Ezt SJ írta, neki mondja, hogy álom.. csak tudja már mennyit érhet a volt cége...
Ezt SJ írta, neki mondja, hogy álom.. csak tudja már mennyit érhet a volt cége...
álom
másrészt ha a sonkát pápázzák, ügye már elnyomtak 30%-t akkor nem ér annyit
illetve a sok sz-r zombi apportost ki venné át?
maximum a b-cash az meg igencsak "kisbefi barát"
"Lehet,hogy ilyen figura KF is ? Egyébként egyetértek Hathorral ,hogy 20-30 mió-ért nem dobják el a céget ,amikor a 15-20 szorosát tették már bele és kb 10 mió EUR-t érhet ma a piacon ( persze tehermentesen ..),de nagy butaság szagolni a bűzt,ha ki lehet mosni a gatyát. "
más is rájött már... megy a harc a cégért...
rosszabb
elemzései sz-roksorra
ezért hígításba megy át mindig
oszt bekattant ))))))))))))))
Én eddig sem gondoltam, hogy chart alapján kereskedik, inkább kaszinózik.
Elég látványos. Talán most már elhiszed, az azóta kiderült dátumok fényében, hogy nem chartelemzés történt...
Szerintem sincs. Viszont ameddig harcolnak, addig ez a logikus pénzügyi szemlélet.
DZ az a "családi csókos" volt, aki a kaposvári területet és az NJoy rádió goodwilljét apportálta és kicsit pöffeszkedett a KEG-ben , aztán hirtelen( hirek szerint kifosztva) eltünt a szinről.
Lehet,hogy ilyen figura KF is ? Egyébként egyetértek Hathorral ,hogy 20-30 mió-ért nem dobják el a céget ,amikor a 15-20 szorosát tették már bele és kb 10 mió EUR-t érhet ma a piacon ( persze tehermentesen ..),de nagy butaság szagolni a bűzt,ha ki lehet mosni a gatyát. Most amikor minden KEG konkurrens izgatottan számol,hogy a telet hogyan ússza meg ( nagytartályok nélkül,instabil forinttal,politikai kockázatok mentén,stb) akkor a menedzsmentnek hatalmas előnyt kellene generálnia mindezekből. Ráadásul ez tényleg egy hazai cég,amely innovációival kerül fel a táblára.
Tudja valaki ,hogyan áll a biatorbágyi(?) projekt felszámolása ,amiben legutóbb PI vezérigazgatóskodott ? DrSJ.
lehet, kb pont az ekaki nyerőből vett keget.. :)
nem biztos, hogy rossz döntés volt... ezen is foghat nemsokára pár %-ot... közgyűlés lesz nemsokára, már előtte is lehet egy kis mozgás, ha SJ igazat írt és lesz bírósági végzés a fizetés elmaradása miatt... mert akkor nem lapulhatnak a nyulak a bokorban... :))
Szvsz itt ez lehet a kulcskérdés. Amennyiben valóban van esély arra, hogy megússzák a fizetést, abban az esetben bődületes kapufát rúgnának, ha kifizetnék SJ-t. Ugyanis a visszafizetési igénynél szintén hosszan elnyúló jogvitára lehet számítani. Tehát én megértem a pénzügy lassúságát.
:)
Ahogy SJ-nél tudod értelmezni a különbséget tartalmi és formai kérdésben, ugyanúgy kell eljárnod esetemben is.
Formailag létezik egy jelzálog, amitől sem SJ, sem a nála fajsúlyosabb hitelezők sem fognak megijedni. Tehát lényegét tekintve nincs jelzálogjog, mert ezer sebből vérzik.
Egyébként pedig hangsúlyozom, hogy ennek a vitának csak abban a megközelítésben volt értelme, hogy felszámolás esetén cumi lenne a jelzálog miatt szerinted!
Én éppen ezzel is a mellett érveltem, hogy a felszámolás nem valós veszély!!
ládásban most zajlott le... majd meglátjuk jövőre hol lesz az árfolyam....