Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Románok szerint bunda vo…

#659643 Sumér harcos

Románok szerint bunda volt az észtek elleni 5-1?

A sport.ro tévécsatorna a budapesti magyar–észt összecsapás tisztaságát megkérdőjelező kérdést tett fel a román edzőnek, aki ráharapott a horogra.

„Nem akarok vádaskodni, de maguk szerint nem furcsa, hogy a bukaresti 0–3 után most 5–1-re nyertek a magyarok a hollandokkal döntetlent játszó észtek ellen? Még Andorrának is nehéz ötöt lőni" – válaszolt Piturca.

Re: nincs cím

#659640 TrendMan Előzmény: #659617

Annyi látszatja lesz, hogy a focisták és másodrangú idegenlégiósok, meg a klubok kiszolgálószemélyzetének, a fociakadémiák alkalmazottainak és a játékos közvetitőknek a házai épülnek, ilyenformán megdobva az épitőipart és a magyar GDP-t.

Cs papa, mint elnök inkább maradjon a pénzügyeknél és ne mondjon olyat a játékosoknak a döntő meccs előtt, hogy egy meccset el lehet bukni, de a becsületet nem.

Mi ez, ha nem negativ kondicionálás????????????????

Ha jön Sousa, akkor még 4 évet várhatunk, hogy a megemelt 24 csapatos EB-re kijussunk.

Akkor ez majd nagy siker sztori lesz, a 30 éves Dzsudzsák, Koman és Németh, meg Szalai életének csúcsteljesitménye.......

#659634 Sumér harcos Előzmény: #659516

ezt én sem értem....főleg egy pécs esetében,nincs semmi néző igy sem......most kiteszi a vezetőség még a maradék 50fő elvakultat is....kész...essenek is ki megye1-be,ott néző sincs..20db..

#659618 TrendMan Előzmény: #659607

Ahogy hallom a pilótáink még kevesebb kiképzést kapnak, mint a focistáink.

max. attól félhetnek, hogy a fejükre esik egy Gripen.

xxx

Tényleg kiváncsi vagyok lesz-e bármilyen komoly elemzés a román vereség kapcsán vagy a nője be a fü és gyorsan felejtsük el mentalitás diadalmaskodik.

Én azt hiszem a szurkolón kivül senk nem akarja tudni és kommunikálni az igazi okokat:-(

#659617 banyaiz Előzmény: #659529

Két dolog azért van vsz ami változás. Cs papa mint elnök azért egy minőségi váltás a korábbi bohócligához képest. Illetve van politikai szándék Viktor királynak köszönhetően pénzpumpára a fociba.

Azért ezek hosszú távon megmaradnak kell vmi kézzelfogható eredménye legyen vsz. Csak ez idő. Nem is olyan a gazdasági helyzet, hogy nagyon ugrándozni lehet.

Aztán pl egy felcsúti stadion talán nem a legfontosabb dolog lenne. :)

Valami mozgás van a pocsolyában azért. Mire lesz jó, focinkon mikor látszik meg az kérdés. :)

#659529 TrendMan Előzmény: #659314

Visszahivatkozom tegnap 12:12-kor tett hozzászólásomra:

http://www.stocklandyard.hu/forum/hozzaszolas/84/658783

Igy soha nem lesz előrelépés. ha az erőfeszitések arra irányulnak, hogy úgy tegyünk, mintha minden rendben lenne.

Ez a cirkuszt és kenyeret mentalitás, azért hogy a pórnép csendben maradjon.

És egyébként - aki olvasta Huszti lemondó levelét - ő is épp erről irt.

#659516 Ricsi Előzmény: #659506

Végülis, kizárják azt a 300 embert is, aki eddig odajárt. Így persze nem kell majd pénztáros, takarító, wc-s néni, sokkal olcsóbb lesz az egész.

#659492 banyaiz Előzmény: #659453

Szegény srác érzékeny lelki világában nagy törés lehetett ez az eseménysorozat. Remélem holland meccsig kiheveri a szörnyű "élményeket". :)

Jó kis cikk egyébként a hollandok ellen meg lehet mutatni, ha ki is kapunk legalább küzdjünk.

#659490 Előzmény: #659474

"A másik szomorú tény, hogy teljes komolysággal állítottad, hogy ha rendezünk meccset a 2020-as EB-n akkor automatikusan EB résztvevők vagyunk."

