Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#657764 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #657757

A nyilatkozata az biztosan rajta múlt! :-) (de lehet, hogy még az sem) Mindenki tudja, hogy nincs olyan edző, akik ezekbőll a fijjjjúkból világbajnokot faragna, de sanyi bácsi egy sz@r edző(ez tény), és egy báb! Hazánkban léteznek tehetséges szakemberek, csak azokat nem nyomják előre, akiket nyomnak, azok vagy sz@rok, vagy sz@rabbak.

#657763 Zotya32 Előzmény: #657761

A legközelebbi Magyar - Román meccsen, amit az Mtv közvetít, ezek után elvárnám a székely zászló megjelenítését 2-3 mp-ig a román helyett...

#657761 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #657721

Persze, hogy direkt nyomták be a szlovák zászlót...... az a helyzet, hogy az "átlagmagyar" sem egy ..... de az átlag "szőröstalpú" még annál a szintnél is jóval lejjebb van. Én simán felnyomnám őket a megfelelő szerveknél. Persze ettől nem lenne jobb a focink, és az eredmény sem változna, de egy kis bünti nem ártana a román "testvéreinknek" , ezért a kis tréfáért. Gondolom ők jó viccnek tartották... (egy picit elmosolyodtam én is, nem tagadom, de csak azért, mert ezt még én sem tételeztem fel ezekről a medveidomárokról). Erre vazzeg még a Magyar közszolgálati tv sem lenne képes, pedig....

#657759 Keg Jenő Előzmény: #657756

De a magyarságot még a magyarok is leszarják: az összes mellét döngető gyökér a saját érdekei miatt magyarkodik. Azt hiszi, a magyarságnak képzelt és követelt jogok neki jobb életet hoznak. Maga miatt csinálja, valójában leszar mindent, csak megideologizálta. Nyilván kevésbé röhejes azt mondani,hogy a magyarságnak mi jár, mint hogy Józsinak mi jár a semmire.

#657756 Zotya32 Előzmény: #657752

a románoknál megvan a nemzeti büszkeség, mindent meg mernek tenni, láthatta, hogy még a szlovák zászlót is képesek voltak betenni a közvetítésbe a magyar helyett...

nálunk meg mindent kifiguráznak ami nemzeti, vagy a magyarságtudatot erősíti... kiröhögik aki turul madarat ábrázoló pólót, vagy akár csak tarsolyt visel az oldalán.

az elmúlt 20 év libsi fertője ebben is mérhető, a fociban... a hozzáállásban...

#657754 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #657742

Köszike! Sikerült ismét felemelni!, bár most, hogy aludtam a történtekre, tisztább fejjel tudom értékelni a látottakat és a "mester" nyilatkozatát. Szóval, Kurv@ anyád sanyi :-)

#657747 Keg Jenő Előzmény: #657742

Tanulság annyi csak, hogy úgy lett rosszabb a focink a jó Gyurcsány óta, hogy az adófizetők forintjaiból élnek jól.

#657738 Keg Jenő Előzmény: #657675

Azokat a szerencsétleneket sajnálom akik végig vonatozták a fél világot. Tuti egyes volt... Kis Kenesei is tolt rá.

#657733 walex Előzmény: #657726

Biztos vagyok benne, hogy az egy nagy mínusz pont lesz a szavazófülkékben, miközben már VM se tudja, hogy milyen "átnemhárítható", "nemazemberekfizetikmeg" "nemmegszorításokat" vezessen be a tartható költségvetés érdekében.

Lehet rosszul játszani, …

#657730 kosami

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és apályán semmi nem sikerül. Nemszámít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz aklubért, aszurkolókért és akkor avereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű! "SimonTibor"

#657725 Zotya32 Előzmény: #657724

http://mno.hu/sport/az-egervari-korszaknak-ezennel-vege-1182779

"De ne menjünk el a kapitány szerepe mellett ilyen simán: mivel már csak a matek szerint vagyunk versenyben, most lenne jó kapitányt cserélni, Egervári Sándor ezzel a vereséggel ugyanis a múlttal tette magát egyenlővé – nem a 3-0-s vereséggel, hanem mert három éve övé a csapat, és ennyire képes két ciklusnyi építkezés után."

Sanyi bá fejét kéri az mno... haveri újság... lehet, október végén pápá Sándor???

#657724 Zotya32 Előzmény: #657722

Ja, és az észt-ek jönnek, akik ellen a hollandok az utolsó utáni percekben lőtt tizivel egyenlítettek!!!

azt hiszem az észtekre fogadok... utána meg andorrára.