Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

És még mondja valaki, ho…

És még mondja valaki, hogy nincs igény Magyarországon a focira, mert már senkit sem érdekel :)

Bármi másban hülyére verjük a világot, világbajnokságot, világbajnokságokat nyerünk, az senkit sem érdekel. De ha 3:0-ra kikapunk, akkor egyből kijön a "társadalmi egyetértés".

Nekünk vereség kell a fociban...

Re: nincs cím

#658535 banyaiz Előzmény: #658526

Pénz hogyne számítana, egész foci egy showbiznisz a világon. Jó pénzmosoda , nagy üzlet stb.

Mikor egy focistáért egy Madrid kifizet 100 milla eur-t?

De nálunk valahogy ez egy show nélküli biznisz. Gondolom páran megélnek ebből a 0 teljesítményből, és szemétdombból. Mondjuk a biznisz része is úgy aránylik gondolom pl egy angol bajnoksághoz ahogy a premier liga színvonala az nb1-hez.

Nagyon sok pénzt pumpálnak bele előbb utóbb foci is lesz vsz. Mondom talán még mi is látjuk. :)

#658526 Kissherceg Előzmény: #658485

mivel távol vagy a profi focitól, ezért hihetetlen naív vagy... Jelenleg pont, hogy csak a pénz számít... Le vannak osztva a lapok, ki vannak osztva a keretek...

#658485 banyaiz Előzmény: #658462

Szerintem is luxus ez az összevesztünk és nagyon haragszunk egymásra történet, mikor nincs focista. Ezen az edzőnek kellene átlépni.

Hosszú távon azért megy a pénz a fociba , stadionokba stb, annak kell legyen látszatja. Előbb utóbb. Nem egy gyors folyamat ahonnan indulunk és ahová el kellene jutnunk. Főleg ebben a tempóban. :)

Herceg: Nem minden a pénz, de az kell hozzá. A többi már idő , szervezés kérdése. Talán ha szerencsénk van még életünkben (ha kellően hosszú életűek leszünk :) látjuk a csapatot egy vb pl. :)

Sőt még tovább megyek , talán még focizni is látjuk a csapatot egyszer. Ez nagyobb kihívás mint vb-re kijutni:) Mert ez amire jelenleg képesek azt a legnagyobb jóindulattal sem tudom focinak nevezni.

#658466 Kissherceg Előzmény: #658461

nem pénz kell ide... rendszerváltás, ahogy az országnak is...

foci az ország tükörképe...

#658462 TrendMan Előzmény: #658452

Husztit mindenképpen be kellett volna hivni már és ha Egervári egy kicsit is menendzserszemléletű lenne, akkor megtette volna.

A pénz elköltéséről nekem az jut eszembe, hogy mind a gazdaságban, mint a fociban a legkisebb ellenállás irányába mentek:

Egyszerűbb volt megvenni a Mol maradék részvénypakettjét, mint ugyanebből a pénzből valami minimális gazdasági fellendülést elérni, beinditani egy középvállalatot vagy egy perspektivikus iparágat.

A foci detto, egyszerübb volt másodrangú idegenlégiósokra költeni, mint egy Rocky-féle sztorival előrelenditeni a magyar futball szekerét.

Ehhez az utóbbihoz ugyanis lélek is kellett volna, az meg nincs ezekben a történetekben egy fikarcnyi sem.

#658461 banyaiz Előzmény: #658457

Cs papa rendet tudna rakni itt 10 év alatt vsz.

Csak kérdés van e szándéka rá, vagy fontosabb dolgokkal van e elfoglalva. Van elég teendője ezen kívül is. Illetve kérdés az is ha ezt tartaná első számú szempontnak van e rá 10 éve.

Egyébként olyan szempontból ő jó mlsz elnök, hogy tud pénzt hozni. Csak egy csomó dolgot rendbe kellene tenni nemcsak pénz.

Utánpótlásba kellene vhogy nyomni a nagy lét. Annak semmi értelmét nem látom, hogy pl egy diósgyőr megveszi nem jut eszembe neve a magyar srácnak magyar szinten horror pénzért fizetésért, ezekről a töltelék külföldiekről nem is szólva. Ebből a léből 10 normális játékost ki lehetne nevelni, vagy 50-et. Persze az idő stb.

Egy vidit telenyomnak lével aztán a csapatban lassan nincs magyar stb. Ennek semmi értelme vsz.

#658452 banyaiz Előzmény: #657818

Husztis sztori megvan nekem. Csak ott a gondom, hogy amikor ekkora az ínség játékos téren akkor egy válogatott edző vsz nem engedheti azt meg egy Husztit ne hívjon be. Ezen a középpályán nem férne el akkor sehol a világon focicsapatban. :)

Luxus , hogy pöcs hülyeségeken összevesznek.

Nem mintha a lényegen változtatna egy Huszti.

#658450 banyaiz Előzmény: #658445

Csányi papa felkötheti a gatyát ha ezen a magyar futballnak nevezett szemétdombon rendet akar rakni.

Ez keményebb melónak ígérkezik mint egy Otp felépítése.

A gond ott van, hogy vsz ő elsősorban azért vállalta el ezt a posztot, hogy a focimániás Viktornál egy jó pontot szerezzen.

Nem követem Nb1-et nem tudom ott van e vmi javulás. Ami nekem feltűnt, hogy a beáramló plusz lóvét arra használták, hogy az összes csapat tele van 20-ad rangú külföldi falábúakkal. Lehet, hogy van más fejlemény is. Nem tudom mikor néztem végig egy magyar bajnokit. Annyira azért még nem vagyok mazochista, de lehet egyszer rászánom magam mikor önsanyargató kedvemben leszek. :)

Még csak azt szeretném e…

#658445 TrendMan

Még csak azt szeretném elmondani, hogy

ad 1) A védelmünk nem érdemli meg ezt az elnevezést, ennyi erővel játszhatunk 10 csatárral és középpályással is, aztán félidőben cserélnek, a hátsó 5 csatár előre megy, az első 5 középpályás meg hátra. Aki gólt rúgott (az ellenfél kapujába), az maradhat, ha akar.

ad 2) A legidegesítőbb a történetben az, hogy senki nem beszél őszintén a problémákról, Egervári egyéretlmüen mellébeszél, a többi illetékes elvtárs meg úgy tesz, mintha ez nem az ő gondja lenne, hanem az állampolgáré.

#658444 TrendMan Előzmény: #658425

Ami tipikus, az történt Lisztessel is.

Tehetséges volt, technikás, de nem birta a gyűrődést fizikailag.

A legtöbb magyar fineszes csatárral vagy középpályással ugyanez történik, aktuális példa erre Németh Krisztián.

Hatalmas tehetségnek indult és most egy másodrangú holland csapatban tengődik.

Nem teljesen értem, de úgy tünik az erőfocira semmilyen felkészitést nem kapnak idehaza.

És végülis ezt szivtuk meg a románok ellen is.

#658435 Keg Jenő Előzmény: #658431

100 milla felett kapnak osztalékot innen onnan különböző cégekből, föleg a Béci. Mindegyik volt bajnok, válogatott. Nem egy Backem, de nem rossz nyugdíj.

#658425 Ricsi Előzmény: #658383

Véber és Illés mitől Eu-s szint? Azért, mert itt a langyos vízben elevickéltek, és a sajtó rájuk mondta hogy megállnák a helyüket?

Illés konkrétan elmondta, nem is akar kimenni, nem jó ő oda. És ezt az MTK-ban nemzetközi meccseken be is bizonyította.

Lisztes talán, de ő sem az az igazi irányító középpályás volt.