Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#657821 Spade Előzmény: #657810

Ne má Buxi, miért, vizilabda génünk van? vagy kézilabda ?

A vizilabdában nem sz@runk be, mondjuk szépen nézne ki ha nagy barna kábel úszna vízban :)

A cigók is lehet jó ötlet, vagy gárdisták, ők a fűcsomót is szétrugnák nem csak az ellenfelet :)

Amúgy nyilvánvalóan az a baj h a románok súlypontja túl alacsonyan van a mienkhez képest a svédeké meg túl magasan, ilyen pechet h anatómiailag pont a mienk van sz@r helyen :)

#657819 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #657816

Erről a Majka ötletről nem is hallottam, talán lenne benne fantázia. (bár a grund szerintem többet ér(ne) mint itt sok akadémia, főleg ha ilyen tudású szakik "nevelik" a jövő "aranylábúit" . Kivétel talán a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia (itt még az is előfordul, hogy focistának nevezhető emberkék is kikerülnek az intézményből). Egyébként manapság minden kis izét már labdarúgó akadémiának neveznek.... Persze biztos vannak még olyan helyek ahol lelkiismeretes, jó szinvonalú oktatás folyik, de én nem vagyok teljesen képben utánpótlás nevelésileg.... oszt nemtom.

#657818 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #657809

"Komant a múltkor megvédtem, nagyon gyenge volt most ő is, nem játszik a csapataiban nem tudom mióta.

Azt sem értem mit keresnek a válogatottban olyan focisták akik a klubcsapatnál nem játszanak. Husztit nem hívják be hát ha ebbe a csapatba nem férne be akkor nem tudom hová. Na mindegy nem is érdemes elemezni csak bosszankodunk rajta. "

Sanyibá mikor elkezdte a "munkáját", azt mondta, aki nem játszik a csapatában az a válogatottban sem fog...nagyon következetes.(ez a rész vonatkozott volna a Vladimir gyerekre)

Jöjjön Huszti...

Husztit nem hívják be?? Gondolom ismered a történetet!!?? Vagy nem?

http://www.fourfourtwo.hu/hirek/valogatott/magyarorszag/huszti-szabolcs-nyilt-levele

Ha elolvastad, minden világos lesz...... Sanyibá "mester" szerepe is :-))

#657816 Keg Jenő Előzmény: #657814

Jobban járnánk, ha egy rioi favellából honosítanánk 30 árvát. Vagy a Majka ötlete, hogy a romákat kéne akadémiára küldeni már 4 évesen...

#657811 banyaiz Előzmény: #657808

A védelmünk és a középpályánk egy katasztrófa, csatársornál nagyon nem is volt a laszti, őket nagyon nem tudom értékelni. Böde azért nem egy Rooney, hogy csatárként is befutja az egész pályát. Szalaihoz pedig el sem jutott szinte a labda. Kapusunk viszont jó, rá lehet építeni. Simán kaphattunk volna 5-6 gólt is fogott néhány nagy ziccert.

De vsz addig kár is bármit szakmázni amíg úgy állunk ki egy ilyen meccsre , hogy előre összeszartuk magunkat. Addig kár azon filózni , hány csatár stb. Ennyi erővel ki sem mentünk volna játszani 3-0-al jóváírják románoknak aztán kész.

#657810 Keg Jenő Előzmény: #657805

A jugo példád engem igazol. Több partizán, több győztes gén. Te mikor harcoltál utoljára valamiért face to face?

#657809 banyaiz Előzmény: #657807

Vsz ő tipikusan az a focista aki többre vitte mint amennyi tehetség van benne a játékhoz.

Kihozta magából a maximumot kb. Jó ez nem sok amikor így elnézed a játékát, de ezt becsülöm benne.

Komant a múltkor megvédtem, nagyon gyenge volt most ő is, nem játszik a csapataiban nem tudom mióta.

Azt sem értem mit keresnek a válogatottban olyan focisták akik a klubcsapatnál nem játszanak. Husztit nem hívják be hát ha ebbe a csapatba nem férne be akkor nem tudom hová. Na mindegy nem is érdemes elemezni csak bosszankodunk rajta.

