nem kell szét trollozni a topikot a kamu blogossal együtt
re 500 vegye ekaki ))
nem kell szét trollozni a topikot a kamu blogossal együtt
re 500 vegye ekaki ))
Mondjuk én nehezen tudom ezt elképzelni, de bármi megeshet. Az sokat elárul hogy az 5S bemutatóján ott demozott az Epic Games egyik vezetője és bejelentette az Infinity Blade 3-at.
http://appleblog.blog.hu/2013/09/12/az_xbox_es_a_playstation_ellenfele_lesz_az_uj_apple_tv
1 év alatt 700-ról 400-ra... -50%.. nagy kaland utána 25% :))
re: estar maki :)
Nne hasonlítgasd már az Apple-höz az E-Start. Igazad van, az Apple valszeg nem tudja duplázni 400-500 dollárról az árfolyamát, de nem is esett közel 100%-ot egy év alatt mint a csodapapírod. Kicsit sok már amit itt művelsz, nyugodtan mehetsz vissza az E-Star topicba, ott fröcsögjél meg ott reklámozd magad.
??? 400-500 25%
maga 100 forintos phylaxiája meg hol van?
jegenye32
megy és kész!
Meddig? Addig...
Nem E-star.
Mondjuk az tény, hogy egy év alatt nem tud 4x duplázni az árfolyama..
na de a funda.. az elengedhetetlen.
,-)
egyrészt korábban már leírtam sokszor h atomshort a papír. azt is h miért. másrészt megerősített ebben h ilyen szinekkel kibocsátani egy telkót olcsón ? semmi újítás ! ki a fene fogja ezt megvenni. bóvli ! a tinik nem akarnak oylan telkóval mászkálni ami mindenkinek van.
legalább valami különleges színe lenne, pl színváltós v neonszínek v nehogymárénmondjam meg ingyér :o) nekem van ötletem amúgy és új név is kéne neki fantázianév nem ilyen 5c ...
majd akkor figyeld az árfolyamot amikor a sros gyurka meg a többiek eldobálják a papírjaikat :o))))))))))))))
Az 5S szerintem elég előremutató készülék, az 5C-t meg jobb lenne élőben látni, képek alapján nem tudom hova tenni. Részvény szemponjából kellene nagyon ez a China Mobile hír mert megint esni fogunk, most premarketben -2,27%, k életbe......
Apple gets license to run phones on China Mobile's network • 3:07 AM
A long-awaited deal between Apple (AAPL) and China Mobile (CHL) appears to have moved closer after the U.S. company received a license for its phones to operate on China Mobile's 3G and 4G networks from the country's Telecom Equipment Certification Center.
Apple's products also obtained licenses to run on the infrastructure of China Unicom (CHU) and China Telecom (CHA), both of which will sell the two iPhones that were unveiled yesterday.
While a deal with China Mobile will open up a market of 700M subscribers, the "low-end" iPhone 5C looks rather pricey for the cost-conscious consumers that Apple was expected to target with the handset. The device will retail at 4,488 yuan ($730), just 800 yuan ($130) less than the top-of-the-line 5S.
az s az tényleg egy brutál gép
olcsó meg 99 dollár lesz
arra leszek kiv, lesz-e olyan sorban állás a gépekért mint régen volt, de lehet ez a fajta őrület már a múlté
-2,46%, ez nem pánikhangulat, nincs gond. Azért bonyolult ez mert ha bejelentettek volna egy olcsó telefont akkor a marzs zsugorodása miatt adták volna be, így meg hogy nem jelentették be, ez volt a gond.
Viszont közben minden médium arról ír hogy van olcsó iPhone, szóval akkor azért olcsó mert olcsóbb mint az 5S? Nagyon nem egyértelmű.
A holnapi napra kíváncsi vagyok, mert egyrészt ezt mondták ma:
"This is the first time we've been able to launch an iPhone at the start in China."
Másrészt lesz ott egy külön apple event. Arra számítok hogy ott bejelentik a China Mobile dealt és ez meg fogja hozni a vásárlókat a részvény piacára.
Egyébként az új telefon, az 5S egy csoda, 64 bites architektúra és ez az ujjlenyomat olvasó, az Apple nem szarozik.
szépen esik az árfolyam, nem lelkesek...