Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#659228 banyaiz Előzmény: #659203

Az a probléma, hogy ebben a csoportban nekünk két ellenfelünk van törökök, románok.

Egymás elleni meccseken töröktől 4 pontot szereztünk, románok ellen 1-et. A románok ellenünk 4-et, a törökek ellen 3-at.

Vagyis ha a papírforma lesz mindenki kikap a hollandoktól mindenki veri a harmatgyenge Andorrát, és észteket akkor 3. helyen leszünk .

A malackategóriánk az elnézve tegnap a törököket, hogy ellenünk nem Fatih Terim vezetése alatt álltak ki.

Ez pedig amit Bukarestben műveltünk a szégyen kategória volt. Beijedve még azt sem hoztuk amit tudunk. Pedig az is igen gyér.

Ez a gond, a többi jó. :) Elnézve tegnap törököket nekik több esélyük van otthon hollandok ellen utolsó körben mint nekünk idegenben hollandok ellen. Szóval még 4. hely is benne van a pakliban.

Magyar-észt - Egervári S…

#659226 Sumér harcos

Magyar-észt - Egervári Sándor nem mond le a második helyről

Magyar-észt - Dzsudzsák szerint a győzelem ellenére sem jobb a hangulat

Magyar-észt - Guzmics be akarta bizonyítani, nem rossz játékos

Egervári: Úgy számolunk, hogy hat pontot kell szereznünk

#659223 Grizzly Géza Előzmény: #659190

Célzott arra is,hogy megfenyegették:"reméljük hogy még találkozunk" "mert sajnos ilyenekről is kell beszélni"

#659220 Turkoglu Előzmény: #659203

Szerintem az a minimum, hogy hajtanak a nemzeti mezben...

Nekem a románoknál sem az volt a bajom, hogy kikaptunk, hanem az, hogy az akaratnak a szikrája sem látszott, már a 3. percben elkönyveltük, hogy annyi...

Egyébként nekem az a véleményem, hogy ez az Észt szint az aminél egy nagyon picit jobbak vagyunk...

Ennél többre ez a válogatott nem képes. Ezen a meccsen most minden összejött azért rúgtunk 5 gólt de reálisan kb 1-2 góllal vagyunk jobbak...

Én igazából komoly fejlődést semmit sem látok, ahogy képzett játékosok ellen kell játszani egyből terített betli a csapat... Álmodozni lehet de a realitás az európai közép mezőny alja...

#659214 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #659203

Oszt mi van a 2020-as Eb-vel "mester"? Ott leszünk mint rendezők? :-) Amúgy tényleg nagy eredmény egy profi focistának végigbírni, egy ilyan hatalmas iramú mérkőzést.....

Azért furcsa az az én sz…

Azért furcsa az az én számomra, hogy amikor szépen játszunk, akkor is inkább fikázás van.

Pedig a tegnapi meccs egyáltalán nem volt "rossz", példának okáért végigbírtuk a 90 percet és még az utolsó percekben is mi támadtunk - nagyon felszívták magukat a fiúk a román vereségen.

Kicsit olyan az egész, mintha a többség annyira megszokta volna, hogy bénák vagyunk, hogy már semmit sem tud azon élvezni, ha történetesen nem vagyunk azok. Az már nem is érdekes.

Furcsa.

#659190 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #659159

Nana, mondott mást is a Dzsudzsi! Asszonygya: "A mérkőzés előtti három napban rendőri kísérettel kellett aludnunk," Ezt én nem tudom értelmezni...hacsak nem alvajárók ezek a fijjjúk.

#659172 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #659141

"Csak úgy eljátszva a gondolattal "

Szerintem inkább mással játszál!! :-) Olvastam egyéb fórumokat,(mindenki számolgat), és komolyan megdöbbentem azon, hogy kezd kialakulni az a hangulat, hogy megverjük a hollandokat.... Amennyiben komolyan veszik a mérközést, akkor számunkra a győzelem egy lehetetlen esemény.....

Talán nem veszik majd komolyan ? :-)

#659157 Zotya32 Előzmény: #659154

Hollandok már jók, meg kell velük dumálni, hogy engedjenek nyerni minket, azzal mindenki jól jár, mert se a románok, se a törökök nem jutnának ki. :)

"Görögország 7 5 1 1 8–4…

#659141 banyaiz

"Görögország 7 5 1 1 8–4 16

G Franciaország 7 4 2 1 12–6 14

E Izland 7 4 1 2 14–14 13

H Ukrajna 7 3 3 1 10–4 12

F Portugália 6 3 2 1 11–8 11

C Svédország 6 3 2 1 10–7 11

A Horvátország 6 3 2 1 7–4 11

D Magyarország 7 3 2 2 13–12 11

B Bulgária 6 1 4 1 5–5 7 "

Jelenlegi 2. helyezettek.

Csak úgy eljátszva a gondolattal ki ellen lenne esélyünk ha úgy alakul. Franciák , portugálok, horvátok ellen semmi vsz. A többiek ellen még akár lenne is keresnivalónk.

#659136 banyaiz Előzmény: #659131

Tartalékok tartalékját behozzák akik bizonyítani akarnak akkor nekünk reszeltek. :)

Ez van. Továbbra is azt mondom látva azt a román meccset semmi keresnivalónk a vb-n . Jó lenne pedig szurkolni vb-n végre magyar csapatnak 86 után.

Te azt a 86-os vb-t láttad? Vagy éltél már egyáltalán akkor? :)