#657808 matgab Előzmény: #657798

"Nagyon sajnálom, hogy a velünk szimpatizálók csalódottak, fontos, hogy kijavítsuk ezt, már ha egy észt sikerrel ezt meg tudjuk tenni. Nehéz lesz négy nap múlva felállni, de ebben hiszek. A második helyhez nagy bravúrra lenne szükség a hátra levő három találkozón.”"

Sanyi bazzeg, ki a f@szt érdekel ezek után az észt meccs??! Még ha fizetnétek minden szurkolónak 2 sört félidőnként, akkor sem mennék ki!

Egyrészt most lélektani terhektől megkönnyebbülve barátságos meccs-szerűen lehet, hogy legyőzzük a szintén esélytelen észteket 1:0-ra, bár most már ebben sem vagyok biztos, de akkor mi van?!

2. hely, Sanyikám?? Nóóómális vagy Margít?? Bravúrral, baszki, te lehetnél a humorfesztivál nyertese! Én az újságíró helyében azt kérdeztem volna, hogy képes-e a csapat a 3. helyet megszerezni a csoportban...!

Akkor lenne ver az mlsz pucajaban, ha Bogdán kivételével mindenkitől elvennék a repjegyet, aztán menjen ki merre lát, haza ne hozzák őket!

A helyzet az, hogy odatartottuk a pofánkat a románoknak, ők meg ahelyett, hogy pofonvertek volna minket, inkabb tövig nyomták...

90 perc alatt 2 kapuralövésünk volt, amiből az első az a középkezdésből történt.

Már ebből a középkezdésből látszott, hogy a fijjúk nem veszik komolyan ezt a meccset, ez a középkezdésből ráívelés, max a grundon szokott előfordulni, de ott is leordítják az embert a saját csapattársai, ha komolyabb sörmeccsről van szó...

Ez amolyan , lazára veszlek és még innen is rápróbálom, mert te annyira béna vagy. De inkább itt arról volt szó, hogy mint szokásosan a kis lúzer kiáll nagy mellénnyel a kidobó ember elé, hogy megpöckölje az orrát, hogy mindenki egy pillanatra elhiggye, hogy most aztán tényleg lenyom egyet a kidobónak, de ehelyett inkább hátat fordít és olyan gyorsan elfut, ahogy bír.

Ha valaki 100%-ig koncentrál egy cél érdekében, az nem lazázik, az tudja, hogy nem lehet egy elvesztett céltalan labda sem, nem adhatunk plusz lehetőséget az ellenfélnek... Mindjárt az ellentámadásból meg is volt a böjtje...

Guzmics Ricsi, bazzeg, megye 2. osztályba nem kerülhetnél ezzel a kezdéssel! Ha iskolameccsen valaki ilyet csinál többet nem engedik a pálya bejáratához sem, baszki!

Mitől voltál befosva? Nem láttál még focimeccset, anyám?!

Nem azért kapod a fizetésed minden alkalommal, hogy legalább 200 szombathelyi tigris előtt bizonyíts?? Most , hogy 50.000 szurkoló van a pálya körül, az miben zavar össze??

Na már itt lehetett látni, hogy Sanyi bá valamit ismét megint nagyon benézett, mint anno a hollandok ellen is... Miért nem a középhátvéd Korcsmár a középhátvéd? Soha életében nem játszott jól védekező középpályást, viszont ilyen Guzmics féle bakit sem láttam még tőle. Lehet, hogy ott Norvégiában legalább 3000 szurkoló van kint a meccsen és akkor már nem volt ennyire ijesztő??

Szóval védelmünk egy nagy nulla.

De lássuk mit produkáltunk a mezőny többi részén hiszen, mint a meccs előtti arcoskodó nyilatkozatokból megtudhattuk, a román védelem könnyen sebezhető (akkor még nem tudtuk, hogy a magyar védelem az nem könnyen sebezhető, hanem szuicid jellegű)...

90 perc 2 kapuralövés! NA ez sem 5 méterről, vagy egy-az egyben kijátszott helyzetből, hanem 30 méterről...