Azt állítottam, hogy lehet, hogy erre megyünk rá, hogy bevásároljuk magunkat és rendező jogán indulhassunk. Attól, hogy 2020-ban városok rendezik az EB-t, korántsem biztos, hogy 2024-ben is így lesz, mondjuk például elég hozzá, hogy ne legyen sikeres az EB ebben a formában, amire lássuk be, hogy nem csekély esély van.Egyébként valóban nem követem annyira az eseményeket, csak beugrott, hogy ha rendezhetnénk valamilyen nagyobb nemzetközi foci eseményt, akkor ott rendezőként jogunk lenne az indulásra, innen jött az ötlet, nyilván nem figyeltem oda, amikor 2020 EB-t írtam konkrétumként, mert akkor abban baromi nagyot tévedtem.

Egyebekben pedig, csak egy ötlet volt arra nézve, hogy mi értelme van a korszerű stadionoknak.

#659474 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #659274

Az a baj, hogy neked fingod sincs mi az focihoz (sem :-). Ha visszaolvasnál, akkor látnád, hogy ezt már kifejtettem neked. A másik szomorú tény, hogy teljes komolysággal állítottad, hogy ha rendezünk meccset a 2020-as EB-n akkor automatikusan EB résztvevők vagyunk. Nem kell mindenhez érteni ugye, de legalább ismerd be, hogy Illés elvtársat idézzem, baromságot írtál megent. Attól egyébként mert egy csapat nyer, bőven lehet fikázni (most nem a tegnapi meccre gondolok). Szóval, kolléga Ön semmit sem ért ehhez a szép játékhoz, ami nem lenne probléma, csak akkor egy kicsit szerényebben ha kérhetném :-)

#659314 banyaiz Előzmény: #659304

Román magyar az sokkal több mint egy focimeccs. Történelem miatt. Románoknak és nekünk is több.

De ha csak egy focimeccs lenne akkor is gyalázatos amit mutattunk.

Elképzelem pl angol argentín focimeccsen így játszanának az argentínok , haza se mernének menni 2 évig kb. :)

Ez a magyar egy félázsiai nép nem egy skandináv ahogy Viktor is mondta. Itt indulatok vannak. :) Szóval nem tudom pl egy Dzsudzsák mit gondol mindenki öröm boldogság, hogy így fociztak. Vagy egy észtek elleni siker és minden oké? Legközelebb szoknyában menjenek a pályára aztán akkor egyértelmű mi a helyzet. :)

#659304 Előzmény: #659282

"Aztán amikor a fosról még el is magyaráznák, hogy az milyen jó akkor kinyílik a bicska lásd más területeken is. :)"

Ebben teljesen igazad van, én csak arra hívtam fel a figyelmed, hogy én azon lepődök meg, hogy az úgynevezett szurkolók "aztán amikor a jórol még el is magyarázzák, hogy az milyen sz@r akkor kinyílik a bicska lásd más területeken is. :)"

Hogy úgy mondjam, nem egészen érzitek át azt, amit Dzsudzsák írt, illetve ami szóbakerült a szurkolással kapcsolatban: Ez nem szurkolás. Ez annak szurkolás, hogy megint le lehessen vezetni a gőzt azzal, hogy szidjuk a magyar focit. Olyan, mintha ezt várnátok el és ennek a csúcsa lenne a román-magyar 3:0, amitől hihetetlen mennyiségű indulatot lehet levezetni. Oszt van, aki ezt a vonaton vezeti le, van aki egy forumon, de azért a lényeg ugyanaz.

Ez nem szurkolásról szól, nem a sportról, hanem indulatról és indulatok keltéséről és levezetéséről.

#659282 banyaiz Előzmény: #659274

Abból kell kiindulnod ha meg akarod érteni magyar fociszurkolók lelki állapotát, hogy foci a legfőbb sport. Ebben kell sikeresnek lennünk. Nagy múltunk van Aranycsapat , a jelenünk pedig régóta egy fos. Egy 0. Egy szégyen.

Mindenki a csodát várná. Aztán arcon köpnek ezerszer akkor már ez átmegy anyázásba.

Lehetünk sikeresek sok sportban, de foci az foci. Nem holmi humbulumbu sportág. :) Erről szól ez az indulat. Aztán amikor a fosról még el is magyaráznák, hogy az milyen jó akkor kinyílik a bicska lásd más területeken is. :)