csupán az a probléma vele, hogy bármikor kaphatsz helyette 34 db rv-t. Pl 2000-es árfolyamnál ez nagy szopás is lehet a köszvényesnek, -32%, a cégnek meg eléggé megérné....
Csupán az a probléma vele, hogy bármikor kaphatsz helyette 34 db rv-t. Pl 2000-es árfolyamnál ez nagy szopás is lehet a köszvényesnek, -32%, a cégnek meg eléggé megérné....
Csupán az a probléma vele, hogy 115 %-os névértéken bármikor visszavásárolhatja a cég, és 15 %-os haszon spekuláns szemszögből sokszor még egyévi haszonnak is kevés, nemhogy esetleg 2-3 évinek.
500 milkából?! Ennek az embernek hosszabb a szakmai múltja, mint az egész fideszes kormányodnak.
én abból indulok ki h itt most ültetnek be boldog boldogtalant ... szóval spec én nem vennék :o)
30 év?????
A hétvégén közzétette a Plotinus, hogy mikor és milyen feltételekkel fog kötvénykibocsátásba a vagyonkezelő. A hivatalosan Plotinus Premium Kötvényre keresztelt kötvények maximum 500 millió forint értékben kerülnek kibocsátásra, egy kötvény névértéke 100 000 forint, ilyen formában maximálisan 5000 darab kötvény kerül forgalomba. A kötvényeket 2013. szeptember 16-19 között lehet majd jegyezni a forgalmazónál, a kibocsátás időpontja szeptember 20. A kötvény futamideje 30 év, vagyis 2043. június elsején járna le hivatalosan.
Több specialitása is van a kötvénynek, egyrészt az változó kamatozású, a kamat mértéke az inflációhoz van kötve. A kötvény minden év június 1-én, az előző év januári éves infláció felett 4,5%-pont kamatot fizet. Mivel tavaly januárban 3,7% volt az infláció mértéke, ezért az első kamatperiódusra a kamat 8,2%. Másrészt a kötvényt a tulajdonosa meghatározott időpontban (minden hónap 10.-15. között) átválthatja a cég törzsrészvényeire, méghozzá egy kötvényért 34 darab részvényt kaphat a tulajdonos. Végül, de nem utolsó sorban a társaság igazgatótanácsának döntése értelmében a kötvényeket bármikor visszavásárolhatják, 115 000 forint/darabos árfolyamon.
http://bet.hu/newkibdata/115099328/20130830_aukcioeredmenye.pdf
Forint király is megkapta 2305-ért.. lehet, ma már beáll önteni? :))
vagy el is adta még tegnap?
re: gyorskezű spekulánsok :)))
Te kötekszel minden ok nélkül, nem is ismersz, én nem vagyok ügynök, sok dologban jobban képben vagyok mint te.
Íme egy ideges és lecsúszott pénzügyi túró utolsó szánalmas próbálkozásai. Most mindenki láthatja, hogy az ilyen valójában semmihez nem értő ügynököknek milyen is a lelki világuk, és gondolatuk.
Persze-persze, tudom. Magukból indulnak ki, és a tükörbe mondogatják.
Köszönöm, hogy megmutattad valódi éned, postolom is a többi forumra.
Te szavaid, téged minősít, ahogy mondod a tükörbe.
Neked is szép napot :-)
Neked tanácsolom, mert a farmra te ganéj paraszt.
Csak vicceltem, hiány van ganajtúró bogárból.
Neked tanácsolnám: tipli :-)
A Plotinusnak lehetne tanácsolni, h vegyen Apple részvényeket.
Mindenki tudja rólad minden forumon, hogy cégreklámozást folytatsz. Gondolom a forumgazdának nem fizetsz reklámdíjat. Szóval tipli, ha nem tudsz hozzászólni a Plotinushoz...
Ha van tapasztalatod vagy információd a Quaestorról, azt szívesen venné mindenki, szerintem érdemes kielemezni egy olyan céget, ami ilyen magas kamatot ajánl.
Vkinek van vmilyen tapasztalata a Quaestorral kapcsolatban?
Te minden forumon szétspameled a topicokat?
Ezen az árfolyamszinten hosszú távra tehát jó befektetés, nem túlárazott? Azt kérdezném még, hogy a Quaestor vállalati kötvényéről mit gondoltok, hisz ez egy fix hozamú befektetés, akár 8,65%-os hozammal.
mert a Gspark legalább kétszer annyit ér, mint a jelenlegi árfolyam, és alapvetően nem függ a jelenlegi kormány szeszélyétől (a Richter pl. igen). a vezetése megbizható, emellett osztalékot is fizet.
(a Rábát hiányolom a portfoliójából, mert pl. a Pannergy, vagy a Synergon erősen spekulatívnak tűnik)
2012 vesztesége után érdemes megnézni a 2013-as félévi eredményt.