Koman a középpályán?? Fél éve nem játszott az örök nagy tehetség, illetve játszott, csak nem a pályán, hanem állítólag Egervári lányával, de az más pálya... (Speciel nem is tudom, hogy van-e lánya Egervárinak, de más épelméjű magyarázatot Koman játszatására én sem tudok kitalálni). Hajnal is hozta a szokásos válogatott formáját. Hiába no, neki fél évente csapatot kellene cserélnie, mert addig fel tudja szívni magát és utána leereszt , mint egy lyukas gumilabda. Mindig minden csapatból kijátsza magát, kivéve a válogatottból...

Dzsudzsi?? Nahát neki sem volt egy épkézláb mozdulata, pedig ő azért már láthatott olyan stadionokat, ahol emberek között kellett játszania! De én ahogy láttam az arcát azon gondolkozott egész meccsen, hogy visszavegye-e Zimány Lindát, vagy hajtson rá inkább Talmácsi nőjére (az egyébként tényleg bomba kiscsaj, láttam őket a nyáron élőben 2 méterre tőlem).

szegény Varga küzdött, hozta a formáját, de a megszerzett labdákat nem tudta már kinek odaadni. A csapattársak nagyon jók voltak helyezkedésben, mert a lehető legkevesebb mozgással is mindig fedezékben tudtak maradni egy román mögött. Ha ezt az átlag magyar katona meg tudta volna csinálni a Don kanyarban, akkor emberveszteség nélkül hoztuk volna le a 2. világháborút...

2 csatár? Jó, hogy ketten voltak, mert így legalább tudták egymást zavarni annál a lehetőségnél ,amikor véletlenül egyszer már 0-2-nél (akkor a románok már nem rohantak annyira) nagyjából jól beadta valamelyik szerencsétlen, amúgy meg jól eldumcsizhattak, nem kellett mindig a románokkal idegen nyelven beszélni!

Egyszóval szégyen és gyalázat!

És míg a románok a meccs előtt olyan nyilatkozatokat tettek, hogy ilyen kaliberű csatár ellen még nem játszottak, mint Szalai, vagy hogy Dzsudzsák ellen nehéz dolguk lesz, és utána a 2. percben zsebretették a meccset és a végén diadalittasan nyilatkozgattak, addig mi arcoskodva nyilatkoztunk, majd mattoltuk magunkat, és borzalmas teljesítménnyel (bár itt maga a teljesítmény szó rossz, mert az feltételez mégis valamiféle erőkifejtést), lógó orral jönnek haza, magyarázkodva...

Szóval a tanulság: kisebb arc, nagyobb alázat, jobb felkészülés, mind fizikai, mind mentális, és nagyobb teljesítmény...

Nem lesz ebből már semmi Döme marad az utolsó , aki VB-n magyar gólt szerzett!

#657807 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #657804

A Torghelle Sanyit azért ne!! Őt arra tanították, hogy az a terület, amit azok a kapufák határolnak, az számára tabu.... Sanyi céltalan szaladgálása, megtévesztően hasonlíthat a "küzdelemre"... amúgy tényleg akar a T. Sanyi...de némi ész("játék intelligencia") azért bezony kell a labdarúgáshoz is, sőt! Ráadásul annyira viszi a "hév", hogy normális bíró mellett sosem játszaná végig 90 percet.

#657805 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #657770

"természetesen a több gyerekből lettek kiválogatva."

Nem ez a döntő.. természetesen jobb ha több gyerekből válogathat az ember, de rengeteg példát láthatunk arra, hogy nálunk jóval kevesebb igazolt játékossal rendelkező országok is sokkal jobb eredményeket érnek el mint mi. Már a kb 40 ezres Liechtenstein labdarúgása sincs nagyon mögöttünk(jönnek fel rendesen az utóbbi években). A másik kedvencem.... ha avval a feltételezéssel élünk, hogy a volt Jugoszlávia minden háztömbjéből új állam alakult volna, mi akkor is kikapnánk majd mindegyiktől..

#657804 banyaiz Előzmény: #657799

Pl ezért kedvelem aranylábú Torghelle Sanyit mert focizni nem tud, de úgy küzd, és ami benne van azt kihozza egy meccsen. Ez sajnos nem sok, de legalább azt bemutatja. :)

Ilyen kudarc sorozat b+ 86-ban voltunk utoljára vb-n.

#657802 banyaiz Előzmény: #657799

Ez az őrület, hogy nem lehet ránk fogni mi jégkorongban aztán olyan baromi jók vagyunk, de mégis bármilyen tétmeccs van , nálunk esetleg sokkal jobbakkal is, odateszik magukat.

