Oldalunkon a felhasználói élmény javítása és egyes szolgáltatások elérhetővé tétele érdekében
HTTP cookie-kat (sütiket) használunk.
További információk
ha úgy kapta el, mint az amszetrdami, hogy ferdén, átszelve az épületet, miért nem akadt be, szántotta fel a talajt a szárny? ha letört miért nincs az épület előtt?
Mint említettem a WTC-nek mint épületnek semmi köze a Pentagonhoz, mint épülethez.
Pont ezt magyaráztam, hogy aki azt hiszi, hogy ennek a két épületnek statikailag, anyagválasztásilag, építési módilag, vagy úgy egyátalán építmény szintjén bármi köze van egymáshoz, az súlyosan téved és ez vezet az ilyen hülye kérdésekhez.
A Pentagont a lakótlepi házhoz hasonlítsad - de úgy, hogy a Pentagon megerősített vasbeton épüket.
De gondolom az összesküvés elmélet hívők szerint ez is a CIA előrelátását bizonyítja, hogy már 1992. október 4.-én kipróbálták, hogy milyen, amikor egy Pentagon jellegű épületnek vezetnek egy repülőgépet. És persze megint a zsidók műve ez is, hiszen ezt egy El-al cargo követte el.
És pár kép a lustábbak kedvéért, akik még soha sem láttak olyat, ami a Pentagonnál történt:
Zotya32, tessék megérteni, hogy abból, hogy leírom, hogy nem érdemes hülyeséget beszélni, hogy "megolvadt a fém", abból nem az következik, hogy az amerikai imperialista birodalomnak nem volt köze ehhez az esethez.
Ez egyszerűen csak arról szól, hogy de bizony, összeomolhattak attól az épületek, hogy két feltankolt ekkora repülőgép nekik repül. És részemről ennyi, arról nem kell engem győzködni, hogy mennyi összeesküvés elmélet video van fenn a neten, a nagy részét láttam, de egy idő után uncsivá váltak.
Arról, hogy ha a világban valami sz@rkavarás van, abban az amerikai imperialista birodalomnak benne van a keze, arról nem kell meggyőzni, de ehhez nem szükséges "irányított robbantás" meg "megolvad a fém" elméleteket gyártani, mert attól pont bohóckodássá válik az is, ami komoly lehetne.
Tudomásom szerint fel voltak tankolva, tehát majdnem a teljes ~24.000 gallon üzemanyag bennük volt, amelyek ~90 tonnának felelnek meg. De végülis lényegtelen, ha ennek 1/3 része volt ott, az is rengeteg. Mindezen kívül ugye ott volt még a repülőgép tömege is, amelyet általában el szoktak felejteni, pedig ugye az egész Boeing - kevés kivételtől eltekintve - csont nélkül szétvert mindent ahová érkezett, majd szétporlott a magrészen és szépen égni kezdett abban is az összes éghető anyag (ami akkor még dögivel volt, csak ez is el szokott felejtődni), nomeg az irodák anyaga is szépen táplálta a tüzet.
Azaz a központi mag jópár szinten gyakorlatilag elporladt, tönkrement és pontosan addig tartott ki az épület, amig a meggyengült külső és belső acéltartók még megtartották az épületet. Ahogy ezek egy pillanatra megrogytak, az épület menthetetlen volt, mert szabadesésben rászakadt az alsó részre az összes többi felső szint.
Megolvasztásról pedig csak a fóbiások értekeznek folyamatosan, miközben mindenki világosan elmondta már, hogy nem megolvasztotta, HANEM MEGGYENGÍTETTE a tűz a szerkezetet.
Aki pedig annyit sem tud, hogy MINDEN építőanyagnak van egy olyan jellemzője, hogy tűzgátlóság és tűzállóság, hogy mennyi ideig áll ellen a tűznek - az tényleg képes olyan balf@szságnak beugrani, hogy megolvadt valami. Most tényleg újdonság az, hogy még a tűzgátló és tűzzáró ajtóknak, vagy a tűzbiztos páncélszekrényeknek is van egy megadott időtartama AMIG ellen tud állni a tűznek, mert onnantól vége van, mint a botnak, mert tönkremegy?
Ez egy híres felvétel egy majdnem üres repülégép kigyulladásáról, hogy micsoda ereje van a repülőgép üzemanyagnak:
Ez meg csak szalma és mégis érdemes megnézni, hogy mit tesz a fémszerkezettel:
Alig pár óra alatt. Ha ezen a tetőn lett volna BÁRMI, akkor már régen beszakadt volna teljes felületen és összeomlik az egész.
És akármilyen hihetetlen, de ehhez az épülethez közelebb állt a WTC, mint azt sokan gondolnák, mert általában a hagyományos vasbetonszerkezetes építmény jut az eszükbe - és többnyire arról értekeznek a fóbiások, hogy az nem omolhat össze. Persze, hogy az nem így omlana össze (ha egyáltalán), de ez nem olyan építmény volt.
"...hanem attól a több száz tonna(!) üzemanyagtól, ami hosszasan égett az épületekben és teljesen elgyengítette a szerkezetet."
"The Boeing 767 is capable of carrying up to 23,980 gallons of fuel and it is estimated that, at the time of impact, each aircraft had approximately 10,000 gallons of unused fuel on board (compiled from Government sources)."
Tehát 10.000 gallon üzemanyag volt a tornyokba csapódó repülőkön, ami kb. 38.000 liternek felel meg repülőnként. Elég messze vagyunk az általad konfabulált "több száz tonna" üzemanyagtól.
38.000 liter üzemanyag elfér egy kb. 3.4m élhosszúságú kockában, azaz egy lakótelepi lakás kisebbik szobájának megfelelő üzemanyag mennyiségről van szó, amely állítólag megolvasztotta a hatalmas épület tartószerkezeteit.
Nem biztos, hogy téged is úgy érintett meg a történet, ahogy engem, illetve, hogy annyit foglalkoztál vele, mint én. Én például megnéztem azokat az anyagokat is, amelyek megmutatják, hogy hogyan épült fel a WTC, és teljesen megdöbbentem rajta, hogy a központi magon kívül SEHOL nem volt benne betonszerkezet, csak könnyűszerkezetes acél "hidak", amik a szinteket kiadták.
Én sem tudtam, hogy a külső acélgerenda formája az épületkenk nem díszítés, hanem maga az épület tartószerkezete:
2:00-tól ajánlom:
Ahol szó szerint kimondják, hogy az épület súlyát a KÜLSŐ acél szerkezet tartja. NINCS vasbetonszerkezet. Az pedig ilyen intenzív tűz hatására teljesen elveszíti a tartószilárdságát és szó szerint kártyavárként omlik össze, ahogy szó szerint fogsz durranásokat hallani szinte minden szinten amikor a külső tartóelemek a tartórészeknél szétroppannak.
azért történt, mert ledőlt a 2 felhőkarcoló, és az általa keltett földrengés meggyengítette azt az épületet, emiatt a tetőszerkezet nem bírta már az alatt lévő sok szintet rendeltetésszerűen lefedni, és úgy gondolta, jobb, ha magába roskad.... :))
de az is lehet, hogy gonosz arab terroristák elkezdték kalapáccsal püfölni az épület alapjait... :))