helyes, figyelje a fundás matávot :)
a beragadt személyeskedő
engem nem érdekel a maga t-vacakja mondtam már
maga csak moderáljon :)
a spekit bízza a nagyokra :)
grűnerzsit is vagy 1.5 hete írom, maga meg kinevetett.. 21-22-ről már lehetett 20%-ot fogni
szerintem ráér még ez a papír a közgyűlés utánig. amíg nem derül ki, hogy lesz-e érdemi javaslat a napirendi pontokra a helyszínen, addig semmi elmozdulás nem lesz.
Ma azt is megtudtuk AT-től, hogy ilyen infók kiszivárogtatása nem bennfentes cselekedet, szóval aki megy a közgyűlésre, akár online is beírhatja mi történik ott, lett-e előterjesztés, ha igen kiket szavaztak meg, mik hangzottak el...
2 db :)
macika szórakozik csak, nyugalom
kedves Frau Merkel :))
nyugi, nem lesz itt semmi a következő 2-3 hétben; majd vehetsz még 30-ért is, csak időben add el az ekakit... :)
Megint melyikben? nem tudom miről van szó.
Hol lesz csőd megint?
ez most KEG, vagy E-star kérdés? :D
nem tudom miről van szó.. és KEG topikban vagyunk, de ide valahogy nem illik..
Na ez mit jelent? :D
"Viszont tény ,hogy a kibontakozó " gáz reneszánszban" a KEG-nek is felértékelődik a szerepe ,hiszen mindkét gázfajta meglehetősen "zsiros" errefelé,azaz bőven lesz tárolandó kondenzátum is. Igy legyen lottó ötösünk a héten !"
Annyira ne indítsák már el KEGecskét, még át kell csoportosítanom a manit ide..
Hadd fusson még addig másban 20%ot naponta
a kamuralli léket kapott az auditortól???
át ltettek verve a hitelezők egy jóval kisebb veszteséggel a választmányon?
Nem marad a földben a gáz(unk) ,sőt bizom abban ,hogy minnél hamarabb a magyar palagáz (is) a sikersztori aktiv része lesz ,mivel a további rezsicsökkentéshez komoly hazai "motorok" kellenek ! Persze időre is szükség van ,hiszen az energetikában két-három évtizedre is előre kell gondolkodni. Viszont tény ,hogy a kibontakozó " gáz reneszánszban" a KEG-nek is felértékelődik a szerepe ,hiszen mindkét gázfajta meglehetősen "zsiros" errefelé,azaz bőven lesz tárolandó kondenzátum is. Igy legyen lottó ötösünk a héten ! Dr SJ.
Így van Kedves Zoltán!
Nem is kell lennie itt semminek közgyűlésig.
Van más papír, ami mehet most, ez ráér pihenni ,-)
Megnézem már mi van másikon, ha már felhívtad figyelmem rá.
és valóban 32ön zárt. Ugyanaz volt mint tegnap.
Trollok voltak ma fokozott izgalmi állapotban.
Csődös még mindig nyomja habzó szájjal E-starban.
Nehéz élet az ilyen..
Cél nélküli.