Egy komoly téttel bíró meccsen fociban nem hiszem láttam a srácoktól elmúlt 2x évben egy vagány cselt, vagy bármi hasonlót. Alibi passzok, nem vállalni semmit stb. Illetve még passzolni is elfelejtenek úgy beijednek. Eleve vesztesként felmenni a pályára. Kb ennyit. Edzőknek is a hibája lehet ennyi év alatt. Mert lehet egy egy meccs ahol rosszul sülnek el a dolgok, de 2x évig minden komoly derbin? :)

Pl jól mutatja ezt a pro…

#657800 banyaiz

Pl jól mutatja ezt a problémát vsz, hogy egy dzsudzsák lehet a csapatkapitány.

Egy kapitány kellene a vezér legyen a csapatban. Lehet ő legjobb focista, de mint vezér? Inkább egy jóllakott napközis gyerek jut róla eszembe.

Egy Ibrahimovics , egy Vidic stb egy csapatkapitány típus így ránézésre, de egy Dzsudzsák?

Vagy pl az edző nem nézem ki belőle vkinek leordítja a haját, ha bénázik vmit. Szóval ez van. Megint csalódás.

#657799 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #657796

Pl jégkorongban sem vagyunk világverőek de mégsem látsz ilyet egy nálunk sokkal jobb csapat ellen sem, hogy feltartott kézzel megyünk ki.

Na, ezért (is) járok jégkorongra. Ráadásul oda gyerekekkel is lehet menni... Foci meccsre biztosan nem vinném őket...... (bár volt már rá példa, hogy nyugisabbnak igérkező válogatott mecsre a fiamat vittem, de például bajnokira eszem ágában nem lenne... hozam-kockázat arány nagyon sz@r :-)

Pl mikor utoljára elértü…

#657798 banyaiz

Pl mikor utoljára elértük a pótselejtezőt még Csankkal. Szerbektől kaptunk összesítésben 12, vagy 13 gólt. Nehogymár ennyivel jobbak legyenek nálunk.

Ott is eleve már pelenkát kellett felrakni a játékosokra meccs előtt. :)

Ez a legbosszantóbb az egészben. Mert focizni nem nagyon tudnak az egy dolog.

#657796 banyaiz Előzmény: #657726

Lesz még jó focink egyszer, én hiszek ebben. Bár nehéz ezt mondani tegnapi "élmények" után. :)

Arra tudok csak gondolni, hogy ezek a srácok gyerekkoruk óta szembesülnek azzal, hogy volt egy világverő aranycsapatunk ők pedig falábúak hozzájuk képest . Alig megy ki valaki meccsre stb. Valahogy így mélyen bennük van agyilag, hogy bal****ok a focihoz.

Egy egy ilyen tétmeccsen pedig ez az érzés előjön. Másra már nem tudok gondolni mert mindig ez van. Ez már nem véletlen.

Pl jégkorongban sem vagyunk világverőek de mégsem látsz ilyet egy nálunk sokkal jobb csapat ellen sem, hogy feltartott kézzel megyünk ki.

Ez kb olyan volt mintha profi bokszolók lennének aztán kapnak egy ütést és sírva fakadnak. :) Szánalmas. Ennek a foci tudáshoz szerintem kevés köze van.

#657794 banyaiz Előzmény: #657714

Vsz egy profi focista aki ebből él olyan mentális állapotban kell kimenjen egy fontos meccsre mint egy gladiátor.

Megnézed ezeknek az embereknek az egész kiállását még a meccs előtt, a himnusz alatt, úgy néznek ki mint az ijedt csirkék jaj elvágják a torkunkat. :)

Egy ilyen lelkiállapotban még azt sem tudja megcsinálni a pályán amire képes egyébként, mert már előre összefosta magát.

Amióta focit nézek huszonegynéhány éve azóta minden fontos meccsen ez van. Ami igazán döntő meccs.

#657770 Keg Jenő Előzmény: #657764

minden a genetikán múlik. alacsonyabb a román sportolok súlypontja a fizikai erejük és az induló sebességükhöz mérten. természetesen a több gyerekből lettek kiválogatva.