Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#660376 Zotya32 Előzmény: #660371

Ezt SJ írta, neki mondja, hogy álom.. csak tudja már mennyit érhet a volt cége...

#660371 macika Előzmény: #660369

álom

másrészt ha a sonkát pápázzák, ügye már elnyomtak 30%-t akkor nem ér annyit

illetve a sok sz-r zombi apportost ki venné át?

maximum a b-cash az meg igencsak "kisbefi barát"

#660369 Zotya32 Előzmény: #660338

"Lehet,hogy ilyen figura KF is ? Egyébként egyetértek Hathorral ,hogy 20-30 mió-ért nem dobják el a céget ,amikor a 15-20 szorosát tették már bele és kb 10 mió EUR-t érhet ma a piacon ( persze tehermentesen ..),de nagy butaság szagolni a bűzt,ha ki lehet mosni a gatyát. "

más is rájött már... megy a harc a cégért...

#660358 macika Előzmény: #660353

rosszabb

elemzései sz-roksorra

ezért hígításba megy át mindig

oszt bekattant ))))))))))))))

#660353 Sly-- Előzmény: #660351

Én eddig sem gondoltam, hogy chart alapján kereskedik, inkább kaszinózik.

#660351 cédrus Előzmény: #660302

Elég látványos. Talán most már elhiszed, az azóta kiderült dátumok fényében, hogy nem chartelemzés történt...

Re: MOL

#660341 Trisz Előzmény: #660295

Szerintem sincs. Viszont ameddig harcolnak, addig ez a logikus pénzügyi szemlélet.

#660338 macika Előzmény: #660309

DZ az a "családi csókos" volt, aki a kaposvári területet és az NJoy rádió goodwilljét apportálta és kicsit pöffeszkedett a KEG-ben , aztán hirtelen( hirek szerint kifosztva) eltünt a szinről.

Lehet,hogy ilyen figura KF is ? Egyébként egyetértek Hathorral ,hogy 20-30 mió-ért nem dobják el a céget ,amikor a 15-20 szorosát tették már bele és kb 10 mió EUR-t érhet ma a piacon ( persze tehermentesen ..),de nagy butaság szagolni a bűzt,ha ki lehet mosni a gatyát. Most amikor minden KEG konkurrens izgatottan számol,hogy a telet hogyan ússza meg ( nagytartályok nélkül,instabil forinttal,politikai kockázatok mentén,stb) akkor a menedzsmentnek hatalmas előnyt kellene generálnia mindezekből. Ráadásul ez tényleg egy hazai cég,amely innovációival kerül fel a táblára.

Tudja valaki ,hogyan áll a biatorbágyi(?) projekt felszámolása ,amiben legutóbb PI vezérigazgatóskodott ? DrSJ.

#660304 Zotya32 Előzmény: #660302

lehet, kb pont az ekaki nyerőből vett keget.. :)

nem biztos, hogy rossz döntés volt... ezen is foghat nemsokára pár %-ot... közgyűlés lesz nemsokára, már előtte is lehet egy kis mozgás, ha SJ igazat írt és lesz bírósági végzés a fizetés elmaradása miatt... mert akkor nem lapulhatnak a nyulak a bokorban... :))

a blogos kicserélte az e…

#660302 Sly--

a blogos kicserélte az e-szarját 20K keg-re :D

#660292 Trisz Előzmény: #660245

Szvsz itt ez lehet a kulcskérdés. Amennyiben valóban van esély arra, hogy megússzák a fizetést, abban az esetben bődületes kapufát rúgnának, ha kifizetnék SJ-t. Ugyanis a visszafizetési igénynél szintén hosszan elnyúló jogvitára lehet számítani. Tehát én megértem a pénzügy lassúságát.

#660290 Trisz Előzmény: #660087

:)

Ahogy SJ-nél tudod értelmezni a különbséget tartalmi és formai kérdésben, ugyanúgy kell eljárnod esetemben is.

Formailag létezik egy jelzálog, amitől sem SJ, sem a nála fajsúlyosabb hitelezők sem fognak megijedni. Tehát lényegét tekintve nincs jelzálogjog, mert ezer sebből vérzik.

Egyébként pedig hangsúlyozom, hogy ennek a vitának csak abban a megközelítésben volt értelme, hogy felszámolás esetén cumi lenne a jelzálog miatt szerinted!

Én éppen ezzel is a mellett érveltem, hogy a felszámolás nem valós veszély!!

#660268 macika Előzmény: #660267

a ládás is sokat ment azóta )

semmit!

ami t az az is marad

apport halom!

bennfenteseken és a beragadt tömegen kívül mást nem érdekel